Satılık Garmın Etrex Camo

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cenkcc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,295

cenkcc

Zirve
Yer
İstanbul
El tipi kamuflaj kasalı gps
turkçe kullanımım
av balık takvimi
doğada kaybolmaya son
200 tl

02122009330.jpg

garmin-etrex-camo_384316.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık Garmın Etrex Camo

cihazın özelliklerinide yazarmısınız ben gibi bu işi iyi bilmeyenler iiçin iyi olur sanırım.

serkan35' Alıntı:
cihazın özelliklerinide yazarmısınız ben gibi bu işi iyi bilmeyenler iiçin iyi olur sanırım.
Türkçe menü, su geçirmez kasa,
otomatik iz kaydı, 14 metin dili, uydu bağlantılı altimetre ve pusula,
yüksek hassasiyetli GPS alıcısı

Teknik Bilgiler:
Performans
Boyutlar 11.2 x 5.1 x 3.0 cm
Ekran Boyutları 2.8 x 5.4 cm
Ekran Çözünürlüğü 64 x 128 pixels
Ekran Özellikleri 4 seviyeli gri LCD
Ağırlık 150 g (bataryalar dahil)
Batarya 2 AA piller
Batarya çalışma süresi 17 saat
Su geçirmezlik var (IPX7)
Suda yüzebilme özelliği yok
Yüksek hassasiyetli GPS alıcısı var
PC arabirim seri
RoHS versiyonu var
Iz nokta kaydı 500
Rota kaydı 20
İz günlüğü 10.000 noktadan oluşan 10 iz kaydı

Av/Balık takvimi var
Ay ve Güneş bilgisi var

Laptoplarda seri port olmuyor.Gps yi laptopa nasıl bağlıyorsunuz.Usb dönüştürücü ile bağlıyorsanız sinyal kesikliği veri kesintisi yaşıyormusunuz.Bilgilendirirseniz sevinirim

Makrakanta' Alıntı:
Laptoplarda seri port olmuyor.Gps yi laptopa nasıl bağlıyorsunuz.Usb dönüştürücü ile bağlıyorsanız sinyal kesikliği veri kesintisi yaşıyormusunuz.Bilgilendirirseniz sevinirim

Eski tip laptoplarda mevcut.

Makrakanta' Alıntı:
2 adet marka var ısımlerını hatırlamıyorum onlarda kesınlıkle veri kaybı yasanmıyor ayrıca benım dizustu gecen sene almıstım onda seri port dişi olarak var ayrıca portlar uymasada donusturucu portlar var erkeği dişiye dişiyi erkeğe donusturen onlarlada sıkıntılar giderilebiliyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler