DEFENDER ARIYORUM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asiyim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,134

asiyim

Ana Kamp
Yer
istanbul
MERHABALAR 1987 VE 1990 MODEL ARASI DİZEL KAPALI KASA DEFENDER ARIYORUM BÜTÇEM 10.000 TL KADAR İLGİLENEN ARKADAŞLAR MESAJ ATIN LÜTFEN YADA İRTİBAT TELEFONUM 0357 468 14 74

NOT aracı of road için düşünüyorum ve lütfen hurda olmasın ben satmak için değil kullanmak için alıcam allah nasip ederse ve önemli bir ayrıntı renk olarak Beyaz yada Bej renk düşünüyorum

Etiketler

Ynt: DEFENDER ARIYORUM

yarasa kardeşimiz sattı görmüşsünüzdür onun aracını gayette güzeldi hani şu üstünde AKA yazan araç 9 binliraya gitti ?? siz kafamı yapıyonuz yoksa piyasayımı yüksek tutmaya çalışıyonuz MKE ilhalelerine arada göz atın 1000 tl den yüzlerce araç piyasaya dağılıyor ne kadar büyütüyonuz gözünüzde sonuçta 97 model eski bir araç

beni yanlış anladınız paramın olup olamaması durumuyla bunu bi alakası yok bende defenderlere bakıyorum almak için sizin gibi yani fakat piyasası gördüğüm kadarıyla 10 tlnin hep üzerinde hatta bi kaç series baktım dökük onlara bile 9 ile 10 bin istiyolar bana kalsa o araçlar 4 bin 5 bin arası edecek araçlar onun için yazdım sizin istediğiniz modellerde defender bulmak hayli zor piyasa öyleyken...... Amacım sizi küçümsemek değil piyasanın çok yüksek olduğunu belirtmekti...

asiyim' Alıntı:
yarasa kardeşimiz sattı görmüşsünüzdür onun aracını gayette güzeldi hani şu üstünde AKA yazan araç 9 binliraya gitti ?? siz kafamı yapıyonuz yoksa piyasayımı yüksek tutmaya çalışıyonuz MKE ilhalelerine arada göz atın 1000 tl den yüzlerce araç piyasaya dağılıyor ne kadar büyütüyonuz gözünüzde sonuçta 97 model eski bir araç

Tamam işte kardeşim bul 10 binliraya temiz dizel araç ben 3 tane alıcam diyorum.

asiyim' Alıntı:

asi olmaya gerek yok. kimsede sizinle kafa bulmaz buralarda. herkes ucundan defender arıyor zaten. sizin bahsettiğiniz gibi MKE ihalelerinde 1000tl ye dağıtsınlar bende 20 tane alırım. o 1000tl rakamı sizin ihaleye girebilmeniz için ön koşuldur bilginiz olsun. İhale esnasında kaça çıkarsınız o kısmı belli olmaz....

nadiren de olsa binicisi tarafından toplanmaya başlayan bir defender çeşitli sebeplerle satılmak durumunda kalıyor. Piyasayı iyi takip edip bu tarz bir durumu hissettiğinizde çok fazla vakit kaybetmeden almanızı tavsiye ederim.

Gerisi ihaleden alınan macunlanıp allanıp pullanan defenderlardır. Hakkı ile toplayıp satanlar zaten 25bin den aşağı istemezler.

Bilginiz olsun.

mrdnmz' Alıntı:
asi olmaya gerek yok. kimsede sizinle kafa bulmaz buralarda. herkes ucundan defender arıyor zaten. sizin bahsettiğiniz gibi MKE ihalelerinde 1000tl ye dağıtsınlar bende 20 tane alırım. o 1000tl rakamı sizin ihaleye girebilmeniz için ön koşuldur bilginiz olsun. İhale esnasında kaça çıkarsınız o kısmı belli olmaz....

nadiren de olsa binicisi tarafından toplanmaya başlayan bir defender çeşitli sebeplerle satılmak durumunda kalıyor. Piyasayı iyi takip edip bu tarz bir durumu hissettiğinizde çok fazla vakit kaybetmeden almanızı tavsiye ederim.

Gerisi ihaleden alınan macunlanıp allanıp pullanan defenderlardır. Hakkı ile toplayıp satanlar zaten 25bin den aşağı istemezler.

Bilginiz olsun.

Nokta!

asiyim' Alıntı:
kardes 97 modellere 25.000tl 35.000tl istiyorlar birde bu araclara güzel fiyat kacmaz diyenler cok bende anlamadim bu isi ..... bende ariyorumda güzel bir jeep kismet diyelim ..... ??? ???

herkes kendince haklı çünli araba var 1000 tl eder araba var 100.000 tl eder bu konuda haklısınız fakat benim durumum maximum 15 bin oda anca borca girerim bende isterdim en temizini almayı ama alamam ben 800 tl maaşa çalışıyorum diyorum belki ne temiz nede kötü orta halli bişey yakalarsam allah nasip ederse almak istiyorum üstelik ben sizin gibi arazidede kullanmıcam şehirde kullanıcam çünki ben ist de yaşıyorum sadece aşırı bir ilgim var bu araçlara karşı allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah hepiniz istediğiniz aracın sahibi olursunuz tabi bende :smiley:

avci 16' Alıntı:
kardes 97 modellere 25.000tl 35.000tl istiyorlar birde bu araclara güzel fiyat kacmaz diyenler cok bende anlamadim bu isi ..... bende ariyorumda güzel bir jeep kismet diyelim ..... ??? ???

kardeş çok pardon 87 dicektim 97 demişim 97 nin tekerleğini alırız o paraya ancak :smiley:

arkadaşlar 4 tane defender buldum tamda sevindim araç alcam diye :smiley: arkadaş götürdü beni kocamustafa paşaya girdik garaja araçlar güzel toplanmışlarda ee dayı dedim kaç para bunlar araçlar MAHSUM KIRMIZIGÜL'ün film sahneleri için kullandığı araçlarmış satmıyolar bende zaten bu şans varken normaldir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR