Arama sonuçlarınız

1. Aksel

Zj Uzaktan Kumanda Arıza İçin Çözüm

Ynt: Zj Uzaktan Kumanda Arıza İçin Çözüm hayır sadece mevcut bozuk kumandayı tamir edebiliyor .......

2. Aksel

Zj Uzaktan Kumanda Arıza İçin Çözüm

selam arkadaşlar eğer aranızda zj uzaktan kumandası bozuk olan varsa istanbulda tanıdığım elektronikçi arkadaş var tamir edebiliyor......bilgilerinize
  3. Aksel

Grand Cherokee Bakım Ve Motor İle İlgili Yardım

Ynt: Grand Cherokee Bakım Ve Motor İle İlgili Yardım slm istanbulun neresindesin Kadıköy cıvarında isen AKMAN JEEP var kaliteli ustadır jeep konusunda ustadır.. saygılar

4. Aksel

Grand Cherokee "zj" Parçaları,

Ynt: Grand Cherokee "zj" Parçaları, bana direksiyon pompası lazım ve yerin nerde benmi geleyim yoksa siz sökebilirmisiniz fiyatı nedir ?
  5. Aksel

lpg yi söktürdüm

Ynt: lpg yi söktürdüm sanırım işe yaramaz sökeli 2 yıl oldu depoada öylesine duruyor çürümüştür.......saygılar

6. Aksel

Titreme problemi

Ynt: Titreme problemi bende yaşadım titreme problemi...ön salıncaklardan kaynaklanıyordu burçlarını değiştirdik sorun geçti.....salıncaklara ve burçlarına baktır olabilir bence.... kolay gelsin

7. Aksel

Grand Cherokee 96 arka tarafta ses?

Ynt: Grand Cherokee 96 arka tarafta ses? bence egzost borusu çarpıyordur bir yere inecele bulursun bende de olmuştu aynı şey buldum sonunda..........saygılar
  8. Aksel

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 152. Aksel akın 94 zj laredo Kadıköy/istanbul
  9. Aksel

lpg yi söktürdüm

Ynt: lpg yi söktürdüm evet bencede bizde bu işi bilen usta az var...amaç sadece para kazanmak.kimse insan sağlığını düşünmüyor..... çok yaksın kafam rahat olsun daha iyi saygılar

10. Aksel

lpg yi söktürdüm

Ynt: lpg yi söktürdüm ok kolay gelsin saygılar

11. Aksel

lpg yi söktürdüm

Ynt: lpg yi söktürdüm teşekkür ederim ama ben istanbuldayım........
  12. Aksel

lpg yi söktürdüm

Ynt: lpg yi söktürdüm selam yaklaşık bir yıl oldu lpg atıker i sökeli şuan benzinle kullanıyorum...memnunum..evet benzin pahalı.. ama hiç olmazsa atıker servislerine herhafta para ödemiyorum..bide titreme olmuyor..istediğim zaman roketliyorum en güzeli benzin bence...

13. Aksel

Atiker ve Grand Cherokee

Ynt: Atiker ve Grand Cherokee atiker düşünmeyin derim ben 2 yıl kullandım usta önemli tabiiki ama nerden bulacaksın öyle ustayı arabam hiç servisten çıkmadı boyna gittim geldim atiker servislerine eninde sonunda çıkardım lpg sistemini bide beyni (ecu) gitti yanlış bilgi ilettiği için 2 yılda...
  14. Aksel

check engine

Ynt: check engine selamlar check engine sorunu halledildi......ecu daki işlemci aşırı ısınmadan kaynaklanmış.....yeni modelle değişti.... sorun ortadan kalktı... ama 2 ay arabama binemedim...neyse netice de halledildi.... akman jeep kadıköy hallettiii bilgilerinize
  15. Aksel

zj de acayip bir arıza

Ynt: zj de acayip bir arıza Denge kol burcu - ön istinat burcu boşalmıştır.değiştir sorun kalmaz bende de aynı sorun vardı değiştirdim geçti..saygılar

16. Aksel

check engine

Ynt: check engine diğer ışıklar yanıyor,abs, gibi sadece check engine yanmıyor.......... beyin serviste
  17. Aksel

check engine

Ynt: check engine anlaşılan kimsenin başına gelmemiş.................beyin serviste arızayı bulmaya çalışıyorlar bakalım neymiş
  18. Aksel

check engine

selam arkadaşlar bu sabah check engine lambası yanmadı ve dolayısıyla araç ta çalışmadı........ bende jeep servisini aradım.....motor beyni nden kaynaklanıyor dedi araç zj 1994 4 I laredo acaba doğrumudur böyle bir durum başına gelen arkadaş varmı... ilginize şimdiden teşekkür ederim aksel

19. Aksel

navigasyon a güvenip dağa çıktım ve kayboldum

Ynt: navigasyon a güvenip dağa çıktım ve kayboldum teşekkür ederim yorumlarınız için......ve yardımlarınız için anladığım kadarıyla.....en iyi yol bildiğin yoldur sözü geçerli...kolay gelsin size
  20. Aksel

navigasyon a güvenip dağa çıktım ve kayboldum

Ynt: navigasyon a güvenip dağa çıktım ve kayboldum navking markası

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem