1996-1998 model Jeep Cherokee arıyorum 5.1 veya 5.9 olanlardan, LPG siz Tercihim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan postal58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,510

postal58

Yeni Üye
1996-1998 model Jeep Cherokee arıyorum 5.2 veya 5.9 olanlardan, LPG siz Tercihim... Piyasada genelde lpg li araçlar var, ben binek olarak kullanmayacağım ikinci araç olacak. LPG siz özellikle tavanda yanığı boyası olmayan siyah bir araç arıyorum. Varsa fiyat tekliflerinizi buradan mesaj atarsanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: 1996-1998 model Jeep Cherokee arıyorum 5.1 veya 5.9 olanlardan, LPG siz Tercihim

bende var arkadaşım 1998 model pilatin rengi arabaya hiç lpg taklmadı orjinal o hata eşim kullanıyor daha küçük araba istedigi için satıyoruz ilgilenirseniz tel arayın 0534 287 51 28

Ynt: 1996-1998 model Jeep Cherokee arıyorum 5.1 veya 5.9 olanlardan, LPG siz Tercihim

gümrükten aldığım bir nato subayına ait 97 5,2 var bende ama yeşil.
henüz trafiğe çıkarmadım. bu ay içinde çıkarmayı düşünüyorum.
hiç tüp takılmamış.
niye taksınki kuponla benzin alıyor adamlar.
5322640747
135bin km de
mil değil km dir

Kocaelinde Mustafa Özdağ'da var, kendisi hemşerimdir, araç siyah, 97 model ve orjinal 97.000 milde, Fiyatı çook uygun, sadece sağ ön çamurluk dıştan boyalı, araca ben talip olacaktım ama kısmet olmadı, koltukları değişecek (çıkmasını sordurdum 500-700 arası fiyat verdiler) ark sol far kırık o da 185 tl, masrafı bu, ben ciddi düşündüüm için tüm bu masraflarını araştırmıştım, kendisi ile konuştuğumda yürüyeni ve motoru çok düzgün demişti, ayrıca kendisi de offroad'cudur, camiada tanınan bir arkadaştır, bilginize......

postal58' Alıntı:
1996-1998 model Jeep Cherokee arıyorum 5.2 veya 5.9 olanlardan, LPG siz Tercihim... Piyasada genelde lpg li araçlar var, ben binek olarak kullanmayacağım ikinci araç olacak. LPG siz özellikle tavanda yanığı boyası olmayan siyah bir araç arıyorum. Varsa fiyat tekliflerinizi buradan mesaj atarsanız sevinirim.

seni dh den tanıyorum. ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82839.0

şu araca bir bak derim.gerçi biraz fiyat yüksek geldi pazarlık vardır sanırım.

özellikle arazi için alacaksan.

siyahta ısrarcı olma temiz 10 numara araç bulursun rengi beyaz olur.siyah folyo kaplatabilirsin.

bende sunrooflu aradım ama hepsinin sunrofflar çürümüş yada ses yapiyordu.

96 cherokemi yakında bende tek kapı arazi donnaımlı ufak otomatik araçlarla takas etmeyi düşünüyorum.eşim apartmanın otoparkına giremiyor .çok dar ben bile 2 kez sürttüm.büyük arabanın derdide büyük. ;D.

6005016' Alıntı:
seni dh den tanıyorum. ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82839.0

şu araca bir bak derim.gerçi biraz fiyat yüksek geldi pazarlık vardır sanırım.

özellikle arazi için alacaksan.

siyahta ısrarcı olma temiz 10 numara araç bulursun rengi beyaz olur.siyah folyo kaplatabilirsin.

bende sunrooflu aradım ama hepsinin sunrofflar çürümüş yada ses yapiyordu.

96 cherokemi yakında bende tek kapı arazi donnaımlı ufak otomatik araçlarla takas etmeyi düşünüyorum.eşim apartmanın otoparkına giremiyor .çok dar ben bile 2 kez sürttüm.büyük arabanın derdide büyük. ;D.

kardeş sağolasın baktım araca ama 93 model düşünmüyorum, dh de nickin ne arkadaş belki ben de seni tanıyorumdur. DH den sıkıldım valla eskisi gibi yararlı kaynak bulmak zor

2 aracımdan bırı satılık .seç beğen al hesabı

menecer' Alıntı:
2 aracımdan bırı satılık .seç beğen al hesabı

yeşil olanı yazmıştınız da diğeri nedir?

fotograf ve ayrıntı alma şansımız var mıdır?

andufuk' Alıntı:
bende var arkadaşım 1998 model pilatin rengi arabaya hiç lpg taklmadı orjinal o hata eşim kullanıyor daha küçük araba istedigi için satıyoruz ilgilenirseniz tel arayın 0534 287 51 28

aracınız duruyor mu acaba ?

Emir_TR' Alıntı:
yeşil olanı yazmıştınız da diğeri nedir?

fotograf ve ayrıntı alma şansımız var mıdır?
yıne 97 profıldekı arac. kullndıgım araç yanı.
lpg lı .

menecer' Alıntı:
yıne 97 profıldekı arac. kullndıgım araç yanı.
lpg lı .

ilan var mıdır?

teknik bilgi + fiyat öğrenebilecek miyim ?

iyi forumlar

Emir_TR' Alıntı:
ilan var mıdır?

teknik bilgi + fiyat öğrenebilecek miyim ?

iyi forumlar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78743.msg1034071#msg1034071

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81444.msg1032365#msg1032365

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78037.msg1028174#msg1028174

bunları bı ınceleyın derım

menecer' Alıntı:

Öncelikle mutluluklar diliyorum..

Aracınız guzel,emek harcamışsınız eksikleri toparlamışsınız,rakam şuan için biraz yüksek bi de biraz heybetli araçlara bakıyoruz.

satılık 6 teker silverado gördük acaba forumda böyle bir araç sahibi var mıdır ?

Emir_TR' Alıntı:
Öncelikle mutluluklar diliyorum..

Aracınız guzel,emek harcamışsınız eksikleri toparlamışsınız,rakam şuan için biraz yüksek bi de biraz heybetli araçlara bakıyoruz.

satılık 6 teker silverado gördük acaba forumda böyle bir araç sahibi var mıdır ?

teşekkürler.
yeşil oln 4.5 " yukselıyor .6 tekerı gormedım ama aklıma gelmıstı arkaları cıft teker yapsak nasıl bır etkısı olur dıye. bırını camur tıpı bırını asfalt tıpı lstıkle kullansak

haha çok iyi fikirmiş :smiley:

forumda,ilan linki verip araçla ilgili yorum alabileceğim bi başlık var mdıır ?

çunku uzun kasa ve çift teker dezavantajları ne olur merak ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR