Arama sonuçlarınız

1. c@n

Frontera Full Bakıma Alındı

45 gundur sitede aktif olamıyorum iş yoğunluğu nedeni ile karadeniz ereğli ye gidip geliyordum 10 mayıs 2010 tarihi itibari ile 1 yıllığına ABHAZYA ya ya gidiyorum Ancak aracımıda Kopmle kaporta boya ya sokuyorum bildiğiniz gibi aracım ilk sahibinden ve hiç boyası yoktu ama artık komple...

2. c@n

Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010)

arkadaşlar uyuya kaldığım ve gelemediğim icin özür dilerim hepinizden cumartesi akşamı 08:30 taksim çiçek pasajında başlayan hayat pazar sabah 4:45 te atlas pasajında çıkana kadar devam etti malum meydandan taksiye filan binene kadar falan filan işte eve 5:30 da gelebildim uyuynca uyanmak...
  3. c@n

Samsung B2100 Niagara (Suya Şoka Dayanıklı) - SATILDI

arkadaşlar 14.01.2010 da almış olduğum TELPA garantili SAMSUNG NİAGARA B2100 CİHAZIMI SATIYORUM faturası garanti belgesi ve tüm kutu iceriği ve kutusu ile birlikte satılık Çok güzel ve çok şık bir telefon aktif olarak telefon kullanmama rağmen 3 gün süre ile bataryası gidiyor kulaklığının...

4. c@n

Alınık profesyonel pmr telsiz 2.el

arkadaşlar istanbulda aşağıda belirteceğim marka ve modeldeki pmr cihazlardan olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim 2.el makul fiatlarda olmak kaidesi ile saygılar HYT TC 446 PMR TELSİZ , HYT TC-2110 PMR EL TELSİZİ , Motorola Xtni Pmr El Telsizi
  5. c@n

Hem 6X6 Hemde Karavan Ural

sahibinden de gezerken bir karavan bakıyım dedim 4x4 lerden en çok nelerden karavan yapmışlar dedim işte fiatları falan derken işte karşıma ne çıktı 3 ODA 1 SALON KARAVANNN ! 6x6 URAL dan karavan ve çok güzel olmuş...

6. c@n

Kemerburgaz Karın Tadını Çıkarma Gezisi 24 Ocak 2010

resimler tlf ile olduğu icin idare edin guzelce eğlendik kar kış kıyamet gezimizden anılar

7. c@n

Frontera A port bagaj yapımı (kendi aracıma yaptım)

Selam arkadaşlar beni tanıyanlar az cok bilir 25 yaşında elektronik öğretmeni olucamı beklerken 3 sene evvel (anne baba öğretmen) dayı mesleği olan servislik oldu çocukluktan beri icindeyim zaten işimiz tamir ve bakım servisliği oldu zaten başka iş yapamam ben neyse anlıcanız gibi meraklı bir...
  8. c@n

Kendi Port Bagajımı Yaptım (OPEL FRONTERA)

Selam arkadaşlar beni tanıyanlar az cok bilir 25 yaşında elektronik öğretmeni olucamı beklerken 3 sene evvel (anne baba öğretmen) dayı mesleği olan servislik oldu çocukluktan beri icindeyim zaten işimiz tamir ve bakım servisliği oldu zaten başka iş yapamam ben neyse anlıcanız gibi meraklı bir...
  9. c@n

Frontera ma Heavy-Duty şaft ve şaft ıstavrozu yaptıryorum

slm arkadaşlar ağır hizmet şaftı ve şaft ıstavrozu yaptırmak icin bugun ölçü aldırdım aracıma bakalım ilk önce oo ölçülere yakın yurt dışında flanş ile aracıma takabileceğimiz bir şaft ve ıstavrozunu arıyoruz aracımın orjinal ön şaft ıstavrozu yıllarca yağsız kalmaktan dolayı yataklama yapmış...

10. c@n

Frontera Yükseltme Kiti 3"

Arkadaşlar azcok forumdan beni tanıyorsunuz otomotiv sektöründe yetkili servislikten gelme bir ailede buyudum anne baba öğretmen dayım ford yetkili serviydi benim hayalimde servis sahibi olmaktı ama anne babadan dolayı sadece hobi olarak kalsın istediler ama olmadı Esas mesleğim SERVİSCİLİK OLDU...

11. c@n

Yılın İlk Off-road Gezisi Belgrad, Ayazağa (03.01.2010)

Organizasyon MEHMETCAN ın belirleyeceği parkur üzerinde gerçekleşicek Arkadaşlar gecen organizasyonu mehmetcan yaptığı icin karga misali kendi çamurdan çıkamadı Kimse bişey anlamadı daha yumuşak ve güzel etaplarda eğlenmeye ne dersiniz hemde keyif alarak yine camur bol yine...
  12. c@n

Kemerburgaz,ağaçlı,göktürk,kilyos,garipce off-road gezim

Selam dostlar abimle yapmayı dusunuduğum off-road u ailemle yaptım bazı yerlerde muazzam çamur ve su gecişleri oldu abim olmadığı için fazla resimlendiremedik ama yinede çok guzel bir off road gezisi oldu eyüpoğlu kolleji yolunda komple asfaltı kaldırmışlar camur pislik ve çökmüş bir yol...

13. c@n

Selam dostlar Yeni Geldim YARDIM

slm lar dostlarım iş icin yurt dışına gidecek olduğum için binek aracımı sattım ve babama bırakabileceğim 4x4 opel frontera 1998 model arac aldım 2.2 gls brc sıralı sisteme sahip standart bir arac bridgestone lastik var 35 40 gun sonra gidicem tamamen babama terk edicem ama gitmeden off-road...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR