Klima Kapalı İken Ayaklardsn Gelen Sıcak Hava

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan postal58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,558

postal58

Yeni Üye
Jeep Cherokee(Liberty) 2010 model aracında klimayı kapatmama rağmen ayaklardan sıcak hava üflüyor. Klimayı açınca sorun yok istediğim noktaya havayı yönlendiriyorum. Soğutmada da sorun yok. Bu neden kaynaklanıyor sizce? Saygılar

Etiketler
Ynt: Klima Kapalı İken Ayaklardsn Gelen Sıcak Hava

Jeep motorları sıcak çalışmayı sever, haliyle bu sıcaklık kendinden daha soğuk ortama doğru transfer olur.O sıcaklık göğüsün ısınan yerlerinden ve ayağınızın alt kısmında geçen kalorifer borularından geliyordur büyük ihtimal. Elinizi o bölgelere koyun normalden daha sıcak ise o kısımdandır.Ya o kısımları tespit edip izolosyonu arttıracaksınız ya da en düşükte klima kullanarak o sıcaklık etkisini bertaraf edeceksiniz.Ayrıca fanı kapatmayı da unutmayın, bazı araçlarda klima kapatılsa bile fanı da ayrıca kapatmak gerekir, fan açıksa daha o sıcak noktalardan daha çok ısı gelir.

Üstad fanı nasıl kapatırız. Klima butonunu 0 a getirdim. Klima kapalı ama direksiyon alt zemininden hafif sıcak bir hava geliyor. Rahatsız ediyor

postal58' Alıntı:
Üstad fanı nasıl kapatırız. Klima butonunu 0 a getirdim. Klima kapalı ama direksiyon alt zemininden hafif sıcak bir hava geliyor. Rahatsız ediyor
belki polen filitresi yoktur aracta

Sent from my iPhone using Tapatalk

Araçta ğoşen ve diğer filtreler var kpntrol wdildi bir sorun yok onlarda. Servis ön konsolü sökmek istedi razı olmadım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR