Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ciğazı ve anteni kullanmadığım ve profesyonel ciğaz aldığımdan satılıktır kesinlikle açılmamış tamir yada tadilat görmemiş temiz bir ciğazdır.anteni yaklaşık 1 metre boyundadır komple kıvrılabilen kesinlikle kırılmayacak antendir.
lastikler temiz cıkma veya sıfır olabilir . yükseltilmiş SUZUKİ de kullanılacaktır. Federal - Cooper - Maxxis - Kumho - Silverstone olabilir çamur tipi şarttır.
Aracımız 77 model muayenesi 16-12-2010 tarihinde doluyor.
araç disk fren - elektronik ateşleme - söküler kabin - lastik jant iyi durumda - döşeme iyi durumda- baskı balata yeni değişti - az bir masrafla bir cok araçtan ucuz olarak iyi bir araç olacağı kesin . SIFIR ARAÇ ALIYORUM BAYİ ALACAGINA...
elinde cj 8 için ön ana kat makas bulunan arkadaslar ön anakat makasım kırılmıştır elinde bulunana varsa yardımcı olsun telefon ve adres bilgisi veriniz ben kocaelideyim haluk yılmaz 532 425 35 65
77 model cj5 aldım hidrolik direksiyonu yok bir arkadasta 123 kasa mercedesin direksiyon kutusu ve pompasını buldum bunlar cj lere uygulanabiliyormu
formda mercedes direksiyonu takıldıgını duymuştum ne gibi bir yol takip etmeliyim ? yada elinde cj5 e olabilecek hidrolik direksiyon takımı bulunan...
suzuki v6 arabamıza MT lastik almayı düşünüyoruz sizlerden marka ve ebat için yyaardım bekliyoruz.
aracta 4 cm get ile yükseltme var 205x80x16 yada 225x75x16 lastik almayı düşünüyoruz suzuki kullanan deneyimli arkadaslardan yardım bekliyoruz hangi ebat MT lastik önerirsiniz şimdiden tsklr......
Ön ve arka tampona 4 adet civata ile bağlanabilen 5 ton a kadar mukavemetli 10 mm saçtan imal edilmiş Çeki demiri bağlama aparatıdır 2 adet takım fiyatı 40 TL dir istenilen adrese kargo ile yollanır. (kargo fiyata dahil değildir)
jantlar jjs marka 5 x 139.7 bijondur temiz balansız tamırsız temiz ve düzgündür. olacak fiyatı 500 TL dir. CJ için olan 33 lastik ve diğer şeylerle takas olabilir
takas tekliflerine acıktır
halukyilmaz41@hotmail 532 425 35 65
Körfez -Yarımca ilçesi Taşköprü köyleri üzerinden Karadeniz AĞVA ya kadar olacagını zannetiğimiz bir gezimiz olacak Katılmak İsteyen Arkadaşlar Kendilerini Listeye Eklesinler.Gezimizin Buluşma Noktası Yarımca Merkez de Kınalı nın Kahvesi saat 9:30 buluşma saat10:00 çıkış KOCAELİ / KÖRFEZ
Adres...