Arama sonuçlarınız

1. S

Böyle Bir Suziki İstiyorum

Ynt: Böyle Bir Suziki İstiyorum ARAÇ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL,LAKİN FİATIDA BELKİ ARACIN DEĞERİ ,AMMA BENİM BÜTÇEME YÜKSEK GELİYOR,

2. S

Böyle Bir Suziki İstiyorum

Arkaşlar sitelerden suziki vitara jlx bakıyorum,,amma burada da satmak isteyen çıkabilir,1.6 jlx ,16 valf,tüplü,temiz km si az en fazla 120.000 rengi siyah,lacivert,veya gümüş grisi ,yeşilde olabilir,yıpranmamış,dış görünüşü güzel olacak,,vuruğu,değişeni olmayacak,18.000 ile 20.000 arasında...
  3. S

Lütfen fikrinizemuhtacım.

Ynt: Lütfen fikrinizemuhtacım. DOĞRU DİYORSUNUZ ,ELBETE USTAYA GÖSTERECEĞİM, UZAKTAN ARABA ALINMAZ LAKİN BAZI ARABALARIN ALBENİSİ VARDIR,ÖZELLİKLERİ VARDIRGİDİP BAKMAYA DEĞER, BAZILARIDA İLK GÖRÜŞTE ELEYECEĞİNİZ TİPLERDİR, VE BUNLARIN ÖZELLİKLERİ YOKTUR,ALBENİSİ YOKTUR,BEN O O ANLAMDA...

4. S

Ynt: Lütfen fikrinizemuhtacım. Doğru diyorsun MICOMICO KARDEŞ,LAKİN GÜNEŞ YAKMIŞTIR ORAYI ,O YÜZDEN ÖYLE YAPMIŞLARDIR,NORMALDE BENDE SEVMEM,İĞRETİ GİBİ DURUR,LAKİN ARABA NASIL DOSTUM,FİATI UYGUN GELDİ AMMA,DURUŞU GÜZEL GİBİ,BİRALICI GÖZÜYLE BAKARSAN SEVİNİRM
  5. S

Ynt: Lütfen fikrinizemuhtacım. sorumun cevabı mı bu micomico

6. S

Ynt: Lütfen fikrinizemuhtacım. arkadaşlar bir araba daha buldum bu da İzimirde,buna da bir göz atmanız mümkünmüdür?hala alamadım bir suziki vitarajlx offf...

7. S

Ynt: Lütfen fikrinizemuhtacım. Sağol mete74 çok yardımcı oldun,bakalım nasıl olacak,servise götürwebilirsin diyor,amma ne bileyim,çok bakımlıysa sorun olmaz değil mi?başka yardımcı olacak ta yok ki,
  8. S

Ynt: Lütfen fikrinizemuhtacım. sağol ,çok sağol,öyle yapayım,sizde de suziki var herhalde,nasıl memnunmusunuz?sorun çıakrıyor mu?
  9. S

Ynt: Lütfen fikrinizemuhtacım. kadıköy civarında varmı ,acaba zira araç orada bir galeride,servs ve iyi bir usta usta

10. S

Slm Dostlarım,bende suziki vitara hastasıyım,amma hala kullanmak ve almak nasip olmadı,bu arabanın da acemisiyim donanımı hakkında bilgiye sahip değilim,2. elininde satarken zor olduğunu biliyorum,bu arabayı çoğu zaman şehirde amma sadece 1 ay köy de kullanacağım,bir tane buldum buraya linkini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR