Arama sonuçlarınız

1. liveistodie

Gençlik Kenti: Eskişehir

Ynt: Gençlik Kenti: Eskişehir bende yeni geldim eskişehire maşallah şehiriçinde gezecek yer bırakmamışsınız ,)) keşke frige de gidebilseydiniz

2. liveistodie

Kızılcahamam - taşlıca köyü

Ynt: Kızılcahamam - taşlıca köyü ayran taşının güzel bir hikayesi var.bu anadolu kelimesi efsanesi .kimse bilmez artık biliyorsunuz anadolu isminin türeyişini.: Anadolu’ nun İslâm-Türk ülkesi haline gelmesi için, kendisinden önce başlatılan seferlere devam eden Anadolu Selçuklu Devleti...
  3. liveistodie

Ynt: Kızılcahamam - taşlıca köyü oruç gazi türbesine gitdikden sonra köy içlerinde kalan ve sizi uzakdan karşılayan bir yapı var. adına gelin taşı denmiş bu taş hakkında edindiğim bilgiler şunlar.saadettin teksoy da bir programında davul çalınmayan köy diye haber yapmış.: Gelin kayası : Köyün...

4. liveistodie

merhaba arkadaşlar kendimce yine bir harita hazırladım ve çıkdım yola.umarım bu sefer foto işini dogru yapar anlatırım. ayrıntılı anlatımım facebook sayfamda isterseniz bakabilirsiniz. http://www.facebook.com/#!/pages/GeziNotlari/140739819272173?ref=sgm ankamall yanında 6 tl verip khamam...
  5. liveistodie

Tüm Ayrıntısı ile Beypazarı

Ynt: Tüm Ayrıntısı ile Beypazarı yazdıklarımı düzeltebilsem keşke fotografları düzenliycem ama olmuyor

6. liveistodie

Arkadaşımız Bülent İlgen'in (bafralı) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Bülent İlgen'in (bafralı) Doğum Günü Kutlu Olsun Nice mutlu yarınlara

7. liveistodie

Bolu Kamp Alanı Bilen?

Ynt: Bolu Kamp Alanı Bilen? ,) birden fazla seçenek olması ne güzel. birden fazla gün ayırabilirim oz amn
  8. liveistodie

En Son Ne Zaman Hayal Kurdunuz?

Ynt: En Son Ne Zaman Hayal Kurdunuz? gerçekleşebilir şeylerin hayalini kurmuyorum. gerçekleşmez şeylerin hayalini kuruyorumki hayal kırıklığına ugramayım..
  9. liveistodie

Bolu Kamp Alanı Bilen?

Ynt: Bolu Kamp Alanı Bilen? fazlasıyla teşekkür ediyorum ,)

10. liveistodie

Bolu Kamp Alanı Bilen?

Ynt: Bolu Kamp Alanı Bilen? her ne türlü olursa da hobi için canlı kıyımına karşıyım. bir diğer sorum kamp alanı paralı değil mi? duş yeri tuvalet vs dahil oldugu ya da sıkılırsam çadırdan bungalovda kalabileceğim yer var mı?

11. liveistodie

Bolu Kamp Alanı Bilen?

Ynt: Bolu Kamp Alanı Bilen? gerçekden güzel yermiş. bilmediğim bir yere gitmemden se tavsiyene uyup buraya gelmem çok daha mantıklı olur. GE den bi kaç yer daha çıkarıp sabah yürüyüşlerini de civar yerlere yaparım. ya da tavsiyen vardır mutlaka
  12. liveistodie

Bolu Kamp Alanı Bilen?

Ynt: Bolu Kamp Alanı Bilen? şimdi aladağı okudum forumlardan diyorki kamp yaz zamanı izci geçiş bölgesi olabileceginden kişiler için izin verilmeyebilimiş. saçma geldi bıunu aladag için diyordu. ancak haritanız varsa ve bolu merkezden bir minibüsle gidebilceksem ne ala. gerçekden çok sevinirim

13. liveistodie

Bolu Kamp Alanı Bilen?

arkadaşlar temmuz 21-22 Snde (5gün sonra) ankaradan evden çıkıp bolu da herhangi bir yerde kamp yapmak istiyorum.tavsiye edebileceğiniz herhangi bir yer varsa ulaşabilirseniz çok sevinirim. katılmak isteyenler de olursa rotasını bilen eşlik edebilir. ayrıca facebook grubuma da yazıyı...
  14. liveistodie

Ynt: Tüm Ayrıntısı ile Beypazarı fotograf eklemenin azizliğine ugradım ancak tekrar gitcem 1 austos. siz söyleyin ben giderim eksik kalmasın
  15. liveistodie

bir hafta sonu kenddim düzenledğim beypazarı yürüyüşünü sizlere anlatmak istedim. kapsamlı bir harita hazırladım hatda bu yere gidenler fotografları görünce sen hangi ildeki beypazarına gitdin dediler. başlıyorum anlatmaya : ankamall önünde 6tl ye beytaş otobüslereine binerek 1.15 dk da...

16. liveistodie

Likya Yolu Trekking Kamp (15 Temmuz 2010)

Ynt: Likya Yolu Trekking Kamp (15 Temmuz 2010) merhaba gezginci arkadaşım, 40 ili görebildim henüz ancak likya yürüyüşünü hiç bir şekilde yaz ayına getirme( ben gitmezdim bu sebepden de gidemedim ) şayet 500km nin yarısını ya da daha fazlasını tekne ile gitmiceksen tavsiyem nisan ya da...
  17. liveistodie

Trekking Grupları (İç Anadolu)

Ynt: Trekking Grupları (İç Anadolu) gezilerinize beni de haberdar edin lütfen
  18. liveistodie

Ankara - Kıbrıs Köyü Trekkingi (16 Mayıs 2010)

Ynt: Ankara - Kıbrıs Köyü Trekkingi (16 Mayıs 2010) heyy merhaba güzel insanlar uzun zamandır forumda yoktum geri geldim ankara da kendi başıma bi kaç kişi trekking yapıyorum bilindik yerlerde amatör ya da profosyenel olarak trekking etkinliği sunucak arkadaşlar lütfen bana da haber verin

19. liveistodie

Gökkuşağı

Ynt: gökkuşağı renk deill. bak minarenn üstde bi tane dha var
  20. liveistodie

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bende burdayım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206