Arama sonuçlarınız

1. hsn

Hadi bir oyun oynayalım..

Ynt: Hadi bir oyun oynayalım.. metallica: Call of the ktulu (grammy ödüllü) :)

2. hsn

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 model Gaz69, K.Maraş'tan bilgilendirme için teşekkür ederim ve gerçekten ilginç bir sistemmiş. İlk defa böyle birşey gördüğümü itiraf etmeliyim. ::)
  3. hsn

Az Yakandan Az, Çok Yakandan Çok Vergi

Ynt: Az Yakandan Az, Çok Yakandan Çok Vergi Bu akşam ana haber bülteninde yasa tasarısının hazırlandığı ve yakında uygulamaya koyulacağı bildirildi. Tam olarak anlayamasam da 10 yaş üzeri aracın sigorta primi çok anormal değerlere yükselecekmiş.. Habele birşey var mı yaw..nenem lailahe :) ;D...

4. hsn

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 model Gaz69, K.Maraş'tan Öncelikle kolay gelsin harika bir proje olacağa benziyor.Allah kolaylık ve huzur versin. Buarada paylaştığınız GAZ67 resminde makas ve süspansiyon sistemi göremedim.. ??? ??? Kaçırdığım birşey mi var acaba..?
  5. hsn

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo Hayırlı uğurlu olsun. Yeni konu açıp kirlilik yapmak istemedim, oyüzden sayfanızda sormayı uygun gördüm. :) Bir kaç ay önce kapımıza 1987 BJ60 geldi.araç çok heybetli fakat motorun çekişi beni tatmin etmiyor...Bugün yaptığımız gezide biraz karlı bir rampada gaz ayağımın...

6. hsn

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Tamam Haluk bey ekledim... ----TOYOTA 40 SERİSİ -------------------- 1.Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul 2.Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land Cruiser FJ 40 İstanbul 3.Heytem Dağıstanlı 1984 Land Cruiser FJ 40 İstanbul 4.Ali ilkbahar 1978 Land Cruiser FJ...

7. hsn

ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI...

Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI... Çok iyi.. :) :)
  8. hsn

Diferansiyel Kilitleri ve Teorik Sorular

Ynt: Diferansiyel Kilitleri ve Teorik Sorular TCS(traction control system)de güc kaybının yaşandığı tekerlekte araç bilgisayar kontrollü fren yapar.Dört tekere birden hidrolik basıncını pompalamaz..
  9. hsn

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Grur ve onur duydum..Helal olsun emekleriniz ve paylaşımlarınız içinde ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim..Kazasız belasız sürüşler dilerimm :)

10. hsn

Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im Aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum..Buaracın bir garaj paylaşımı vardı diye hatırlıyorum güzel bir çalışma yapılmıştı. Bunun haricinde aracınız çok orjinal göründü bana özellikle teyp olmamasına rağmen yuvasının orjinal...

11. hsn

Cj8 4 Kapı Yapılabilir mi?

Ynt: Cj8 4 Kapı Yapılabilir mi? Bu araçlar zaten yaşı ve işlevselliğiyle ikonlaşmış arabalardır.Bende orjinalliğinden yanayım..İlla 4 kapılı olsun diyorsanız, LR Defender yada güzel bir bütçe karşılığında RUBİCON alınabilir..
  12. hsn

CJ5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (D.U.I. Performance Distributors)

Ynt: CJ5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (D.U.I. Performance Distributors) rica ederim..bu kadar paylaşım bile çok şey kattı.teşekkürler.

13. hsn

Suzuki Jimny On Road ;)

Ynt: Suzuki Jimny On Road ;) merhabalar aracınız gerçekten güzel gözüküyor..Titizliğinizi yansıtıyor gerçekten :) Buarada cj8 de harika görünüyor.İkisinede maaşallah..
  14. hsn

Ynt: CJ5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (D.U.I. Performance Distributors) Yanlış hatırlamıyorsam bu resmi Göktuğ abinin 1980 model cj5 çalışmasından edinmişitim. Dikkatli bakınca distributörün sol arka kısmında sarı renkte görünen bir bobin var. Sizin çalışmanızda bobine ihtiyaç kalmıyordu. Bu...
  15. hsn

Cj8 4 Kapı Yapılabilir mi?

Ynt: Cj8 4 Kapı Yapılabilir mi? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-arazi-araci-105401295/detay çok net olmamakla beraber böyle bir ilan var.Sahibiyle görüşülüp detay alınılabilir..

16. hsn

Ynt: CJ5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (D.U.I. Performance Distributors) Harika bir paylaşım olmuş elinize emeğinize sağlık. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.. :)
  17. hsn

Bir CJ hikayesi de bizden olsun..

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun.. Bunlar son demler aşılacağına inanıyor kolaylıklar diliyorum :)
  18. hsn

Unimog - Karavan

İsrafil bey salamlar..Bende Baküde üniversite telebesiyem. soruşamak istediğim Unimog çok güzel bir tercih ama Kamaz 6x6ları fikirleştiniz mi hiç..? Türkiyede de bidene karavanı yapılmıştı ve coxda gözel görsenirdi..teşekkürler.

19. hsn

Karda Mahsur Kaldım - Acil Yardım

Ynt: Karda Mahsur Kaldım - Acil Yardım Daha öncede bir takım yardım çağrılarına denk gelmiştim ve bu fikri sunmuştum..Tekrar olsun.. Bu forum ekstrem spor yapanların paylaşım noktası olduğu için doğada aksiliklerin yaşanması olası bir durum..Moderatöründe dediği gibi bir çalışma...
  20. hsn

cj ' de v8 farkı

Ynt: cj ' de v8 farkı güzel görünüyor..Ama göstergelerin değiştirilmesi hoşuma gitmiyor..onun haricinde güzel bir çalışma olmuş.. :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,195
Kayıtlı Üye Sayımız
167,069
Kaydolan Son Üyemiz
pentur

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR