Arama sonuçlarınız

1. eczsedat

Katel Kahramanmaraş Amatör Telsizcilik Ve Haberleşme Derneği Hf Faaliyeti

21 EKİM 2017 Cumartesi YM8KAT - KATEL (Kahramanmaraş Amatör Telsizcilik ve Haberleşme Derneği) tarafından Kahramanmaraş Ahir Dağı Karagöl mevkii 1800 rakımda kamp yapılacaktır. 20:00-01:00 Saatleri arasında 7.099-7.150 MHz frekanslarında HF haberleşme tatbikatı olacaktır. Radyo...

2. eczsedat

Direksiyon Titremesi

Aracımı geçen hafta aldım ve şu anda 450 km de.Aslında cokta sorun edilecek bir durum değil ama yinede insanın kafasını kurcalıyor.Şöyleki araç 2014model dacia duster 4x4 110 bg rolantide aracın direksiyonunda bir titreme mevcut (gözle görülmüyor ama elle hissediliyor) gaza basıp devir 2000...
  3. eczsedat

2005 Grand Vitara 1.6 İçin Abs Sensoru Lazım

2005 grand vitara 1.6 at için sol arka abs sensoru lazım elinde olan yada bulabilceğim bir yer varmıdır tşk.

4. eczsedat

Dnt Speedy Cb Radio

herkese selamlar ..dnt speedy cb telsiz hakkında bilgisi olan varmıdır.ayrıntılı bilgi: http://www.446shop.com/article.asp?a_id=27 sitesinde var.turkıyede sorunsuz kullnılabılırmı?şimdiden tşk...
  5. eczsedat

bu telsiz yeterli olurmu???

Arkadaşlar resmini eklediğim bu telsiz arazide offroadda yeterli olurmu. Çekim alanı yazdığı gibi 15 km olabilirmi tşk...

6. eczsedat

jimny cilerden tavsiye

2.araç olarak jimny almak istiyorum.daha önce bir kaç ay lada niva deneyimim oldu ama aşırı konforsuzluğu ve sürekli arıza cıkarmasından dolayı sattım.jimny yol konforu açısından nasıldır özellikle nivayla kıyaslarsak.şimdiden herkese teşekkürler....

7. eczsedat

duster için ön koruma.basamak.arka koruma

kocaelinde bir firma satıyor.sahibinden.com da ilanları var.arka koruma 250 tl ön koruma 350 tl yan basamak 400 tl
  8. eczsedat

dacia duster için perde.

nette dolaşırken hepsiburada gördüm..fiyatı 99 tl.kullanışlı bişeye benziyor.
  9. eczsedat

duster ile karda ufak bir gezi.

.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz