Lütfen fikrinizemuhtacım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan senhul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,035

senhul

Yeni Üye
Slm Dostlarım,bende suziki vitara hastasıyım,amma hala kullanmak ve almak nasip olmadı,bu arabanın da acemisiyim donanımı hakkında bilgiye sahip değilim,2. elininde satarken zor olduğunu biliyorum,bu arabayı çoğu zaman şehirde amma sadece 1 ay köy de kullanacağım,bir tane buldum buraya linkini atıyorum,2000 model jlx buldum,şuna bir bakın dostlarım,eğer sizden onay gelirse almaya gideceğim,eğer sizlerden geçer not almazsa ,onca masraf yapıp ta gitmeye değmez diye düşünüyorum,nihayetinde kredi çekip alacağız ben bir memurum,imkanlarım geniş değil,saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suziki-vitara-1-6-4x4-kazasiz-tamamina-kredi-kullanma-ve-takas-90123507/detay

Etiketler
Ynt: Lütfen fikrinizemuhtacım.

selamlar.araç için sadece ilana bakıp alınır demek zor.temiz gözüküyor fakat bilenin yakından bakması şart.plakadan kazası varmı araştırabilirsiniz.ordan çıkmassa şase numarasından araştırırsın daha sağlam olur.1,6 jlx için çokca bilgi var forumda.donanım,kronik sorun vs. öğrenebilirsiniz.bakmaya giderseniz servise göstericeğinizi söyleyin.bostancı sanayide özdemir suzuki, mustafa usta var.kendisi size yardımcı olur.fiyatıda 19-20 arasına çekebilirseniz güzel olur.kolay gelsin..

kadıköy civarında varmı ,acaba zira araç orada bir galeride,servs ve iyi bir usta usta

kadıköy acıbadem de gökşenler yetkili servisi var.googledan kendi sitesinede bakabilirsiniz.ziverbeyden acıbadem veya bostancıya gitmek arasında süre açısından fazla fark olucağını sanmam.yetkili servis veya özel servis sizin seçiminize kalır.

sağol ,çok sağol,öyle yapayım,sizde de suziki var herhalde,nasıl memnunmusunuz?sorun çıakrıyor mu?

95 model v6 vitara sahibiyim.yaşı sebebiyle elbette sorun çıkıyor.
alıcağınız arabanın sizden önce sahiplerinin düzenli bakım yapmış olması en önemlisi.bakımsız ise çok uğraşırsınız.
1.6 nın avantajı parçası ucuz bol.burdaki okuduğum yazılardan bildiğim kadarıyla 1.6 da hararet sorunu var.termostat radyatör devir daim sağlam olmalı.daha önce conta yakmamış, değişeni olmamış olabilir ama bakımsız ise piyango size vurur.satıcıdan ağır bakımdan kasıt neler yapılmış trigerle beraber diğer parçalarda yenilenmişmi öğrenirsiniz.200 bin km ye yaklaşmış araç bakımsız ise her türlü sıkıntı başlayabilir.
kendi arabamızı aldığımızda gözüken sadece triger zincirinden gelen sesti.sonrasında komple motor,şanzıman,kliması,rölanti motoru vs. hepsi değişti.
neden hala suzuki diye merak edicek olursanızda şöle açıklayabilirim.diğer arazi araçlarına göre vergisi düşük,yakıtı az.şehir içinde binek konforuna yakın gezersiniz.isterseniz modifiye eder en sert şartlarda zorlarsınız.ben offroad meraklısı değilim köyde kullanıcam derseniz iyi lastiklerle kar çamur dinlemessiniz.
12 yaşında araç alma niyetindesiniz ve krediyle alıyorsunuz. kenarda her aksiliğe karşı biraz birikim olması iyi olur..

Sağol mete74 çok yardımcı oldun,bakalım nasıl olacak,servise götürwebilirsin diyor,amma ne bileyim,çok bakımlıysa sorun olmaz değil mi?başka yardımcı olacak ta yok ki,

arkadaşlar bir araba daha buldum bu da İzimirde,buna da bir göz atmanız mümkünmüdür?hala alamadım bir suziki vitarajlx offf

http://www.arabaooyyo.com/car-detail/?language=17&domain=27&make=Suzuki&model=Vitara&trim=1.6&url=http%3A%2F%2Fwww.araba.com%2F%2F22272962%2FSuzuki-Vitara-16-JLX-4X4

senhul' Alıntı:
arkadaşlar bir araba daha buldum bu da İzimirde,buna da bir göz atmanız mümkünmüdür?hala alamadım bir suziki vitarajlx offf

aracı orjinal haliyle kullanmak varken niye yapıştırırlar konsulıun her köşesine şu ucubik maun stıckerleri anlamam. Hakketten çok gerekli olsaydı ve güzel dursaydı fabrıkasyon yapardı suzuki bunu yada fonksiyonel sunardı.

http://www.arabaooyyo.com/car-detail/?language=17&domain=27&make=Suzuki&model=Vitara&trim=1.6&url=http%3A%2F%2Fwww.araba.com%2F%2F22272962%2FSuzuki-Vitara-16-JLX-4X4

aracı orjinal haliyle kullanmak varken niye yapıştırırlar konsulıun her köşesine şu ucubik maun stıckerleri anlamam. Hakketten çok gerekli olsaydı ve güzel dursaydı fabrıkasyon yapardı suzuki bunu yada fonksiyonel sunardı.

aracı tabii ki sen zevkine göre alacan ama ben teybinden jantına kadar orjinal oynanmamış olanı seviyorum. onun için stıcker maun kaplamak tarzım olan bir uygulama değil.

Doğru diyorsun MICOMICO KARDEŞ,LAKİN GÜNEŞ YAKMIŞTIR ORAYI ,O YÜZDEN ÖYLE YAPMIŞLARDIR,NORMALDE BENDE SEVMEM,İĞRETİ GİBİ DURUR,LAKİN ARABA NASIL DOSTUM,FİATI UYGUN GELDİ AMMA,DURUŞU GÜZEL GİBİ,BİRALICI GÖZÜYLE BAKARSAN SEVİNİRM

Anlaşılan işini bilen memurlar tayfasından feyz almamışsınız fotoğrafa bakıp aracı beğendikten sonra aracı görmeye yanınızda kötü bir ustayla bizzat görmeden olmaz böyle ne desek boş iyi usta demiyorum neden derseniz ortalık iyi usta kaynıyor

dopamin' Alıntı:
Anlaşılan işini bilen memurlar tayfasından feyz almamışsınız fotoğrafa bakıp aracı beğendikten sonra aracı görmeye yanınızda kötü bir ustayla bizzat görmeden olmaz böyle ne desek boş iyi usta demiyorum neden derseniz ortalık iyi usta kaynıyor

Dogru tespit

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.