Arama sonuçlarınız

1. bugraercan

CJ 8 için krom basamak, ön panjur ve koltuk/döşeme tavsiyesine ihtiyacım var

Ynt: CJ 8 için krom basamak, ön panjur ve koltuk/döşeme tavsiyesine ihtiyacım var e-bay'dan yarı yarıya alırsın bi araştır derim. krom ön panjura 450 dediler burada. e-bay'dan 110 dolara aldım 5 lirada gümrük vergisi ödedim. Saygılar

2. bugraercan

cj piyasasını katledenlere

Ynt: cj piyasasını katledenlere 8 sene boks yaptım, konu cj ise biraz duygusal oluyorum :) işini hakkı ile yapanlara sözümüz ok, ekmek kapısı sonuçta. Galericilik akbabalık olmamalı..
  3. bugraercan

Ynt: cj piyasasını katledenlere söylemek istediğim konu emek koyup bunun karşılığını alanlar değil, tarz arabası bu çakarız bunu birine diyen çakallara teslim edilmemesiydi. yanlış anlaşılma olmasın :) bi önceki cj mi satarken galerici geldi, fiyatı direk öldürdü. ben 15 istemiştim 9 verdi. en...

4. bugraercan

herkese selam, Bilindiği gibi cj alan kişi, aslında bir tutku satın alır. canlı yaşanan bir ilişki gibi, sever, söver, özler gün gelir ayrılmak durumunda kalır. Yani tamamen duygu aracıdır. insan ilişkilerinin de otomatikleştiği bir dünyaya isyan eder gibi. Yolda giderken Q7 kullananlar...
  5. bugraercan

cj sahibi olmak

Ynt: cj sahibi olmak daha 5 yaşında, asker babanın kucağında, o kütük gibi direksiyonunu döndürmeye çalışırsın. Bulaşmıştır artık. öğrenciyken haftalığın ile almak için para biriktirirsin, bütün birikimini bir depo benzinde yutacağını bilmeden. Üniversiteni bitirir bitirmez, askerlikmiş daha...

6. bugraercan

cj5 kullanan arkadaşlara bir soru

Ynt: cj5 kullanan arkadaşlara bir soru Büyük ihtimal lpg olucak dolayısıyla da marketten aldığınız 2 poşet erzağı bile koltuk üstüne koyacaksınız. Yazın kapı kullanmadığım için, E-5'te seyrederken ani bi frende cj'mdeki kavunlar yenisahraya doğru yuvarlandı gitti :) cj-5 yük almaz, konfor...

7. bugraercan

SİSTEMDE SORGULATINCA WİLLMENT ÇIKAN CJ-7

Ynt: SİSTEMDE SORGULATINCA WİLLMENT ÇIKAN CJ-7 sanırım sorun olabilir ilerde, ben vazgeçeyim en iyisi.. Teşekkür ederim herkese, Saygılar.
  8. bugraercan

SİSTEMDE SORGULATINCA WİLLMENT ÇIKAN CJ-7

Saygılar abilerim. tekrar bi cj almak isterken uygun bitane buldum. fakat e-devlet sisteminden kontrol ettiğimde markası willment rengi kırmızı olarak görünüyo devlette aslında rengi gri. sahibi cj7 diyor.. hani böyle birşey mümkün mü ben hiç duymadım willment diye bir marka, willys olsa tmm...
  9. bugraercan

Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!!

Ynt: Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!! çağrı merkezinde çalışıyorum, günde 400 kişiyle konuşup asgari ücret maaş alıyorum. cj almak için yardım edenim olmadığından 3.000-4.000 olmak üzere 2 tane kredi kullandım 1 senedir bunları öderken 300 lirayla yaşıyorum. aldığım cj...

10. bugraercan

Zevklerden vazgeçilmez ama yardım da gerekir..

Ynt: Zevklerden vazgeçilmez ama yardım da gerekir.. heybet tahmin ettiğim gibi, ama sonuçta mitsubishi dediğiniz gibidir. iyiden iyiye beğendim bu aracı hayırlısı bakalım. Teşekkür ederim.

11. bugraercan

Ynt: Zevklerden vazgeçilmez ama yardım da gerekir.. eyvallah çok teşekkür ettim abi, dediklerini uygulicam.
  12. bugraercan

Ynt: Zevklerden vazgeçilmez ama yardım da gerekir.. Cevap verme lütfunda bulunduğun için teşekkür ederim Yiğit abi. sevmeye başladım bu aracı, kartalda oturuyorum zaten karar verirsem iletişime geçicem seninle.. bide ilandaki araçla ilgili yorum atarsan sevinirim :) saygılar.

13. bugraercan

Herkese selam olsun. 23 yaşındayım çok uzun uğraşlar sonucu çocukluk hayalim olan bir cj5 alıp 1 sene kadar bindim ve işsiz kaldığım için sattım. Sattığım günden beridir çok pişmanım. Satan kişinin tavsiyesi doğru çıktı: demişti ki, erken yaşta alma başka arabaya binesin gelmez.. Şimdi...
  14. bugraercan

CJ tamiri ile ilgili yardım

Ynt: CJ tamiri ile ilgili yardım cj beleşçiliğe gelmiyo haberin olsun :) direksyon çok önemli e-5 üzerinde 90 km ile giderken direksyon boşaldığını düşün. Allahtan çok sağlam bir araba da 2 araca çarpmama rağmen yamulmadı bile biyerleri, çarptıklarım pert. direksyon kutusunda tamir takımı var...
  15. bugraercan

CJ tamiri ile ilgili yardım

Ynt: CJ tamiri ile ilgili yardım öncelikle hayırlı olsun. yaşadığın direksiyon sorunu bende de vardı. cj5 sahibiydim o zamanlar. ön tamponun altında direksiyon kutusu var orda ayarlama vidası var. onu alyanla sıkınca ayar verebiliyosun ama ileriki boyutlarda bir işe yaramıyor. biraz kurcalattım...

16. bugraercan

Arada kaldım, Ustalardan yardım.

Ynt: Arada kaldım, Ustalardan yardım. teşekkürler herkese, bugün bakmaya gidiyorum. hadi hayırlısı :)
  17. bugraercan

Ynt: Arada kaldım, Ustalardan yardım. görüntüsü yeter dediğiniz hangisi acaba? birde cj6 mı kesilerek yapılıyor
  18. bugraercan

Tüm cj ailesine selam olsun. Beni başka bir arabanın tatmin etmesine asla izin vermeyen cj-5'imi reddedilemeyecek bir teklife sattım. ortalamanın baya üstünde iyi bir araçtı. Şimdi tekrar almaya karar verdim. Ama çok uygun resimlerinde güzel görünen bir cj-6 buldum. Şehirde binen ve aracın...

19. bugraercan

EL FRENİM ÇOK ZAYIF ???

Ynt: EL FRENİM ÇOK ZAYIF ??? çok teşekkür ederim. söylediklerinizi uygulamaya çalışıcam..
  20. bugraercan

EL FRENİM ÇOK ZAYIF ???

merhabalar, 77 cj5 sahibiyim. tek sıkıntım el frenim çok zayıf vitesle ve tekeri sıkıştırırarak bırakabiliyorum rampalarda. bunun ayarlaması nasıl yapılır? veya değiştirmek mi gerekir? az buçuk anlıyorum mekanik aksamdan. kolaydaysa kendim yapabilirmiyim veya herhangi bi oto frenci yapabilirmi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri