Arama sonuçlarınız

1. judge

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Rica ederim. Özür dileyecek bir şey yok. Bilgi notu olduğunun farkındayım. Sadece kendimi ifade ettim. Aracımın markası 1994 model jeep xj. O halde en kısa sürede resimde ekleyerek bir konu başlığı açıcam. Teşekkür ederim.

2. judge

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Terminoloji hatası için kusura bakmayın. Ama biliyorsunuz ki; bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Tekrar teşekkür ederim aktardığınız bilgiler için. Birde Bir iki güne kadar bir cb telsiz + anten edinmiş olurum sanırım. Fakat araca kurulum ve takiben swr ayarı için Antep'te...
  3. judge

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Tüeker bey, Alan 42 yi araçta kullanırken, sürekli yerinden al konuştuktan sonra tekrar yerine takmaya çalış vs. olmaması bakımından bu telsize de araç telsizlerindeki ahize bağlabiliyor mu? Kulaklık takıldığını biliyorum ama bu konuya açıklık bulamadım. Bir de alan 42...

4. judge

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi President Jackson II için şu adresteki fiyat nedir böyle? :o http://buradahepsivar.com.tr/asp/show_stock.asp?product=CB.TXMU313
  5. judge

telsiz el kitabı

Ynt: telsiz el kitabı Ali bey, teşekkür ederim.

6. judge

standart xj ye 31x10.5x15 uyarmı?

Ynt: standart xj ye 31x10.5x15 uyarmı? 94 xj mi 2" lift kit ile yükselttim, flanş taktım, 30*9,50*15 cooper stt 104Q taktım. Anca kurtardı. Arazide henüz deneme şansım olmadı. Standart xj ye düşündüğünüz ölçü :-\ sanmıyorum. Kuvvetle muhtemel sürter diye düşünüyorum. Bence yükseltmeyecekseniz...

7. judge

Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi?

Ynt: Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi?
  8. judge

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Özelden de mesaj atabilirsiniz. Antep'te Göktuğdan cebinizi aldım. Ancak telefon da vereceğiniz bilgi ve alternatifleri değerlendirmem hemen mümkün olmaz diye düşündüm. İlk fırsatta da sizi arayacağım. Görüşmek...
  9. judge

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Merhaba Ozan bey, eliniz de var mı? Kalmadıysa bu muadilde bir set organizasyonu istesem alternatif olarak ne önerirsiniz? CB telsiz ve anten olarak ...

10. judge

Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi?

Ynt: Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi? Umut bey, telsizi aracınıza bağladınız mı? nasıl memnun musunuz Aselsan'dan, olumlu olumsuz yönlerinden bahseder misiniz?

11. judge

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Türker bey, yakın ilginiz ve açıklayıcı bilgileriniz için çok teşekkür ederim. 94 model bir xj aldım. Sabit bir araç telsizi almak istiyorum. Anladığım kadarıyla AM/FM bandı olan, her ikisi de 4 watt çıkışlı olan bir sabit telsiz işimi görecek. Bana bir marka ve modelini...
  12. judge

Sıfır president jackson 2 400 kanal

Ynt: Sıfır president jackson 2 400 kanal nerden temin edebilirim. Bilginiz var mı.

13. judge

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Merhaba Türker bey, bir konuda merakımı giderirseniz sevinirim. Yukarıda aktardıklarınızdan modifiye edilen President jackson 2 model telsizinde dinlemede iken çıkış gücünün modifiye edildiği anlaşılmıyor. Peki, konuşmak istediğimizde çıkış gücünü 4 watt olarak...
  14. judge

Sıfır president jackson 2 400 kanal

Ynt: Sıfır president jackson 2 400 kanal güncel mi?
  15. judge

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar merhaba, 10 gün önce dostum Götuğ'un Ankara'dan (Rauf usta aracılığıyla) bulduğu 1994 xj'me kavuştum. Gösterilen tüm ustalardan tam not aldı. Kendisi şu an daha da iyileştirilmek ve güzelleştirilmek üzere ehil ellerde. şimdilik elimde mevcut olan...

16. judge

Farklı LPG Sistemlerinin Bileşenleri - Karşılaştırmalı

Ynt: Farklı LPG Sistemlerinin Bileşenleri - Karşılaştırmalı Paylaşımdan çok faydalandım teşekkür ederim. Vakit ayırmışsınız emeğinize sağlık.
  17. judge

XJ Cherokee'ler İçin Tavan Siperliği

Ynt: XJ Cherokee'ler İçin Tavan Siperliği Merhaba, Gaziantep'teyim. Aracım 94 xj cherokee. Işıklı tavan siperliğinizin fiyatı için 350,00.TL yazmışsınız, fiyatınız da güncel mi? Yoksa bi kış indiriminiz var mı? ;) Kargoyla veya otobüsle gönderebiliyor musunuz?
  18. judge

Arazi Aracı Kullanmanın Temel Noktaları

Ynt: Arazi Aracı Kullanmanın Temel Noktaları faydalı paylaşım için teşekkürler..

19. judge

XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım

Ynt: XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım lastiklerinizin ebatları nedir peki?
  20. judge

Deri Araç Koltuklarının Bakımı

Ynt: Deri Araç Koltuklarının Bakımı Bu güne kadar kullandığım araçların deri ve plastik aksamlarında hep vazelin kullandım. Özellikle güneşli havada uygulandığı takdirde hem uygulaması kolay oluyor (eridiği için) hem de besleyici ve parlaklık veriyor. Tavsiye olunur.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.