Arama sonuçlarınız

1. O

bu aracı almaya niyet ettim

Ynt: bu aracı almaya niyet ettim teşekkür ederim, peki bu konudaki cehaletime verin, 38" lastikler, yükseltme kiti, yürüyen aksam ve gövde bakımı, yeni motor alımı gibi komple bir tadilet yaklaşık ne kadara çıkabilir? ve böyle bir fj40-fj70 tipi araca hangi motoru önerebilirsiniz?

2. O

suzuki grand viitara 1.9 dizel vs grand cherokee 2.8 crd

merhaba, geçen gün kendim için fj40 hakkında bilgi rica etmiştim, nasip olmadı o araç. şimdi kardeşim için bir soru ile vaktinizi ve bilgilerinizi rica ediyorum. başlıkta bahsettiğim iki araç arasından birisini almak niyetine girdi, daha başlangıç seviyesi olduğu için ise pek bir malumatı yok...
  3. O

Ynt: bu aracı almaya niyet ettim çok teşekkür ediyorum bilgiler için, görüntü olarak 84' lere taktım kafayı. bahsettiklerinizden sonra bu aracı rafa kaldırıyorum, tekrar motor değiştirmek masraflı gelir şu anda. çok teşekkür ederim tekrar.

4. O

merhaba, foruma yeni üye oldum, daha doğrusu ilk aracım olacak kısmetse, zamanla muhakkak ki sizler kadar bilgi sahibi olabileceğim ancak şu anda pek bilmediğim için sizlerin yardımını rica ediyorum. aşağıda linkini verdiğim araç pek hoşuma gitti, gözüm kaldı. gelin görün ki, eski araç...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR