Arama sonuçlarınız

1. giosué

Nükleere Hayır !

Ynt: Nükleere Hayır ! Bu konuyla ilgili onlarca greenpeace eylemi, yazısı, projesi var nasıl oluyorda körü körüne bılmeden kötülüyorsunuz kardeşim ya hani bir çıkarınız mı var anlamadımki adamları kötülerken benim greenpeace den en ufak bir maddi manevi çıkarım yok çok şükür gözümü açtılar...

2. giosué

Nükleere Hayır !

Ynt: Nükleere Hayır ! Konuyu ben açtım tabikide bütün yorumları okuyorum herkesin görüşüne de ayrıca saygılıyım iyi ki görüşlerinizi belirtiyorsunuz da hep beraber bu konuyu tartışıyoruz teşekkürler, Şu reaktör olayı bizim harcımız değil ilk olarak gerçekten biz daha kendi derelerimizi...
  3. giosué

Nükleere Hayır !

Ynt: Nükleere Hayır ! Greenpeace üyesiyim, açılan pankartlara çıktıkları bina tepelerine göre değerlendirdiğinizi adım gibi biliyorum, Anarşist diyorsunuzdur içinizden enteldir diyosunuz bunlar değilmi, sokak ortasında yaka paça çekiştirilesidirler bunlar yalanmı, biz severiz böyle aslını...

4. giosué

Nükleere Hayır !

Ynt: Nükleere Hayır ! Nükleer santrallerin çevre dostu olduğu görüşü, genel olarak nükleer santrallerin karbondioksit salınımlarının az olması ile desteklenmeye çalışılmaktadır. Farklı Enerji Kaynaklarının Enerji Zincirlerinden Çıkan CO2 Emisyonu
  5. giosué

Nükleere Hayır !

Ynt: Nükleere Hayır ! Alıntıdır Nükleer enerji bu çözüm sürecinin bir parçası değil, hatta önündeki engeldir. Çünkü nükleer enerji PAHALI, KİRLİ, VERİMSİZ, gelişmeye müsait olmayan ESKİ, HANTAL ve TEHLİKELİ bir teknoloji. Nükleer enerji üretimi için farklı politik dengelerin oturması ve çok...

6. giosué

Nükleere Hayır !

Ynt: Nükleere Hayır ! Öncelikle konuyla ilgili olumlu olumsuz düşüncelerini paylaşanlar sağolun varolun. Hertürlü fikir eylem ülkemiz için sonuçta, daha iyi bir yaşam için gelecek için diyelim, öyle umalım öyle olsun, tartışalım öğrenelim neyin ne olduğunu tavrımızı ondan sonra koyalım. Her...

7. giosué

Nükleere Hayır !

Ynt: Nükleere Hayır ! Konunun aktif kalması için msj yazabilirseniz sevinirim , Teşekkürler. ;)
  8. giosué

Nükleere Hayır !

http://nukleer.greenpeace.org/?p=668 Yukarıdaki linkte açılan sayfanın sonuna kadar okunması önemlidir Lütfen sadece ülkemiz için enazından okuyunuz ! video'yu sonuna kadar seyrediniz ! Teşekkürler.
  9. giosué

Nükleerle Yaşamaya Hazırmısın ?

Ynt: Nükleerle Yaşamaya Hazırmısın ? konunu aktif kalması için msj yazın lutfen

10. giosué

Ynt: Nükleerle Yaşamaya Hazırmısın ? linkin aktıf kalması için linke tıklayanlar yorum yazarsa sevinirim

11. giosué

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Mutlu son sevindim, Toyota kardeşliği ;D bu arada Maşukiyede bahar havası var 1 hafta sürer haberiniz olsun :D
  12. giosué

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Selamlar, iki günlük konaklamalı kamptan yeni gelmiş biri olarak ayağımın tozuyla hemen Maşukiye Kartepe son durumu bildiriyim sizlere 29 Ekimde hava ılıktı, hurma toplama zamanı bizde...

13. giosué

Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ?

Ynt: Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ? Buarada sizinde araç almak için karar verme durumunuz vardı biara yanlış hatırlamıyorsam explorer falan bakıyodunuz galıba noldu kavusabildinizmi aracınıza ? :)
  14. giosué

Ynt: Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ? Bu konu altında farklı bişey tartısıyoruz aslında ama wagoneerı da çok sevmeme rağmen mantık olarak tercihim fiyat performans ve işletim masrafları , benim ihtiyacıma ve gönlüme göre şimdilik kendime daha yakın bulduğum defender 110 a kaydı belli bir...
  15. giosué

Ynt: Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ? İyi geceler İlker Bey sağolun suburban da gerçekten müthiş araç devasa bişey dediğiniz gibi tekne falan vız gelir ama işte 5.0lt ve üzeri bir araç ve benzinli :-\ daha makul bir araç bulabildim almak için aslında gönlümdekide oydu şimdi ona bakıyorum...

16. giosué

Ynt: Nükleerle Yaşamaya Hazırmısın ? Hemen greenpeace linkini veriyorum http://nukleer.greenpeace.org/?header
  17. giosué

Arkadaşlar hassas bir konu, enerji sorunumuz yok demıyorum ancak bu sorun sonuçta birtek bizi ilgilendirmiyor gelecek nesillerimiz ve tüm dünyayı etkileyen bir sorun oyuzden bilgilenelim bilgilendirelim ona göre tavrımızı koyalım kimseyi bilgilendirmeden yönlendirmeyelim önce bilinç
  18. giosué

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Sağol Murat abi sende iyisindir umarım, Kayaüstü yaylasında araba yolu varmı bilmiyorum çünkü arkadaşlar oraya sürekli gidiyor yürüyüş parkurları olan biryer ama manzarası çok güzelmiş, büyük...

19. giosué

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Selamlar Toyotacı abilerim netleştimi acaba rotanız merak ettim ben maşukiyeliyim de herhangi bir ihtiyacınız olursa ne olursa olsun farketmez başımla beraber maşukiyeden gelicek olanlara bir...
  20. giosué

bu araçla ilgili fikriniz nedir.

Ynt: bu araçla ilgili fikriniz nedir. Murat Bey selamlar uzun süre vitara baktım piyasasını biliyorum araç eğer ordaki özellikleri taşıyosa bana uygun gibi geldi sadece lpg takılı değil bunuda göz önunde bulundurun ( his name is ares ) nickli arkadaş oda uzun süiredir vitara bakıyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR