Arama sonuçlarınız

1. Makrakanta

Suzuki Vitara Jlx 1,6 - Yorumlarınızı Bekliyor

Ynt: Suzuki Vitara Jlx 1,6 - Yorumlarınızı Bekliyor İlk resimde saplandığı çamurdan kendi başına çıkabildiyse başka söze gerek yok.

2. Makrakanta

Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan) Çok güzel kareler yakalamışsın Eren.Eline sağlık.Karadenize hiç gitmedim inşallah nasip olur bir gün giderim.Batum uda merak ediyorum. Haçapuri yi duymuştum hamurdanmı yapılıyo patatestenmi. Birde Gürcistan a geçiş nasıl oluyor şartları neler...
  3. Makrakanta

Yurtdışı Gezisine Çıkmak İsteyen Acemi Biri Sorularına Cevap Arıyor

Ynt: Yurtdışı Gezisine Çıkmak İsteyen Acemi Biri Sorularına Cevap Arıyor Seni çok iyi anlıyorum Süvari bey kardeşim.Umarım tez zamanda bir seyehat gerçekleştirirsiniz.

4. Makrakanta

Ynt: Yurtdışı Gezisine Çıkmak İsteyen Acemi Biri Sorularına Cevap Arıyor Kutlarım sizi tek başınıza seyehatı tamamladığınız için. Seyehata çıkmak isteyipte ayaklarındaki prangalardan kurtulup yola çıkamayanlar bir çıkabilirseniz her şey değişiyor. Boşluğamı düştünüz artık hayattan zevk...
  5. Makrakanta

Denizli Off-road Grubu Yok mu?

Ynt: Denizli Off-road Grubu Yok mu? Abi bu hafta hangi rotayı yapacağız diye heyecanla hafta sonunu bekleyen beni ateşleyecek bir arkadaş grubu bulamadım hala.Hevesimi kaybedip aracı satılığa çıkardım ama bir gezi grubu oluşturabilirsem satmaktan vazgeçebilirim. Yapmayı düşündüğüm rotalardan...

6. Makrakanta

Ynt: Yurtdışı Gezisine Çıkmak İsteyen Acemi Biri Sorularına Cevap Arıyor Gezenbilirde yazılanları okudukça cesaretlendim ve geçenhafta tek başıma bir Suriye ve Güneydoğu turu yaptım. Hatay dan başladım Şam a geçtim Halep Gaziantep Birecik Urfa dan döndüm geldim Denizlli ye oturduğum yere...

7. Makrakanta

Niva Almak İstiyorum,Görüşlerinizi Paylaşır Mısınız.?

Ynt: Niva Almak İstiyorum,Görüşlerinizi Paylaşır Mısınız.? Bu sözünüze çok güldüm.Evet Niva virüs gibi bi şeydir.Geçen sene tam bu zamanlarda bende kapılmıştım virüse.10 dakikada bir yeni ilan gelmişmi diye 2.el sitelerine bakıyordum. En sonunda bir Niva aldım kurtuldum.Allah gönlünüze göre...
  8. Makrakanta

Berlin Gezi Notları

Ynt: Berlin Gezi Notları Ellerinize sağlık Hasan bey yazdıklarınızı keyifle okudum.
  9. Makrakanta

Ynt: Yurtdışı Gezisine Çıkmak İsteyen Acemi Biri Sorularına Cevap Arıyor Melih ve Hasan beyler teşekkür ederim. Maksadım kültür turu olacak. İlk etapta Bosna Hersek veya Suriye den başlayacağım.

10. Makrakanta

Yaş 45 oldu.İşim icabı hep bulunduğum şehirde bağlandım kaldım.İçimdeki gezme hevesini tatmin etmek için kendime biraz zaman ayırmak istiyorum. Önce vize istemeyen ülkelerden başlamak istiyorum.Yalnız başıma, ekonomik veya lüx değil orta bütçeli geziler planlıyorum. Arkadaşlara sormak...

