Arama sonuçlarınız

1. asiyim

Satılık Defender 110

Ynt: Satılık Defender 110 kardeş takas düşünürmüsün bende mazda 323 1.5 familia var kırmızı 1998 model istanbul zeytinburnundayım

2. asiyim

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM sevgili mod arkadaşlar konumu lütfen silermisiniz bazı alıngan arkadaşlar yüzünden konuyu açtığımada pişman oldum iyi günler diliyorum
  3. asiyim

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM gerçekler acı galiba ama gerçek herzaman gerçektir ister kırıl ister darıl bu böyledir

4. asiyim

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM vallahi garip ne diyim
  5. asiyim

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM o bölge yıllardır change araçlarla uğraşıyor şimdi varmı bilmiyorum ama olduğunu sanıyorum alışverişlerinizde çok dikkatli ve aldığınız ürünü en ince detayına kadar inceleyiniz evrak vs plaka sorgulama

6. asiyim

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM bu araç sizce nasıl beyler gerçi kocaelinden araç alınmaz ama http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1987-land-rover-defender-110-2-5-dizel-4-x-4-90405268/detay

7. asiyim

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM GÜNCEL......
  8. asiyim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) çok teşekkür ederim hepinize hoşbulduk inşallah ilerde daha farklı yerlerde bir araya geliriz bu arada KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
  9. asiyim

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM bu arada konuşma tarzım size biraz garip geldi sanırım hatam olduysa affola kimseyi kırmak üzmek rencide etmek asla istemem

10. asiyim

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM galiba ben bu araca sahip olamicam :) sağlık olsun be

11. asiyim

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM ilgin için teşekkür ederim fakat bu araç 90 modeli ben 110 def arıyorum saol yinede
  12. asiyim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) MERHABALAR ben ömer 32 yaşındayım ve istanbul zeytinburnunda yaşıyorum aslen giresunluyum merakım icabı defenderlera bakarken bu siteyi gördüm tesadüfen ve sizin aranıza katılmak istedim umarım benide aranıza kabul edersiniz şimdilik bir aracım yok taksi haric :)...

13. asiyim

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM arkadaşlar 4 tane defender buldum tamda sevindim araç alcam diye :) arkadaş götürdü beni kocamustafa paşaya girdik garaja araçlar güzel toplanmışlarda ee dayı dedim kaç para bunlar araçlar MAHSUM KIRMIZIGÜL'ün film sahneleri için kullandığı araçlarmış satmıyolar bende...
  14. asiyim

satılık 1991 benzin lpg defender 110

Ynt: satılık 1991 benzin lpg defender 110 sevgili kardeşim bir sorum olucak ben pek bilmiyorum bu araçları bizi yakıtı hakkında bilgilendirirmisin ne yakıyo ve 90 mı 110 mu renk nedir
  15. asiyim

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM kardeş çok pardon 87 dicektim 97 demişim 97 nin tekerleğini alırız o paraya ancak :)

16. asiyim

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM herkes kendince haklı çünli araba var 1000 tl eder araba var 100.000 tl eder bu konuda haklısınız fakat benim durumum maximum 15 bin oda anca borca girerim bende isterdim en temizini almayı ama alamam ben 800 tl maaşa çalışıyorum diyorum belki ne temiz nede kötü orta...
  17. asiyim

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM yarasa kardeşimiz sattı görmüşsünüzdür onun aracını gayette güzeldi hani şu üstünde AKA yazan araç 9 binliraya gitti ?? siz kafamı yapıyonuz yoksa piyasayımı yüksek tutmaya çalışıyonuz MKE ilhalelerine arada göz atın 1000 tl den yüzlerce araç piyasaya dağılıyor ne kadar...
  18. asiyim

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM paran çok heralde bizde olan bu kardeş

19. asiyim

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM GÜNCELL...
  20. asiyim

Defender 110 Turbo Dizel 2.7

Ynt: Defender 110 Turbo Dizel 2.7 sonunda :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,776
Kaydolan Son Üyemiz
UĞUR TOHUMCUOĞLU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri