Arama sonuçlarınız

1. 8

2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu?

Ynt: 2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu? Yok mu fikri olan arkadaşım ya? :-\ http://www.youtube.com/watch?v=axOnqHC-lCE&feature=related

2. 8

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Yetkili servise götürmediniz mi aracı? Götürmediyseniz sorun olabilir yetkisizi söktüğü için.Fabrika hatasıdır kesinlikle,garantiden yapmaları gerekir. Her araçta olabilir böyle aksilikler,şans işi biraz da... Yoksa bir sürü kullanıcı var,kronik sorun olsa...
  3. 8

2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu?

Ynt: 2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu? http://www.youtube.com/watch?v=W6T_WYgvick&feature=related Arkadaşlar buradaki vidyoyu izledim,araç Renault Duster fakat Dacia Duster ile her şeyi aynı logoları dışında.Şimdi aklıma şu takıldı,Renault Duster 2012...

4. 8

Fiyat ve Koşullar hakkında.

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Biraz araştırdım da bu Delsey Limited Edition gibi bir şey sanırım,pek bir değişiklik yok. Teyp de dediğiniz gibi arkadaşa dedikleri teyp olabilir.O zaman da benim Duster işi yatar.O konsol değişmeden,cam kumandaları kapılara alınmadan o arabayı almam...
  5. 8

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Sadece ön panjuru krom yapmakla yetinmezler bence,teyp,ön panjur filan değiştiyse inşallah tabi :) ,konsolda ve kumandaların yerlerinde de değişiklik olur sanırım. Ben öyle istiyorum en azından. :)

6. 8

Gri Plastiklerde Boya Atması!

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Cümleten inşallah,size de tabi ve herkese de versin Rabb'im...

7. 8

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Dediğiniz gibi 2. el alacaklar için iyi araçlar vardır tabi ama ben de 2. el araç almadım hiç.Almayı da düşünmüyorum. Çünkü aracı alıp en az 6-7 yıl binerim.Şimdi 4-5 yaşında bir araç alsam o kadar binemem.Yıllandıkça masrafı da artıyor bir de temizini...
  8. 8

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Fiat Fiorino Net sitesinde moderatördüm ben,site kapandı ama Fiorino'dan da aynı şekilde vardı şikayetler... Bir sürü,bende dediklerinin hiçbirisi olmadı şükür bir buçuk yıldır.Biraz da şans işi araç işi.
  9. 8

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Teşekkür ederim,hiçbir aracı abartmaya gerek yok,sonuçta ondan daha da iyisi var tabi. İlk çıktığında fiyatları iyiydi ama alan çok olunca malesef artıyor gittikçe. Dediğiniz gibi plastik malzemeleri çok dandik olmuş.Ona kimse bir şey diyemez.Renault Duster...

10. 8

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Her araçta derken her markada bu tarz şeyler olabilir,neden olmasın?

11. 8

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! İyi ki almamışsınız o zaman. :) Yayları çok sert,ben de o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum.Evli iseniz ve çocuğunuz varsa hiç uygun değil. Opel İnsignia 1.6 T 180 bg düşünüyordum ama ona da benzinle binilmez,lpg de olmuyor.Onu da o yüzden eledim. Bir de bu...
  12. 8

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Vallahi ben şikayetlere daha önce :"Her araçta olabilir böyle şeyler." diye bir cümle yazmadım ama... Beni o guruptan çıkarın o zaman. Gene de söylüyorum her markada olabilir böyle hatalar. Bir aracı küçümsemek için yazmak da yanlış ben hep bunu savunurum...

13. 8

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Vallahi ben şikayetlere daha önce :"Her araçta olabilir böyle şeyler." diye bir cümle yazmadım ama... Beni o guruptan çıkarın o zaman. Gene de söylüyorum her markada olabilir böyle hatalar. Bir aracı küçümsemek için yazmak da yanlış ben hep bunu savunurum...
  14. 8

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! İyi olmuş,canınız sıkılmaz hiç olmazsa.Ama Marshall filan alsaydınız daha kalitelidir. :)
  15. 8

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Ne varmış bu cevapta? Her araçta olabilecek bir şey bu tür şeyler.Ayrıca benim Duster'ım yok ,Fiorino'm var 2011 model. Onun da birkaç yeri gıcırdıyordu daha ilk aldığımda,servise götürdüm bulamadılar,kendim buldum,söktüm ve yaptım mesela.Eniştemin 2005 model...

16. 8

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Her araçta olabilir böyle şeyler.
  17. 8

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Teşekkür ederiz,sabırsızlıkla bekliyoruz.Ben de alacağım da inşallah,konsola göre hareket edeceğim.Eski konsol ile gelirse erteleyeceğim,değişiklik olduysa da inşallah en kısa zaman alacağım.Sevgiler...
  18. 8

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Arkadaş kayboldu sanırım. :) Sabırsızlıkla bekliyoruz,inşallah unutmaz burayı...

19. 8

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Garantiye sokarlar büyük bir ihtimal,sokmazlarsa da en güzeli iyi bir boyacıya götürüp astarlatıp yeniden boyatmak sağlamca. Duster'ı neden değiştireceksiniz,memnun mu kalmadınız?
  20. 8

Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:)

Ynt: Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:) Size de hayırlı olsun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR