Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

efe abi, baba ve yumuşak yüreğin dayanmadı demi :smiley:

Etiketler
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

yahu akçakoca nereye bağlı

Mozambik e bagli

hıı anladım ben o yüzden ulaşım krşterlerine gierken bulamıyorum bende ohayo yu giriyorum varış noktası olarak

Akçakoca Düzce' ye bağlı. Düzceden merkez ile Kaynaşlı arasında sapağı vardır. Sanırım 40 km civarı yol sonra sapağa gelirsin. Sağa Ereğli - Zonguldak; sola Akçakoca; Melen; Karasu..
Arkadaşlar selam; ben bu sitenin eski üyesiyim. Off Road grubundayım normalde. Bu aralar işlerim sebebi ile Amasra - Bartın' dayım. Akçakocayı çok iyi bilirm. Kendim de Zonguldaklıyım normalde. Benim de bu hafta sonu stres atmaya Akçakoca' ya gidesim vardı; bu tesadüf oldu. Belki ben de gelebilirim. Kamp yeri olarak Ceneviz kalesinin dibi plaj da olabilirdi aslında.. Eğer güzergahımda gelecek kimse olursa alabilirim..

korhan bey korhan bey acaba güzergahınız neresidir :D

Nakit karşılığı şekli her an değişebilir :smiley: ;D

haha benim o kadar naktim olsa bıurdan araç kiralrdım ben yahuu korhan bey kastırmazdım hiç bak iki arkadaş düzceye gel diyo biri akçakocaya gel diyo sizde malum zonguldağa gel diyonuz hehe :smiley: araba kiralasam daha kolay olurdu :D tamam işin şakası bu bakalım bi yarın ben haber veririrm size

Tanımadığınız için ciddiye aldınız tabi..! Latife kuzum latife..! Parayla pulla işimiz olmaz.. Hem Zonguldağa gelin dememiştim ki.. Otoban üzerinde Yeniçağ sapağı.. Ankara' dan 2 saat uzaklıkta. Düzce ile yarı yol.. Zaten Ankara' dan Akçakoca' ya giderken 2 rota var. İlki otobandan Kaynaşlı - Düzce - Akçakoca (Bolu Dağını veya tüneli geçerek); diğeri de Ankara otobandan Yeniçağ sapağı - Zonguldak - Ereğli - Akçakoca.

karşındaki kişinin söylediklerini ciddiye almazsan başka ciddiye alınacak ne var şu hayatta? hayat bi şaka yada eğlence değilmidir

Hımm.. Peki diyelim! Benim hayat görüşüm avatarımın altında yazıyor zaten.. Ama yine de peki diyelim ;)

Zerrin, sen neden gelmiyorsun? Aladağlardan sonra görüşemedik bir türlü.. İki sohbet edebilmek için taa Kartalkaya kampını mı bekleyeceğiz yani ? :smiley:

Felaket grip geçiriyorom, bu durumda kamp benim için hayal...Pazar günü küçük bir yürüyüş yapalım dedim, hasta hasta nasıl yürüyeceksem ben de bilemiyorum..Aladağlar'da görüşmek kısmetmiş artık Korhan, aklıma gelmişken büyük Ankara çıkartmasına neden gelmedin sen, yakındaymışsında hem ?

Hayır Zerrin; siz çıkartma yaparken ben maalesef Türkiye' de değildim. Yoksa seve seve gelirdim. Hem ben zaten Ankara' ya da sık sık geliyorum artık.

Ne güzel haftaya gelsene o zaman 15 Şubatta Çanıllı Barajı off-road etkinliğimiz var..

Seve seve gelirim. Ben off - road aracımı da buraya getirtmiştim zaten. Harika olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,776
Kaydolan Son Üyemiz
UĞUR TOHUMCUOĞLU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri