96 Model Grand Cherokee ile İlgili Sorunlarım Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ozanozan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,431
Ynt: 96 Model Grand Cherokee ile İlgili Sorunlarım Var

Ozanozan' Alıntı:
Aykut Bey şanzuman sensörü demek, peki ne kadar zamanda değişti ve sorması ayıp olucak belki ama ne kadar bir fiyat tuttu bu konularda hiç bir bilgim olmadığı için yavaş yavaş öğreniyorum,
Şuan benim araç ustada şanzuman seronit bantlarımı ( yazılışı doğrumu bilmiyorum) onlara kadar dağıtmış ve onlarla alakası olabilir dedi arabayı bugün yarın vericek beklemedeyim :smiley:
200 tl civarıydı lifte kaldırılıp fazla biryer sökülmeden degişmişti en çok ugraştıran kesilen kabloların tam karşılıgını bulması lazım sanırsam kesilen kabloları baglarken kitapçıga bakmışlardı sarı mavi kırmızı gibi kablo renkleri vardı hatırladıgım bu kolay gelsin

Etiketler

3000 tl bir fiyat verildi şimdi başka bir şanzumancıya götürücem yoğun arayışlarım devam ediyor :smiley: Bir gün sizinde başınıza gelirse en makul en uygun ve sağlam şekilde sizlerle deneyimimi paylaşıp umarım yardımcı olabilirim :smiley:

Kısacası arabanmı var derdinmi var sözünü söyleyip bu duruma gülüyorum :smiley:

Saygı ve sevgilerimle

Ozanozan' Alıntı:
3000 tl bir fiyat verildi şimdi başka bir şanzumancıya götürücem yoğun arayışlarım devam ediyor :smiley: Bir gün sizinde başınıza gelirse en makul en uygun ve sağlam şekilde sizlerle deneyimimi paylaşıp umarım yardımcı olabilirim :smiley:

Saygı ve sevgilerimle

o paraları gözden çıkardıysanız çıkma iyi bir durmda şanzıman alınabilir diye düşünüyorum.

kolay gelsin.

Ozanozan' Alıntı:

Saygı ve sevgilerimle

geçmiş olsun şanzımancı istersen adres verebilirim güvenilir 2 şanzımancı var...

Ozanozan' Alıntı:

Saygı ve sevgilerimle

Selenoid o parya degismez. O paranin 600 TL lik kismi tamir takimi geri kalani ise iscilik ucretidir.

Arizayi tam olarak bir ogrensene fiyati veren ustadan merak ettim

Mert;

Şimdi ustada araba göztepe bir kaç iyi ustadan biriymiş adı avni usta adres yada tlf vermek site içinde yasakmı değilmi bilmiyorum o yüzden bu kadarını diyebilirim ayrıca

Sayın s40euro

Selenoid Valve değiştirmiş usta sorun oradanmı kaynaklanıyor diye, ama onlardan değilmiş geri iade etmiş parçacıya şimdi sökecekler şanzumanı haber bekliyorum.

Aracımı bugün teslim alabildim şanzuman sorunu çözüldü 2000 tl olarak miktarı ödedim bir çok parça değişti ve özlemişim arabamı doğrusu :smiley:

ozan ozan kardeş geçmiş olsun güle güle bin aracına 2000 le iyi atlatmışsın benim arkadaşım yeni memleketten geldi üç araç birden
bir ford connect biri megane biride 2003 model bmw x5 üç araçta yolda boluda arıza yapmış ford kasnak bozmuş,megan direksiyon kutusu dağılmış,x5 ise
şanzıman bozulmuş x5 şanzıman mafrafı 16000 dediler 2000 öp başına koy ;)

Erol kardeşim sağolasın tşk ederim 2000 tly kurtarmam evet iyi oldu 16 bin rakamı x5 te görünce inanamadım bir araba parası resmen sizin arkdaşlarada geçmiş olsun. Eğer düşünürseniz bostancı otosanayide tanıdık usta var çokta güzel iş çıkarıyorlar bir baktırsın derim.

sağol ozanozan kardeşim onlar aracı zannedersem bolu da servise verdiler.Yinede sağol arabana güle güle bin kazasız belasız inşallah...

arkadaşım bu yorumlarıınzdan ötürü ben de jeep almak konusundan şu an için soğudum ve araştırmalarımı yavaşlattım. 5.2 96-98 jeep arıyordum ancak jeep alınca sorunlar başlıyor okuduğum kadarıyla...Şanzuman arızası bir dert, lpg si bir dert. Tavanı falan düşüyor diyorlar o da ayrı bir dert haksız mıyım

aynı arıza bende de var aklıma gelenler bir yıl içinde 3. kez şanzuman yapılması gerekiyo 2. kez ozan ozan kardeşimin yaptırmadığı yere ben dah a makul fiyata yaptırmıştım çok da memnun kalmıştım ama araç ta muhtemelen elektrik arızası nedeni ile oda lpg den olsa gerek selenoidlere tam akım gitmemiş olabilir ayrıca akünün 60 amper olduğunu bundan sonra fark ettik şimdi yeni şanzuman aldım ama oda her vitesde ileri gidiyordu onu gönderdim şimdi başka bi çıkma bekliyorum inşallah onunla çözülecek diye ümit ediyoruz ama ben bostancıda yaptırınca selenoidler değişmemişti onden dolayıda şanzuman gitmiş olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri