Wj Simit Lpg Tankı Takan Varmı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doganyenigül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,158

Etiketler
ben kullaniyorum 44lt ama cok az geliyor. tavsiye etmem 70 kusur lt takilabilenecegi soyledindi ama tadilat gerekiyor yaptirtmadim. bagaj ici tavsiye ederim.

Benim aracımda 55 lt lik var. 45 lt civarı gaz alıyor. Ama yetmiyor. Çok sık gaz alıyorum. Dendiği gibi 70 80 lt likler takılabiliyormuş. O zaman iyi olabilir. İlerleyen zamanda o hacimde bişey taktırmayı düşünüyorum.

60 lt. brc simit tank kullanıyorum full depo yaklaşık 230 - 250 km arası yol gidiyor evet büyük bagaja takılabilir ancak çaldığı alanı gözardı etmemek

Arkadaşlar daha büyükleride var fakat şuan takılması yasak deniyor 1999 wj uygulamıştık hiç sorun yaşamadım 2007 de .....şimdi 2004 wj overlan aldım lpg takılı ama simit değil bide 60 lt yani küçük bende simit depoya çevirmek istiyorum yardımınızı bekliyorum ........selamlar..........

Arkadaşlar 2018 yılı için Wj kasalara simit lpg tankı uygulayan oldumu acaba yasaklandı deniyor doğrumu şimdiden teşekkürler..........

Cemil bey teşekkürler wj 1999 model aracımda da vardı 73 lt Kayseride şuanda lpgcilere gidiyorum yasaklandı diye uygulamak istemiyorlar tabi biraz zor olduğu için olabilir yani yeni taktıran arkadaşlarım varsa yardım almak için yazmıştım cevabınız için teşekkür ederim....... konuyla ilgili bir cevap belki sitede vardır ben bulmadım forum büyüdü bu tür şeylere eskiden hemen cevap gelirdi bizim yapımızda TC nin yapısına benzedi hantallaştık tekrar teşekkür ederim ilginize sağolun varolun.........

Benim WJ’de simit tank var, muayneyi yaptıralı dört beş ay olmuştur, sıkıntı olmadı; 47 lt civarı lpg alıyor. Daha büyük tank takıldığında ( kullanan arkadaşlar var ) bir kaç cm kot farkı meydana geliyor.

Simit tankın kullanımına dair yakın zamanda bir sıkıntı duymadım, olsa olsa alt montajın şekline dair bir kısıtlama olabilir.

Ankara’da işinin ehli, V8 lpg dönüşümlerinde bilgili Kayra Otogaz, Tufan Usta var. Prins yetkili servisi. Bilgi alabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

''Benim WJ’de simit tank var, muayneyi yaptıralı dört beş ay olmuştur, sıkıntı olmadı; 47 lt civarı lpg alıyor. Daha büyük tank takıldığında ( kullanan arkadaşlar var ) bir kaç cm kot farkı meydana geliyor.

Simit tankın kullanımına dair yakın zamanda bir sıkıntı duymadım, olsa olsa alt montajın şekline dair bir kısıtlama olabilir.

Ankara’da işinin ehli, V8 lpg dönüşümlerinde bilgili Kayra Otogaz, Tufan Usta var. Prins yetkili servisi. Bilgi alabilirsiniz. '' Teşekkürler arıyorum sağolun..........

Benim simit tank tamamen boşken 50 - 52 lt arası gaz alıyor. Bagajın bomboş olması gayet güzel.

Uzun yolda belki can sıkar ama her 250 - 300 km mola verdirir diye avutuyorum kendimi.

WJ’de bagaj hacmi kaybetmek mantıklı değil. Simit tank bu araç için ideal çözüm.

Ülkemizde, özellikle şehirler arası 200 km mesafe yapıp, akaryakıt istasyonuna rastlamamak pek imkan dahilinde değil.
Pitstop’a girmiyoruzki verilen 5 dakikalık molayı tartışalım.

Arazide durum biraz değişiyor ( off road tüketimi konu dışı ).

Tek handikap istepne alanının kullanılması. Araçta lastik tamiri için en azından bir tamir spreyi bulundurmak fayda sağlayacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR