Arama sonuçlarınız

1. B

İzmir Ve Çevresinde Kamp Yer Ve Kamp Arkadaşları

Merhabalar; Eşim ben ve 2 tane köpeğimiz ile aktivitelerinize katılabilir miyiz? Teşekkürler

2. B

CASIO PRO TREK PRG-130-1VDR DAĞCI SAATİ

Ynt: CASIO PRO TREK PRG-130-1VDR DAĞCI SAATİ rica ederim... fikirlere açığım :)
  3. B

Ynt: CASIO PRO TREK PRG-130-1VDR DAĞCI SAATİ arkadaşlar gecikmeden dolayı özür dilerim. saat hala satılmamıştır. isteyene suunto x10 military de verebilirim :) casio nun fiyatı şu anda 350 tl dir fotoğraflarını yayınlayacağım. geceikme için tekrar kusura bakmayınız...

4. B

Ynt: CASIO PRO TREK PRG-130-1VDR DAĞCI SAATİ saat kendi saatim yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorunu yada problemi yoktur. başka bir saat alacağım için satmaktayım diğer sanal alışveriş sitelerinden garantili satış ve kredi kartına taksit imkanı ile satış yapabilirim. Ersa Saat...
  5. B

Ynt: CASIO PRO TREK PRG-130-1VDR DAĞCI SAATİ fiyatım 400 tl dir resim eklemiştim ama gözükmüyor sanırım

6. B

ERSA SAAT GARANTİSİ İLE - Silikon Kayış - Tam Otomatik Zemin Aydınlatma - Mineral Cam - 200m Su Geçirmezlik - Pusula - Saatin 12/24 Olarak Gösterilmesi - Otomatik Takvim - Alarm - Kronometre - Geri Kronometre - Güneş Enerjisi - Dünya Saati - Düşük Derece Dayanıklılığı - Rakım Ölçümü -...

7. B

ERSA SAAT GARANTİSİ İLE - Silikon Kayış - Tam Otomatik Zemin Aydınlatma - Mineral Cam - 200m Su Geçirmezlik - Pusula - Saatin 12/24 Olarak Gösterilmesi - Otomatik Takvim - Alarm - Kronometre - Geri Kronometre - Güneş Enerjisi - Dünya Saati - Düşük Derece Dayanıklılığı - Rakım Ölçümü -...
  8. B

Gezenbilir; İzmir - Pınarbaşı - Rasathane - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüş Duyurusu (23 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Pınarbaşı - Rasathane - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüş Duyurusu (23 Ocak 2011) teker teker gelin diyeceğim de , önce benim gelmem gerekir sanırım :) Hatice dostum, şarkılarıma eşilk eden arkadaşım... Senin yerin ayrı... Amaze leri gördükçe beni hatırlaman benim için büyük...
  9. B

Gezenbilir; İzmir - Pınarbaşı - Rasathane - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüş Duyurusu (23 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Pınarbaşı - Rasathane - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüş Duyurusu (23 Ocak 2011) vayyy gençler :)))) değiştirin artık şu parkurları :P

10. B

Smyrna Doğa Sporları; İzmir Çandarlı - Denizköy Doğa Yürüyüşü (03 Ekim 2010)

Ynt: Smyrna Doğa Sporları; İzmir Çandarlı - Denizköy Doğa Yürüyüşü (03 Ekim 2010) hehehehee bende dün Denizköyde denize girdim :))) 2 tane otobüstekiler sizmiydiniz :P

11. B

Gezenbilir İzmir; Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Aralık 2009) sanırım biz 2 kişi geleceğiz...:) birisi kesin benim de O :) diğer bakalım artık.... gelecek gidecek birşey var ise haber verin
  12. B

Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009) ellerine sağlık Yusuf... resimler güzel olmuş :)

13. B

Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (08 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (08 Kasım 2009) tırmanışı gerçekleştiren herkesin emeklerine sağlık... gelmeyi çok istediğim bir yürüyüş idi. ancak cumartesi günü aniden çıkan bir rahatsızlığım sonucu gelemediğim için başta Ömer olmak üzere herkesten...
  14. B

Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (01 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (01 Kasım 2009) gerçekten çok güzel olmuş... özelliklede her birinizin Türk Bayrağı ile çektirmiş olduğunuz resimlerden dolayı kutlarım... Ömer ağabeyin ellerine, katılan tüm arkadaşlarında emeklerine sağlık.....
  15. B

Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (01 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (01 Kasım 2009) etkinliği gerçekleştiren tüm arkadaşları tebrik ederim... görüşmek dileğiyle...

16. B

Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009) Harun'cum Hani bir reklam var, adamın birisi sabah uyanınca bir deodorant sıkıyorda çikolata adam oluyor, sonra bütün yoldakiler bu çikolata adamdan bir parça yiyebilmek için koşturuyorlar,dişliyorlar...
  17. B

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009) Ömer dostum ellerine ve makinene sağlık... Ayrıca aramıza yeni katılan Mustafa ve Harun'a da tekrar hoşgeldiniz demek istiyorum (derdiniz neydi pazar günü rahat rahat sıcak yatağınızda yatmak sonra...
  18. B

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009) hepimiz önderiz hepimiz ömeriz .... :PPP (ömer abi yanlış anlama burdaki önder isim, sıfat değil ;D ) ayrıca Harun'un ismi Harun değil.. ben ona Oktay diyorum :) (sizler Harun diyebilirsiniz)...

19. B

Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (01 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (01 Kasım 2009) üzülerek belirtmem gerekirse bu haftaki etkinliğe katılamayacağım.. ancak dualarım sizlerle :P ömer bey size daha çok dua edeceğim :P
  20. B

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009) ellerinize sağlık arkadaşlar... çektiğiniz resimler gerçekten çok güzel... ama esas basın-yayın görevlimiz arkadaşların çektiklerini bekliyoruz :P bakalım hangimizi meşhur edecekler :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri