Arama sonuçlarınız

1. S

Ekipman Nerden Güvenle Alınır?

outdoor malzemesi satan o kadar site varki, siparişlerim hemen hemen hazır da nerden alacağıma bir türlü karar veremedim, daha önce yaşadığım sorunları yaşamak istemiyorum siparişi verip beklemek beklemek sonra stokda olmadığını öğrenmek gibi mesela, adrenalinden bende alışveriş yapmak istiyorum...

2. S

Bu Çadırlardan Hangisini Alayım ?

Lafuma Campo 2 - 3 Mevsim Çadır 130 tl Lafuma Summertime 2/3 135 tl Hannah Cavery Cloud Çadır 125 tl Hannah Cavery Rock Çadır 114 tl Loap Slipper II 3 Mevsim... 140 tl LOAP SWIFT 180 tl Pinguin Excel 4 Mevsim 170 tl 2 kişilik olacak, çok ağır olmasın, ucuz kaliteli olsun, 3 mevsim...
  3. S

Motorsiklet Gezginine Kamp Malzemesi

selam arkadaşlar, ben motosiklet kullanıcısı olarak gezilerimde festivallerde kullanabileceğim, amatör çapta ekonomik çadır, mat vb. malzeme tavsiyesi istiyorum, çok zor şartlarda kamp kurmayacağım için ona göre malzeme tavsiye edrseniz sevinirim, ayrıca motosikletimle taşıyabileceğim...

4. S

Olumlu Yorum Gelirse, Alıyorum Artık Bu Motoru (Derby Senda 125R)

dostlar abilerim, biliyorum benden bıktınız bir çok başlık açtım sürekli fikir değiştiriyorum ama bir türlü içim rahat etmiyor, ne yapayım honda xl 200 alma hayalimi bir kenera bırakıyorum, bazı nedenleri var ama onu boşverin, derby senda 125 r almaya karar verdim, hoş makina, bir kaç sene beni...
  5. S

Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz?

Kesinlikle enduro diyenlerdenim aslında bmw f650 gs almayı düşünüyorum, vitesli motor tecrübem yok, alacağım motor başlangıç için fazla gelirmi? motor alma amacım şehir dışı gezi turlarına katılmak ve senede bir iki defada uzun yolculuk yapmak (örn: istanbul-fethiye), yaşım 29, öyle...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.