11. Makrakanta

Denizli Off-road Grubu Yok mu?

Ynt: Denizli Off-road Grubu Yok mu? Escobar babanla sizi davet ettim gelmediniz.Hayırlısı olsun. Ben tekil olarak tek araçla epey gezdim.Yanıma benzin parasını paylaşacak ,muhabbeti paylaşacak arkadaşlar buldukçada gezmeye devam edeceğim. Denizli den ilgilenen arkadaşlar olursa...
  12. Makrakanta

Lada Niva Hakkında Yardım Lütfen

Ynt: Lada Niva Hakkında Yardım Lütfen Sayın Zooteknist sorularının cevabının hepsi Nivacıların buluştuğu Niva tr sitesinde var Niva tr ile tanışmadınızsa biran önce tanışın. Bende önce Niva ismine burada rastladım sonra Niva tr ile tanıştım ve 8 aydır Niva sahibiyim.

13. Makrakanta

El GPS Tavsiyesi Yardım Lütfen

Ynt: El GPS Tavsiyesi Yardım Lütfen Özel ayar filan gerekiyormu Reha bey.Garmin ile laptopu usb den bağlayıp gerçek zamanlı izle başlat deyince işlem tamammı yani. Biz hareket edince haritada hareket ediyormu vs onlarıda deneyebildinizmi.
  14. Makrakanta

Ynt: El GPS Tavsiyesi Yardım Lütfen Reha bey bilgi desteğiniz için tekrardan teşekkür ederim. Bir aracı yazılım kullanmadan Garmin el gps m ile Google earth üzerinde konumumu görebilirmiyim ve gerçek zamanlı navigasyon yapabilirmiyim. Başka bir siteden bir abimiz olabileceğini söyledi ancak...
  15. Makrakanta

Satılık Garmın Etrex Camo

Ynt: Satılık Garmın Etrex Camo Laptoplarda seri port olmuyor.Gps yi laptopa nasıl bağlıyorsunuz.Usb dönüştürücü ile bağlıyorsanız sinyal kesikliği veri kesintisi yaşıyormusunuz.Bilgilendirirseniz sevinirim

16. Makrakanta

E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar Garmin Etrex Hc el gps cihazı getirtmek istiyorum.Evime kadar kaça maledebilirim.Yurtdışı alışveriş siteleri konusunda hiç bilgim yok.Buradaki fiyatları 400 tl civarındadır.Eğer çok karım olacaksa bi şekilde birine getirteceğim.Teşekkürler...
  17. Makrakanta

Ynt: El GPS Tavsiyesi Yardım Lütfen El gps ve araç navigasyonlarını inceledikten sonra bir cihaza iki iş birden gördüremeyeceğime kanaat getirerek önceliğim arazi olduğu için en alt modellerden bir el gps almaya karar verdim. Pusula,koordinat,rakım,iz kaydı ve canlı veri gönderebilecek bir...
  18. Makrakanta

MT Lastik ve akü araniyor..

Ynt: MT Lastik ve akü araniyor.. .

19. Makrakanta

Alınık.Renkli ekran ve usb girşli El Gps cihazı arıyorum.

Esas amacım arazide gezdiğim yerleri kaydedip dönüşte Google earth den izleri görmek.Aradığım özellikler... 1-Renkli ekran 2-Türkçe menü 3-Usb girişi 4-Garmin marka 5-Az kullanılmış sağlam olması arızasının olmaması tamir görmemiş olması Olsa iyi olur dediğim özellikler 1-Genişletilebilir...
  20. Makrakanta

Ynt: El GPS Tavsiyesi Yardım Lütfen Herkese bilgilerini paylaştığı için teşekkür ederim.60Csx veya nüvi 205 bu iki cihazı değişik platformlarda inceleyip kararımı vereceğim.Tekrar teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.