Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,353
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

teşekkür ederim zerrin , hala poloyu satmadınmı sat şunuda suzuki jimmyy al bitane

Etiketler
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Konu dışı oluyor ama poloyu satmadan almak istiyorum Selami, o nedenlede henüz erken benim için :(

Katılım Listesi:
1- Cem
2-Selami
3-İsmail
4-Adnan
5-Murat
6-Ertürk (cuma günü kesinleşecek)
7-Çiğdem
8-kadriye
9-Pangea Off-road Beypazarı ekibi (Şu an 6 Kişi)
10- Efe ve Ege
11-Cem(Kapitan) +2 kişi
12-Ahu
13-Bora Aygül+1
14-Dost Yarım kişi
15-Bora Abi +1
16-Selda
17-Sanem

toplam :26,5 kişi

tamam cem ben hemen arıyorum bora abiyi hehe yuppiiiii

günaydın herkese
cem varya hayatta hemşericilik nedir ilmezdim bunuda yaşattınız ya bana baya güzel bişimiş yaahuuu bu neden bu kadar hemşericilik varanladım şimdi :smiley:

ya bişi soracam yağmurluk şartmı bende yok çünkü :smiley:

Çiğdem günaydın malum burası karadeniz havanın ne zaman ne yapacağı belli olmaz ve bugünden bakıldığındada hava pek hoş görünmüyor zaten her zaman lazım olan bir şey bir tane edin bence.

hehe murat bey evet alacam zatende malum :D bu aralar oku taksidiydi sigortaydı derken yağmurlugu sıkıştıramadım araya :D ama bitane sıkıştırmak lazım

Arkadaşlar ben gelemeyeceğim... :( Sizlere güzel bir kamp diliyorum... Sevgilerimle...

Yağmurluk yoksa ben sana market poşetinden yine yaparım,nasıl olsa ufacıksın sığarsın içine :p

cem ben de öyle diyodum hatta tıbbi atık torbası alacam burdan onlar daha iyi kalında :smiley: canınız sıkılırsa bağlarsınız ucundan tıbbi atık konteynırına verirsiniz ben :D puhaaaa

yaaa cem boralar fullmuşş :(( ben başka birilerini bulmam lazııımm

Aramalarına devam et,bizde bakıyoruz.

tamam bakarım murat bey diyodu ben seni alayım bide cem bey diyodu düzceye gel alayım diye onlara sorayım bide

Çidocum, Bahriyeli'de panço yağmurluk var, kamuflaj desen fiyatı çok uygundu 15 yada 25 liraydı ..

cidowsky' Alıntı:
hehe murat bey evet alacam zatende malum :D bu aralar oku taksidiydi sigortaydı derken yağmurlugu sıkıştıramadım araya :D ama bitane sıkıştırmak lazım

Çiğdem,
Ben seni Düzce'den alırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri