Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender el freni sorunu
Derya hocam cok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz arabayı yürüttüm söktüm bütün sistemi. ayarladım tekrara topladım. saat gibi e birazda kaba kuvvet kullanmadım değil defender bu güç ister...
alakan için cok teşekkür ederim ama şöyleki ben bırakın teli tambura giren arka şaftı bile söktüm ama na mümkün tambur cıkmıyo dediğiniz gibi herhalde balatlar yapışmış olabilir. merak ettiğim tamburun üstünde bu balataları boşa alacak hiçbir mekanizma yokmu yani...
Arkadaşlar bilgisi olan yokmu araç üç gündür yatıyo kime söylediysem görmek lazım diyo anlayan çıkmadı henüz, araç hareket etmiyo kilitlendi kaldı bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.