Arama sonuçlarınız

1. onlyoneshot

Defender 110 - 300tdi. - Automatic/1.21 Diff. Araç Için Lastik Seçimi

Defender 110 - 300tdi. - Automatic/1.21 Diff. oranlı Araç Için Lastik Seçimi araç kesinlikle ağır offroad veya hard araziye girmeyecek. Uzun metrajlı seyahat ve arazi keşif sürüşleri için kullanılan bir seyahat ve eğlence aracı olduğunu var sayarak daha konforlu fakat arazide saçmalamayacak...

2. onlyoneshot

Land Rover Defender Ile 10 Ay Sonundaki Değerlendirmem.....

1995 model 300tdi/otomatik vitesli aracımı günlük kullanıyorum ve inanılmaz keyif alıyorum. Bu aracı bu kadar geç aldığım için gerçekten pişmanım. Tedaş çıkması ne V8 lere burun kıvırmışım onları hatırladım. Hele hele bir tanesinde pazarlığın ucundan dönüp 17 bin TL ye almamıştım, şimdi bir vinç...
  3. onlyoneshot

Çikma Parça Aramaktayım

Selamlar Sevgiler herkese, Defender 110 'luk (300tdi) aracım için çıkma parça aramaktayım. * Arka Viraj Demiri Tam Takım halinde * Römork Çeki Demiri Takım halinde * 300tdi Motor Üst izolasyon Kapağı Ve elinde parça olup satmak isteyen olursa veya yönlendireceğiniz çıkma parçacı iletişimi...

4. onlyoneshot

Satilik 2012 Kamaz 43114 Model 6x6 Offroad Camper Veya Caravan Kamyonlar

DAKAR RALLY ŞAMPİYONLUĞUNU 10 kez YAŞAMIŞ BİR EFSANE KAMAZ........ Ticaret Bakanlığı E-İhale sitesinde satışta 28 ŞUBAT 2022 Tüm kampçılar, offroadcılar ve doğaseverlerin dikkatine.... Haberdar etmek iyi diye düşündüm... 6x6 OFFROAD TRUCK E-İHALE İlan Linki ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,998
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri