Gezenbilir; İzmir - Pınarbaşı - Rasathane - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüş Duyurusu (23 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,447
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar,

Gezenbilir İzmir, olarak her hafta sonu düzenlediğimiz ve Mayıs 2011 tarihine kadar sürekli olarak yapacağımız " Kentkart ile 3 - 30 paraya Doğa Yürüyüşü " etkinliklerinin 23 Ocak 2011 Pazar gününe ait programının detaylarını ilginize sunuyorum.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ;

GEZENBİLİR İZMİR GRUBU

PARKUR;
İzmir – Pınarbaşı Meydan – Rasathane – Gökdere Kanyon - Gökdere Köyü

İzmir Bornova Metro Son durakta buluştuktan sonra 67 hat numaralı belediye otobüsü ile Pınarbaşına ulaşacağız. Kahvaltı ve çay faslımızdan sonra bol çarşak zemine sahip patikamıza girerek yavaş bir tempo ile yükselmeye başlayacağız.
07 Kasım 2010 tarihinde yapmış olduğumuz etkinlikle aynı rotayı içeren bu etkinliğimizde Ege Üniversitesi Rektörlüğü Gözlemevine de uğrayarak İzmir Körfez Manzarasının tadını çıkaracağız. Daha sonra araç yolu ile Rasattepe ye ilerleyerek burada ki gözlem binalarının yanından geçerek aşağıda kalan düzlüğe ineceğiz.
Kuyu başında verdiğimiz kısa bir moladan sonra hedefimiz bizi Gökdere Kanyonuna indirecek olan patikalardır.
Çalıların ve ağaçların arasında kalmış bu küçük patika bizi döndüre döndüre Gökdere Kanyonunun tabanına indirecektir.
Gökdere Kanyonu içersinde uygun bir tempo ile dere yatağını takip eden patikaları kullanarak Gökdere Köyüne ulaşacağız.
Burada Buca Heykel’e gidecek otobüsümüzün saatini beklerken köy kahvehanesinde sıcak çaylarımızı yudumlarken çantalarımızda kalan nevalelerimizi de tüketmeyi unutmaycağız.

Bekliyoruz arkadaşlar.

Yürüyüş Mesafesi;
12 Km.

Etkinliğimiz her türlü hava koşulunda yapılacaktır.

GETİRİLMESİ GEREKENLER;
1- Sırtta taşınabilir bir çanta. (Bel kolonu olması tercih edilir)
2- Kalın Tabanlı ve Ayak Bleğini kavrayan bir bot.
3- Ağzı vidalı Su Taşıma Kabı. (1,5 lt. + 0,5 Lt Pet Şişe Su)
4- Kuru Üzüm - Kayısı ve/veya çikolata (Yürüyüşte enerji için)
5- Ana Mola için hafif yiyecekler.( Patates Salata - Peynir - makarna vb.)
6- Yedek Kıyafet. (Termal ya da Yün İçlik,Polar/Keten alt ve Rüzgarlık)

Yürüyüşümüz her türlü hava ve yol koşullarında yapılacaktır.

1. BULUŞMA NOKTASI;
23 Ocak 2011 Pazar günü Bornova Metro Son İstasyon Otobüs Durakları ATM Önü
Buluşma Saatimiz: 07:50
[attachment=1]

2. BULUŞMA NOKTASI;
23 Ocak 2011 Pazar günü Pınarbaşı Meydan (Büyük Park Durağı yakını)
Buluşma Saatimiz: 08:45

ÜCRET;
Ulaşımı Belediye otobüsleri ile yaptığımız için herkes kişisel Kentkart larını yanında getirmesi gerekmektedir.
2. Binişlerin ücretsiz olması sebebi ile bu etkinlik katılımcılara en çok 3,4 TL'ya mal olacaktır.
Öğrenci Katılımcılar için ise sadece 1,8 TL.'dır.

Ayrıca bir ücret talep edilmeyecektir.

Rehber : Ömer Adil KUTLU

Her türlü soru ve görüşleriniz için e-posta adreslerimiz;

Ömer Adil KUTLU - adilmehve@gmail.com
Murat ÖZ - muratoz72@gmail.com

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

1. Buluşma Noktası.jpg

Kurutepe 11.01.09 045.jpg

Kurutepe 11.01.09 047.jpg

Kurutepe 11.01.09 050.jpg

PBasi-Kavakldere009.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Pınarbaşı - Rasathane - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüş Duyurusu (23 Ocak 2011)

Aynı Parkurda 07 Şubat 2010 tarihinde yapmış olduğumuz yürüyüşe ait fotoğraflara;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48391.0

link vasıtası ile ulaşabilirsiniz.

İyi Seyirler.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle.

Murat ÖZ.

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Pınarbaşı - Rasathane - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüş Duyurusu (23 Ocak 2011)

Dere geçişleri olabilir arkadaşlar hazırlıklı olun :smiley:

Olabilir mi.?
:smiley:))))

Murat 1. buluşma noktasını Alsancak yazmışsın (resim doğru) ::smiley:
Herhalde copy hatası bir kaza olmadan :eek:
7,50 Bornova Metro Son Durak olarak değiştirirsin :p
Sevgilerimle :D

Sorun çözülmüştür.

vayyy gençler :smiley:)))
değiştirin artık şu parkurları :p

Yürüye yürüye bıktın değil mi.?
Buğrahan.

;D

Buğra kardeşim senin yerine onlarca genci meşhur ettim valla :smiley:

BuĞRa sen gelme bu sefer, yüzün eskir :p) :p)
ama senin Amaze'leri gönder :smiley: ))))

Bombardımana tuttuk yahu :smiley:

yine çarşaktan mı çıkacağız Nuran sevmiyor orayı:(

teker teker gelin diyeceğim de , önce benim gelmem gerekir sanırım :smiley:

Hatice dostum, şarkılarıma eşilk eden arkadaşım...
Senin yerin ayrı...
Amaze leri gördükçe beni hatırlaman benim için büyük bir şeref :smiley:
Sponsor yapacağım yakında zaten....

Ömer dostum baktım senin beni meşhur edeceğin yok bende Erol ATAR la takılmaya başladım :smiley: Gerçi onunda modası geçmiş artık. Bizim gençliğimizde moda idi kendileri...Ne kadar şanslı adam derdik :p

Murat'cığım...
Herşeyden bıkarım ama senden bıkmam kardeşim...
(sanırım buna yalakalık diyorlar)

Bu arada bakıyorumda hiçbiriniz " Hadi gelsene, bizi sensiz bırakma" demiyorsunuz :p

Karşınızda muhalif dağcı grubu kurarım haberiniz olsun...

Öz Gezenbilir
Hakiki Gezenbilir
Has Gezenbillir .......

:smiley:

sağlıcaklar

legolas' Alıntı:
yine çarşaktan mı çıkacağız Nuran sevmiyor orayı:(
Başka patika yok ne yazık ki ...
Bu sefer o kadar zorlanacağını sanmıyorum.
Aheste aheste çıkacağız.Çünkü ikiye bölünmemiz gerekecek gibi görünüyor :smiley:

Buğra sana gel demekten bıktım yahu :smiley:

Hafta sonu hava yağışlı görünüyor.

[attachment=1]

Lakin Cuma akşamdan Cumartesi akşama kadar yağacak yağmur sonrası Pazar günü yağmur yağma olasılığı düşecektir.

Hafta Sonu Hava.jpg

Aynen öyle Murat :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri