14 - 22 Ağustos Likya Yolu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiikt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,241

taiikt

Yeni Üye
Herkese merhaba

2005'den beri planlamış ama işim sebebiyle sürekli ertelemiş olduğum likya yolu gezimi 2 gün sonra bir arkadaşımla gerçekleştiricez. Yalnız değişik değişik planlar yapmamıza rağmen fethiye kaş arasındaki bölümde gece konaklamalarını nerelerde yapmamız gerektiğini tam olarak çıkartamadık. yani daha önceki gezilerden okuduğumuzla az çok çıkartabiliyoruz durumu fakat yine de içimin rahatlaması için tekrar sormak istedim. çadırımız var onda kalmayı düşünüyoruz. ucuz yollu pansiyonumsu mekanlar da işimize gelir tabi. bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
ek olarak ağustos ayında gidip gezmiş birisi su kaynaklarından bahsederse tadından yenmez.

şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 14 - 22 Ağustos Likya Yolu

arkadaşımmm şu planınızdan birazda bana bahsedermisiniz_? nelerden geçeceksiniz nerelerde konaklamayı düşünüyorsunuz_? bende hafta içi çıkıyorum da

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR