Arama sonuçlarınız

1. lilium

Oryantiring Nedir? (Çeşitli Kaynaklardan Tanımlamalar)

Ynt: Oryantiring Nedir? (Çeşitli Kaynaklardan Tanımlamalar) Bir soru daha sorabilir miyim? :) peki antremanlara veya seminerlere katılımlarda ücretler nasıl? ???

2. lilium

Ynt: Oryantiring Nedir? (Çeşitli Kaynaklardan Tanımlamalar) teşekkür ederim. Bende araştırmaya başlim o zaman:)
  3. lilium

Ynt: Oryantiring Nedir? (Çeşitli Kaynaklardan Tanımlamalar) Teşekkür ederim..:) koşmayı seviyorum, çevik olduğumuda düşünüyorum fakat harita okuma konusunda bir yeteneğim varmı henüz bilmiyorum :D ama kendimi geliştirebilirim:) Ben İzmir'deyim. Antremanlara nasıl katılabilirim peki?

4. lilium

Ynt: Oryantiring Nedir? (Çeşitli Kaynaklardan Tanımlamalar) ilgimi çektiğini söylemek istiyorum. peki bu spor için aranan özel şartlar var mı? Bir eğitim alınıyor mu? Bide Türkiye'de haritası çıkarılmış alanların durumu nasıl?
  5. lilium

Yüksek Basınç Sinirsel Sendromu

Ynt: Yüksek Basınç Sinirsel Sendromu Bu bilgi için teşekkür ederiz..O kadar derine dalmayı hayal bile edemiyorum şu anda ::)

6. lilium

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Herkese Merhaba, bende yeni üye oldum.. Fotoğrafçılık da, daha amatörüm ama kendimi en iyi yapma yolundayım. :) Bu site de birçok şey öğreneceğime eminim.. Kendinize dikkat edin.. Görüşmek üzere..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri