Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrb arkadaşlar 2000 model wj aracım var akü + kutup başını sökünce klimaya elektirik gelmedi sorunsuz olan klima hiç çalışmıyor sebeb nedir acaba bilgisi olan varmı ?
mrb arkadaşlar 2000 model wj aracımızın ön düzene olarak bakıma aldım rot kolları takozlar denge kolları gibi değişmeyen kalmadı bakıma girdi araç, yapılmadan önceki haline göre direksiyonda bir sertlik oluştu ve sanki çevirdiğim yerde kalıyor ve geri toplama yapmıyor sebebi ne olabilir acaba...
arkadaşlar 8 adet champion OE 154 RC12MCC4 model orjinal diye buji aldım wj 4.7 lpg li araç için bu uygunmudur veya bu ürün gerçek den orjinalmidir... ankara dan aldım bir çok başka sitelrede tanesi 8 tl ile 12 tl arasında değişiyor ama ben bu ürünü görmeden satıcı tarafından orjinali 200 tl...
mrb arkadaşlar sol kapı kilidi arıza yapmıştı mekanizmayı söktüm plastik tırnak kırılmış, yerine metal parça yaparak sorunu çözdüm ve yöntemleri anlatayım umarım faydalı olur..
mrb arkadaslar benim aracın far seviye ayarı anahtarı çalışmıyor sorun sigorta olabilirmi habgi kademeye alsam far tepki vermiyor sorunu nasıl cözebiliirm acaba bilgisi olan varmı nereleri kontrol etmeliyim.. ?
mrb arkadaslar 2000 model WJ yeni aldım yağ ve flitre bakımlarına 6000 km var gösteriyor ekranda
yinede değiştirmek istiyorum kafam rahat olsun diye ben k.maraş tayım burda pek parça bulma imkanımız yok ankara istanbul gibi veya baska yerlerden sipariş verebileceğim adresler verebilirmisiz...
mrb arkadaşlar 2000 model WJ aldım araç hakkın fazla bilgim yok yardımınıza ihtiyacım var bir sorum olacaktır.
orjinal jant lastik var araçda yükseltme yok bu jantlar sıkıntı olurmu sürtme yaparmı 245/70/16 veya 255/70/16 at lastik ve aşağıdaki ofsetli jantları düşünüyourm sorun olurmu tşk...
mrb arkadaşlar 2000 model WJ aldım araç hakkın fazla bilgim yok yardımınıza ihtiyacım var bir sorum olacaktır.
orjinal jant lastik var araçda yükseltme yok bu jantlar sıkıntı olurmu sürtme yaparmı 245/70/16 veya 255/70/16 at lastik ve aşağıdaki ofsetli jantları düşünüyourm sorun olurmu tşk...
mrb arkadaslar bu iki araç arasında hangisini almak daha mantık ve faydalı olacaktır yardımcı olursanız sevinirim....
Kia Sorento 2.5 CRDi EX Premium 2007 170 hp 180.000 km 37500 tl
Grand Vitara 2.0 JLA 2007 140 hp 180.000 km 39000 tl
amaç hafif arazi av ve piknik tarzı en fazla...
mrb arkadaşlar Grand Cherokee 4.7 araç almayı düşünüyorum bu aracı gezi amaçlı av amaçlı kullanacagım off road la işim yok ama yükseltme ve geniş taban lastik kullanıp görselliği artırmak isityorum yardımcı olur sanız sevinirim
1. 4 veya 5 inç yükseltme maliyeti ne olur yükseltme kitleri...
s.a. arkadaslae bir sorum oalcak yardımcı olursanız sevinirim 97 model kia sportage mı suzuki mi eski kasa
hem şehir için gümlük kullanım hemde av amaçlı almak istiyorum bütce 12 bin ila 17 bin arasında birde ilandaki aracı tavsiye edermisiniz kullanım ve parça sıkıntısı olurmu yardım...
arkadaşlar mrb XL7 için motor koruma yapmak üzere bir çizim yaptım ön parça 5 mm dkp saç
arka kısım 3 mm dkp saç fikri ve tecrubesi olan arkadaşların olumlu olumsuz yorumlarını bekliyorum imalata almadan önce eksigim varsa hatırların lütfen....
mrb arkadaslar aranıza yeni geldim suzuki grand vitara 2006 td aldım kalkıslarda biraz hantal geliyor cip h tuning olayı nedir nereden temin edebiliriz faydası olurmu bilgisi olan varmı acaba yardımlarınız tşkler.