Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Buggy İçin Önerileriniz.
Capa motorlarinin uzerinde debriyaj ve vites mevcut zaten . Ki bu vites capalama islaminde kullanıldığından dayaniklidirda
ibrahim IPEK
http://www.kaanbahce.com/ATV-APARATI-BENZINLI,PR-162.html
Bu urune benzer sase yapip on tarafa iki teker tasarlanabilir . Tabi buggy goruntusu icin ust tarafada kafes yapmak lazim . Guc olarak 9 beygir dizel motor tek sanzuman ile (2 ileri ) 500 kg yuku...
O dediginiz capa makinlarina uygun 3 tekerli arac iskeletleri mevcut kaan makinanin sitesinden inceleye bilirsiniz . 10 hp lik dizel ve uzerinde sanzumani (2ileri 1 geri olanlar ve 4 ileri 1 geri olanlar mevcut ) bulunan capa makinasi ikinci el alip uygulaya...
Ynt: 30 Ağustos Zafer Konvoyu Yapsaydık
Yanlis anlamayin sizi elestirmiyorum . Keske kendi markamiz olsaydi . Gururla bu guzel gunlerde konvoylar yapsa idik . Defenderimi cok seviyorum yanliz ingiliz yapimi oldugu aklima gelince bi an soguyorum
ibrahim IPEK
Ynt: Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında
Tabi o hareketli parcasi bol olan . Iki sanzumani . 3 diferansiyeli . Iki safti olan aracdan bende kullaniyorum . Aradaki farkin farkindayim ;-)
ibrahim IPEK
Yanlis anlasilmasin linea ile Duster karsilastirmadim cok farkli araclar fakat motorlari benzer bu araclarin genellikle yeni cikan dizeller hep birbirine benzer kotu motorda pek kalmadi . Servis konusunda cokca...
Mevzu binek suv ayrimi degil ki he tabi daha cok hareketli parca oldugundan kontrol daha dikkatli ve sık yapilmali . Lakin bu cakal servislere para kaptirilmamali
ibrahim IPEK
Iste tamamen servis kazigi o yuzdendirki sifir arac almayi istemem bunu en son 2012 de sifir corolla aldigimiz zaman yasadik . 20 binde disk degistirmeye calistilar balans icin 100 lira istediler . Cok mantiksiz geldi...
Turkiye sartlarinda akaryakit yedek parca ve ilk alim maliyetleri fazla oldugundan normal kullanicilarin araclarina daha ozenli yaklastigi gorusundeyim . Gaza basmakda para frene basmakda para tabi en azindan...
Bu turkiye sartlari nedir merak ettim dogrusu . Bizde soforluk mu yok nedir yani . Cok mu agrefis kullaniyoruz .
ibrahim IPEK
Ynt: Yardim ricasi
Yurdumun ustalari genellikle ferrari . Maseratti . Bugatti ve rolly royce baktiklari icin bizim defenderler seriesler basit kaliyor . Yagli pasli tenekelerle ilginemiyorlar
ibrahim IPEK
Ynt: Bahçeşehir
Fan acmadida simdi bu motorlarin devirdaimi normal yol durumlarina gore yapilmis . Dusuk devirde yetmiyor . Devri yukseltilce sogutma sistemi daha verimli calisacak . (Tabi insallah )
ibrahim IPEK