Arama sonuçlarınız

1. P

Commander

Ynt: Commander Commander yerine daha yüksek model Jeep Liberty düşünün derim. Ancak Commanderlar daha büyük. Artık üretilmediğidenn parça sıkıntısı yaşanabilir

2. P

rubicon 2.8'in artıları eksileri

Ynt: Rubicon 2.8'in Artıları Eksileri Ya tesisat hastalığı falan bilmem nedir bu yalan yanlış bilgiler arkadaş bizde iki tane Liberty var 2008 ve 2011 model. Her ikisinde de 2.8 CRD motor var 2008 olan 230.000 km de diğeri 30.000 km de. Canavar gibiler ne hastalığıymış bu. 2.8 CRD motorlu...
  3. P

Grand Cheroke Servis

Ynt: Grand Cheroke Servis Ben doğan oto yetkili servise götürüyorum, ilgili bir servis.

4. P

Klima Kapalı İken Ayaklardsn Gelen Sıcak Hava

Ynt: Klima Kapalı İken Ayaklardsn Gelen Sıcak Hava Araçta ğoşen ve diğer filtreler var kpntrol wdildi bir sorun yok onlarda. Servis ön konsolü sökmek istedi razı olmadım
  5. P

Ynt: Klima Kapalı İken Ayaklardsn Gelen Sıcak Hava Üstad fanı nasıl kapatırız. Klima butonunu 0 a getirdim. Klima kapalı ama direksiyon alt zemininden hafif sıcak bir hava geliyor. Rahatsız ediyor

6. P

Jeep Cherokee(Liberty) 2010 model aracında klimayı kapatmama rağmen ayaklardan sıcak hava üflüyor. Klimayı açınca sorun yok istediğim noktaya havayı yönlendiriyorum. Soğutmada da sorun yok. Bu neden kaynaklanıyor sizce? Saygılar

7. P

Ankara Hangi Yetkili Servis? Akota Mı Doğan Mı?

Selam beyler hangi yetkili servisi tavsiye edersiniz ? Aracım 2011 model garanti yok. Özel Servislere uğradım pek güven vermediler. Akota mı iyidir Doğan mı?
  8. P

Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler

Ynt: Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler konuyu açan arkadaşın sayesinde aracı almaktan vazgeçtim, bence ara fazla sorunlu bir araç ve aşırı yakıt tüketiyor 12 litre mazot tüketimi nedir ya
  9. P

Forumda kimsenin girdiği yok sanırım

forumda kimse yok mu arkadaş bu nasıl forum valla bilgi almak çok zor bir soru soruyosun 10 gün sonra bir kişi anca cevap veriyor ya da vermiyor yazık böyle bir foruma

10. P

Lincoln Navigator den sonra araç tavsiyesi

Ynt: Lincoln Navigator den sonra araç tavsiyesi navigator gibi bir aracı satarak çok kötü yapmışsınız büyük talihsizlik... Cherokee 4.7 tavsiye ederim 2001 modelleri mesela ancak yakıt olayı navigator ile hemen hemen aynı yakarlar... navigatordan daha az yakacak bir 4x4 anca terios falan olur...

11. P

Jeep Grand Cherokee 4.7 ( 2001 model) klimanın ordaki AC tuşu çalışmıyor?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 ( 2001 model) klimanın ordaki AC tuşu çalışmıyor? beyler bi yardım elinizi uzatın, ac tuşu ne işe yarar hiç ışığı yanmıyor, klimayı çalıştırınca soğua getiriyorum auto kısmına AC nin sağındaki dolaşım manasında bir tuş var onun ışığı kendiliğinden yanıyor... Ac ise...
  12. P

Jeep Grand Cherokee slalom testinde sınıfta kaldı!

Ynt: Jeep Grand Cherokee slalom testinde sınıfta kaldı! selam ben Jeep 4.7 Grand Cherokee kullanıyorum. Bence araç 2001 model kullandığım araç güvensiz... Viraja 130 ile girmeye korkuyorum hiç güven vermiyor ayrıca çukura filan girince araç gayet iyi sallıyor, süspansiyon yumuşak deniyor bir...

13. P

Jeep Grand Cherokee 4.7 ( 2001 model) klimanın ordaki AC tuşu çalışmıyor?

Jeep Grand Cherokee 4.7 ( 2001 model) klimanın ordaki AC tuşu çalışmıyor? Bu tuş ne işe yarar üstadlar bilen var mı? Bir de klimayı otomatik yaptığımdan soğuğa ayarladığımda bu AC tuşunun sağındaki tuş kendiliğinden yanıyor? O tuş ne işe yarıyor ayrıca? Araç 100 km de şehir dışı 15 litre yaktı...
  14. P

1996-1998 model Jeep Cherokee arıyorum 5.1 veya 5.9 olanlardan, LPG siz Tercihim

Ynt: 1996-1998 model Jeep Cherokee arıyorum 5.1 veya 5.9 olanlardan, LPG siz Tercihim kardeş sağolasın baktım araca ama 93 model düşünmüyorum, dh de nickin ne arkadaş belki ben de seni tanıyorumdur. DH den sıkıldım valla eskisi gibi yararlı kaynak bulmak zor
  15. P

96 Model Grand Cherokee ile İlgili Sorunlarım Var

Ynt: 96 Model Grand Cherokee ile İlgili Sorunlarım Var arkadaşım bu yorumlarıınzdan ötürü ben de jeep almak konusundan şu an için soğudum ve araştırmalarımı yavaşlattım. 5.2 96-98 jeep arıyordum ancak jeep alınca sorunlar başlıyor okuduğum kadarıyla...Şanzuman arızası bir dert, lpg si bir...

16. P

1996-1998 model Jeep Cherokee arıyorum 5.1 veya 5.9 olanlardan, LPG siz Tercihim

1996-1998 model Jeep Cherokee arıyorum 5.2 veya 5.9 olanlardan, LPG siz Tercihim... Piyasada genelde lpg li araçlar var, ben binek olarak kullanmayacağım ikinci araç olacak. LPG siz özellikle tavanda yanığı boyası olmayan siyah bir araç arıyorum. Varsa fiyat tekliflerinizi buradan mesaj...
  17. P

1995 Grand Cherokee Hakkında Sorularım?

Ynt: 1995 Grand Cherokee Hakkında Sorularım? bir Allah'ın kulu cevap vermemiş, 160 kişi bakmış!

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri