Arama sonuçlarınız

1. barbarosbasaran

Dacia Duster / Fiat Doblo

Ynt: Dacia Duster / Fiat Doblo doblo ve duster aynı kategoride arabalar degılki bu birincisi. bir digeri doblonun ici tavanı bagaj kısmı tam bır kamyonet havasında. arka koltuklarında konfordan eser yok. allah askına bızım orada taksı dolmuslar var doblo - adapazarı- tam bır dolmus arabası...

2. barbarosbasaran

Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:)

Ynt: Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:) birgün herkes bir duster sahibi olcak :P hayırlı olsun kardesim
  3. barbarosbasaran

Duster 4x2 1.5 dci 110 bg fiyat

Ynt: Duster 4x2 1.5 dci 110 bg fiyat bende esp asr yok aslında almak ıstıyordum ama siyah bulamadık bende cok fazla beklemedım. esp sizin aracta varmı acaba? varsa ben kazıklandım mı :)

4. barbarosbasaran

Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu

Ynt: Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu bunlar daha alçak çıtalar. hiç görmedim ama fiyatları uygun muş. aklımızda bulunsun. :)
  5. barbarosbasaran

4*4 90 HP DUSTER

Ynt: 4*4 90 HP DUSTER ozaman ben sizin yerinizde olsam arazide kabiliyetli, az yakan 4x4 90 bg. 110 luktan daha az yakıyor hemde benım gıbı sehırde kullanmayacaksınız. kazasız belasız güzel günlerde kullanın şimdiden

6. barbarosbasaran

Duster 4x2 1.5 dci 110 bg fiyat

Ynt: Duster 4x2 1.5 dci 110 bg fiyat 1.5 4*2 dizel 110 bg look paket 4 hava yastıgı deri direksiyon vites topuzu siyah metalik kolcak, spoiler, bagaj ustu cıtası trafik sigortası dahil 45800 liraya aldım. epey pazarlık ettim arkadaşlar. renault asf otomotiv kartal. bi kıyasla bakalım :)

7. barbarosbasaran

Duster; Yakıt Deposu Kapağı Sorunsalı"

bu durum bir renault klasigi. normaldir
  8. barbarosbasaran

Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu

Ynt: Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu buna yer degısıklıgı dıyorlar ulkemızde. gecmıs olsun
  9. barbarosbasaran

Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı

100 km degılde 140 km den sonra ruzgar sesı belırgın bır sekılde artıyor. oda tasarımdan dolayı dıye dusunuyorum. eger 100 km de baslıyorsa kapı fıtıllerını bır kontrol ettır.

10. barbarosbasaran

4*4 90 HP DUSTER

Ynt: 4*4 90 HP DUSTER ben 4x2 110 bg olanını tavsıye ederım neden dersen ben herzaman offroad yapmıyorum. eger kar kıs kıyamette ben naparım dersen ıkı tane kar lastıgı takarsın zaten sehır ıcınde yolda kalmaz. 110 bg olanda zaten 240 tork var. ara hızlanmaları dahıl cok guzel bır motor. birde...

11. barbarosbasaran

duster kapı hoparlörleri

Ynt: duster kapı hoparlörleri Goldmaster hoparlörler ve pionner hoparlörler. test ettim denedim, goldmaster lar daha ıyı calıyor. pionnerlerden daha tok ve guzel ses veriyor. pionnerler 150 tl , goldmaster lar 60 tl daha ucuzuda bulunabılır belkı ben teknosa dan aldım. ben goldmaster daha...
  12. barbarosbasaran

Müzik Sistemi Hakkında??

Ynt: Müzik Sistemi Hakkında?? bu teyp i bir onceki aracımda kullandım, teyp gercekten cok kalıteli, orjinal duster teybi ile kıyaslanmayacak derecede. soket konusunda bılmıyorum hic o acıdan dusunmedım ben eger bu teybı almayı dusunuyor olsam soket i kestirmeyim diye dusunmezdim. gerekirse...

13. barbarosbasaran

Müzik Sistemi Hakkında??

Ynt: Müzik Sistemi Hakkında?? bu hafta sonu pionnerlerin yarı fıyatı olan 4 adet goldmaster marka hoparlör aldım. 13 cm sadece kapılara. gercekten pionnerlerden daha ıyı calıyor, daha iyi bas verıyor. teknosa dan aldım toplam 60 tl. gercekten cok guzel calıyor. öneriden ziyade tavsiye...
  14. barbarosbasaran

duster kapı hoparlörleri

Ynt: duster kapı hoparlörleri tamam da okusana yukarıyı ben tesisat mı yapmak istiyorum yazdım arkadaşım.
  15. barbarosbasaran

Müzik Sistemi Hakkında??

Ynt: Müzik Sistemi Hakkında?? öncelikle sunu soylemelıyım ben 4 kapı hoparlorlerı degıstırdım. gıttım 4 adet pionner ts134r3 hoparlor aldım. piyasada bu boyutta olanların en ıyı dedıler fakat arac uzerınden cıkardıgım hoparlorler daha ıyı bas vuruyor. pionner ler daha temız ses verıyor ama bu...

16. barbarosbasaran

duster kapı hoparlörleri

Ynt: duster kapı hoparlörleri ya benım aldıgım hoparlorlerin watt ı yuksek, duster ın uzerindeki teyp te onları besleyemıyor halıyle orjınallerınden daha az bass vuruyor. pekı sızın aldıgınız hoparlorlerın bass vurusu orjınallerıne kıyasla nasıl?
  17. barbarosbasaran

duster kapı hoparlörleri

Ynt: duster kapı hoparlörleri forum cok enteresan hıc cevap gelmıyor
  18. barbarosbasaran

duster kapı hoparlörleri

Arkadaşlar merhaba, bende bir hafta önce bir duster sahibi oldum fakat kapı hoparlörlerini beğenmediğim için değiştirdim. Pionner ts-1343R aldım 4 adet orjinalleri çıkardım ve bunları taktım. fakat hoparlörlerden bass alamıyorum. hatta orjinal dandik hoparlör olarak baktığım hoparlörler daha...

19. barbarosbasaran

duster led stop lambası

Arkadaşlar internette gezinirken yurt dışında duster için cok guzel led stop lambaları buldum. fakat ülkemizde satışa sunulmamış durumda, daha önceden konu ile araştırma yapan arkadaşlarımız var sa tecrübelerini paylaşabilirler mi? led stoplar cok yakışıyor gibi ne yapıp edip bulup takmak lazım...
  20. barbarosbasaran

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 1.ümiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS EBD ESP ASR 4AIRBAG)-RİZE 2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureatte 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA 3.akirafes (Duster Duster Laureatte 4x2 1.5 dCi)-İSTANBUL 4.serkanefe (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri