Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,341
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Yaa mutlaka iyileşmelisin ama hasta hasta gelme

Etiketler

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Herkese selamlar ,

Ben forumda yeniyim arkadaşım kapitan / cem le bu organizasyona katılacağız bir terslik olmazsa , ayrıca ilgilerinize teşekkürler , pazar günü yurtta hava bilgisini de ben vereyim dedim ;)

Süper,denize girmek için ideal

yok abi güneşlenmicem sadece gircem.

Harika mayolarımızı getiriyoruz o zaman ::smiley:

Keçi, şarkı repertuarını yaz da sözleri indirelim internetten. Döktürelim orada.

Keçi, şarkı repertuarını yaz da sözleri indirelim internetten. Döktürelim orada. Bu arada neden sana keçi diyoruz? ne güzel ismin var. :smiley:

Cem, güneşlenmeyeceğim, sadece denize gireceğim lafına çok güldüm. Güzel espri olmuş

Ben aşağıdaki soruma cevap alamadım ama olur da Aksu deresine doğru giderseniz belki lazım olur diye elimdeki gps datasını gönderiyorum.
Karadenizin şakası olmadığını hatırlatıyor, kamp ve yürüyüşe katılacak herkese iyi eğlenceler diliyorum.

schweps' Alıntı:
Merhaba Cem bey,
Muncurlu köyünü bilirim, oradan ne tarafa yürüyeceksiniz? Aksu deresine doğru mu?

Ekli dosyalar

• aksu deresi.gpx
    31.3 KB · Görüntüleme: 282
  • aksu deresi.gdb
    5.6 KB · Görüntüleme: 323

günaydın arkadaşlar ben şimdiden zımba gibiyim valla iyileştim valla şu sıcak su torbaları her derde devaymış :D bundan sonra 2 gün umarım dahada iyi olacam bundan sonra kötüleşmem herhalde inşallah

Geçmiş olsun çiğdem aman kendine dikkat et iki gün daha dişini sık bu kampı kaçırmanı istemem doğrusu.

Not: Her arkadaş çatak,kaşık,bardak ve tabağını yanına alsın plastik kullanmıyacaklarsa.
-Su hariç içeceğini yanında getiirse iyi olur herkesin sıvı alımı farklı olabiliyor. (Canı kaymak isteyen yanında manda taşır gibi.)
cemkocyigit' Alıntı:
AKÇAKOCA’DA KAMP, DÜZCE’DE ORMAN YÜRÜYÜŞÜ

07 Şubat cumartesi günü saat 16.00 da Akçakoca girişinde, Akçakoca – Ereğli sapağında ( 41° 05’06,64’’K 31° 10’34,73’’D ) toplanıyoruz. Buradan konvoy halinde Akçakoca içinden geçerek yaklaşık 20 km batıda bulunan kamp alanına gidiyoruz.
Gün batımının fotoğraflanması, çadırların kurulması ve yemek yenmesi sonrasında sahilde kısa bir gece yürüyüşü yapacağız. Akşam yemeği ve sabah kahvaltısını iki arkadaşımız hazırlayacak, biz bu arkadaşlarımıza kişi başına düşen ücreti vereceğiz.
Pazar sabahı 07.30 da kalkılacak ve kahvaltı sonrası yine konvoy halinde Düzce’ye bağlı Muncurlu köyüne geçeceğiz. Buradan yürüyüş kolu oluşturarak kuzey istikametinde bir rota çizeceğiz. Yaklaşık 10 km sürecek kar – çamur – cangıl karışımı bu rotayı başlangıç noktasına dönerek en geç saat 15.00 te sonlandıracağız.
Katılımcı arkadaşlarımızın yürüyüş için 20 – 40 lt lik bir sırt çantası, boğazlı suya dayanıklı sert tabanlı bot, kolay yırtılmayan yağmurluk, hafif ve nefes alabilen kıyafetler getirmeleri gereklidir.
Sırt çantası içinde, bir – iki konserve, yeterli sıvı, birkaç kek –çikolata, bir miktar kuruyemiş, 3 – 5 dilim ekmek, yedek çorap - fanila bulundurulmasını öneririz. Bunların yanında her katılımcının sırt çantalarında yeterli miktarda ilk yardım malzemesi bulundurması zorunludur.
Etkinliğe, Ankara İstanbul gibi uzak şehirlerden katılacak arkadaşlarımızın yanlarında yedek giysi ve ayakkabı getirmelerini tavsiye ederiz.
Pangea Off-Road

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri