Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karayolu İle Kazakistan Moğolistan Japonya Ve Güney Koreye Gidebilecek Yol Arkadaşları Aranıyor
çok güzel fikir bende böğle birşeye kalıkışmak isterim ama memur olunca 30 günden fazla geziler imkansız oluyor... :(
Ynt: 19-25 Temmuz Batum-kutaisi-tiflis-vladikavkaz-nazran-grozni-mahaçkale-bakü Gezisine Arkadaş...
Arkadasim 21 temmuz sonrasi olursa bana uyar. 21 temmuz sabahi diyorum cunku askerligim o zaman bitiyor. Uygunsa ozel den iletisime gecebilirsin saygilar
Ynt: Ağustosta Çadırlı Batı Karadeniz Turu İçin Öneri?
sahil boyu araba ile gidecekseniz mutlaka deponuzu dolu tutmanızı tavsiye ederim. bartın kurucaşile yol boyu benzinlik mevcult değil. yakıtınız biter ise yandınız :)) çadır kurmak için hemen hemen her sahilde 5 lira gibi bir ücret...
Ynt: 14 - 22 Ağustos Likya Yolu
arkadaşımmm şu planınızdan birazda bana bahsedermisiniz_? nelerden geçeceksiniz nerelerde konaklamayı düşünüyorsunuz_? bende hafta içi çıkıyorum da
Ynt: 2 Haftalık Çanakkale - Antalya Sahil Boyu Gezi İçin Tavsiye?
faydalı bilgileriniz için teşekkür ederim. "SiliCone SouL" allahın izni ile hafta içi yola çıkıyorum.. ancak çanakkale güzahını başka bir bahara bırakmak zorunda kaldım. dede ve üvey babamın geliboluda ki mezar yerlerinin tespit...
şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkürler ederim..
temmuz ortası yada sonu çanakkale gelibolu dan başlamak sureti ile antalyaya kadar bir kaç arkadaş ile şöyle bir ege- akdeniz turu düşünüyoruz 2 haftalık... ama birkaç ????????????? var
1. si yolculuğumuz 93 model şahin ile...