Arama sonuçlarınız

1. Doğu.

Şişme Mat Kumaş Ayrımı , 190t Polyester Ve 75d Polyester Arasında Ki Fark ?

Herkese İyi akşamlar , Trimm Freedom şişme mat "193 x 64 x 5" ebatları , dış kumaş 75D POLYESTER Easy Camp Siesta İki kişilik mat "188 x 130 x 5" ebatları , dış kumaş 190T POLYESTER Benim kıyas konum şu anda dış kumaş kalitesi olarak , 75D mi daha sağlamdır yoksa 190T mi daha iyidir internette...

2. Doğu.

5 MEVSIM CADIR SECIMI

Herkese Merhaba , Uzun zamandir 5 mevsim bir cadir bakiyorum gerek yazin gerekse kisin en zor hava kosullarinda bile kampa gidiyoruz cidden zor kosullarda can kurtariyor cadir . Internetden arastirdigim ve buldugum kadari ile sizlere bir kac cadir sunucam hangisi daha iyidir alinabilir ...
  3. Doğu.

Ankara çevresinde kamp alanı !!!!

Arkadaşlar Merhaba , Önümüzdeki haftalarda ankara yakınlarında kamp yapabileceğimiz pusulalarımızı kullanıp yolumuzu bulabileceğimiz güzel yerlerin tariflerini bekliyorum sizlerden . Yeşilliği olan gitmeye görülmeye değicek ve etrafında su alabileceğimiz bir yer olması tercihimizdir ama...

4. Doğu.

Offroad için CJ 5 mi yoksa CHEROKEE mi ?

Herkese selamlar , Offroad a başlangıç için cj5 lermi daha uygundur yoksa cherokee lermi ? offroad uygun hale getirilirken hangisi daha az masaf çıkarır ? motor masrafı hangisinin daha az olur ? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim .. Saygılar ....
  5. Doğu.

Ateş üstünde kullanmalık Metal/Demir KUPA/BARDAK

Kamp gecelerinde ateş üzerinde su ıstımak ıcın yada sıcak bır seyler ıcmek ıcın ates uzerıne koyulabılıcek metal kupa yada bardak nereden bulabılırız ? Arastırdım bulamadım nette . Bılgısı olan arkdaslardan yardım beklıyorum .. Saygılar ...

6. Doğu.

Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ?

Merhabalar herkese , Şu son bir kaç haftadır bir telsiz almak istiyorum yalnız nasıl bir şey almalıyım arazide kullanışlı olan hangileridir pek bir bilgiye sahip değilim . Bir çoğunun range i üzerinde yazdığı kadar olmuyor araya tepeler ve çukurlar girdiğ zaman range yarı yarıya düşüyor...

7. Doğu.

Bölgesel Orman Yol ve Patika Haritası

Karadeniz bölgesi , İç Anadolu bölgesinin ormanlarını ve bu ormanlardaki patikalar ve orman yollarını gösteren herhangi bir harita mevcut mudur ? Eğer böyle haritalar var ise nereden bunları elde edebiliriz ? Kitap tavsiyelerinizide alabilirim .
  8. Doğu.

Yurt Dışından Bıçak Siparişi ?

Arkadaşlar merhaba , Yurt dışından , amazon.com dan bıçak almak istiyorum . TR deki fiyatlar ile yurtdışındaki fiyatlar arasında uçurum oldugunu biliyorsunuzdur . Merak ettiğim yurtdışından online satışta hiç bıçak almadım , gümrüğe takılma ihtimali varmıdır eğer takılırsa ne gibi işlemler...
  9. Doğu.

PROFİL FOTOĞRAFI KOYAMIYORUM

Merhabalar , Siteye yeni üye oldum ve 45 dakikadır profil fotoğrafımı bir türlü ayarliyamadım ! Daha önce yapmış olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.