Arama sonuçlarınız

1. cibi

Batum'a Gezi Düzenlemek için tavsiyelerinize ihtiyacım var

Sinop Üniversitesi Gezi Klübü olarak batuma gezi düzenlemeyi düşünüyoruz ben bir kez batuma gittim.Fakat ortalama 50 kişiyi bir arada tutmak ya da onları yabancı bir ülkede serbes bırakmak konususnda şüplerimiz var Batum insanlarının Türklere hiç hoş davranmadıklarını duyuyoruz bu yüzden tavsiye...

2. cibi

Motor Rahatsızsa sorun yaratır mı?

ense ve sırt arsında küçük bi bölgede sinir seyiriyo Arkadaşlar scooter tarzı motorlarda duruş çok rahatsız biliyorsunuz diğer uzun yol motorlarında ki gibi değil ve benim scoterla 7 saatlik yol gitmem gerekti gece soğuktu ve iyi giyinmemiştim motor üzerindeki rahatsız duruş sebebiylede boynum...
  3. cibi

Kapm çadırı marka ve almak için yer önerimi tavsiye

Arkadaşlarımız için kullanım amacına hava şartlarına vs gibi konular için çadır ve uyku tulumu önerilerinizi tecrübeli arkadaşlardan bekliyoruz

4. cibi

Çanakkaleden başlayıp otostopla ege turu

İki arkadaş otostopla Çanakkaleden başlayıp öncelikle Bozcada ve Gökçeada sonra Edremit Kazdağarı devamında Ayvalık ve aşağıya doğru inmek istiyoruz ama şu ana kadar sadece sinop-samsun arası bi otostop tecrübem olduğu için nasıl olucağıyla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum bu sitede bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR