Arama sonuçlarınız

1. Y

Duster Satışlarının Düşme Nedeni

Ynt: Duster Satışlarının Düşme Nedeni İkinci marka olarak satılan araçların kaderi bu. Bayiler bile adam yerine koymuyor. Opel-Chevrolet ikilisi gibi. 4x4 Duster'ın fiyat olarak direkt bir rakibi yok. Ama kaç kişi bu özelliğe ihtiyaç duyar ülkede? 50 000'in üstüne çıkınca adam gidiyor Civic...

2. Y

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Ben Tokat'ın bir dağ köyünde öğretmenim 7 yıldır. Corolla'mda Nexen kış lastiği var. Bu lastiklerle öyle şartlarda zincirsiz gittim geldim ki görseniz şaşarsınız. Fakat dediğiniz gibi asfaltta iyi değiller. Geçen sene ilçeye taşınınca , gidiş geliş için bir Niva...
  3. Y

1999 Üstü Niva Arıyoruz.

Ynt: 1999 Üstü Niva Arıyoruz. Geçen sene bu zamanlar köy gidip gelmek için 2000 model aldım ben. Sözde bu sene o köyden tayinim çıkacaktı ve satacaktım. Ama olmadı ve bir sene daha kalacak bende... Ben de tadını çıkarıyorum. Çarşıya bile inerken Niva'yı kullanıyorum. Öbür aracım kapıda...

4. Y

Dusterlar New Age Olmus?

Ynt: Dusterlar New Age Olmus? Eylül-Ekim gibi , 4x4 bir araç bakıyordum. İkinci el aramaktan gına geldi ve ani bir kararla Tokat bayisinden sıfır alayım diye girdim...2007 kazasız ,boyasız, dizel Corolla'ma 28, kendi araçlarına da 51 dediler. Ben de 28'e Corolla bulursanız 10 tane alayım...
  5. Y

bot ve yağmurluk ve mont önerisi

Ynt: bot ve yağmurluk ve mont önerisi Forumda çok daha iyi tavsiyelerde bulunacaklar olacaktır mutlaka... Ben yıllardır yüksek rakımlarda çalışan bir öğretmenim.Şimdiye kadar hep Harley gibi saçma botlar giydim. Kışın ayaklarım kar suyu ile ıslanmış, parmak eklemlerim de artirit yüzünden...

6. Y

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Ne önemi var? Bi zamanlar Renault Megane da katılmıştı Dakar'a...Yaparsan olur...Ama yoldaki araçla alakası olmaz....

7. Y

NISSAN DACİA KARŞILAŞTIRMASI

Ynt: NISSAN DACİA KARŞILAŞTIRMASI Bakımların farklı olması motor yapısı yüzünden değil. Tamamen keyfiyete bağlı bir uygulama.
  8. Y

DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

Ynt: DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER Ben Tokat bayisine gittim 3-4 hafta önce. Eşimle ani bir kararla ,alıp çıkalım dedik...2007 yeni kasa ,kazasız ,temiz dizel Corolla'ma 28 verdiler takasta...Duster'a da 50 dediler. ''Yahu Citroen benim araca daha yüksek para veriyor.Ama bana 4 çeker araba lazım''...
  9. Y

NİVA kullanan arkadaşlar tecrubelerinize ihtiyacım var

Ynt: NİVA kullanan arkadaşlar tecrubelerinize ihtiyacım var Ben kış şartları yüzünden çalıştığım köye gidiş geliş yapmak için ikinci araç olarak Niva aldım. Günlük 2x18 km...Ben size tavsiye etmiyorum. Düz yolda sürekli 4x4 bir araç almanıza gerek yok. Ben eğer kendi memleketimde olsaydım Flash...

10. Y

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Burada (Tokat-Almus) bir veteriner arkadaş ,geçen sene Duster'ına Competus kış lastiği almıştı bir takım. Çok sert şartlarda bile yolda kalmadı. Köye geldi gitti... Aldığınız lastik de işiniz görecektir.

11. Y

Tokat - Niksar Keltepe Geleneksel 7. İzci Yürüyüşü (7 Haziran 2009 )

Ynt: Tokat - Niksar Keltepe Geleneksel 7. İzci Yürüyüşü (7 Haziran 2009 ) Ben 6 yıldır Tokat Almus'ta çalışıyorum. Doğası çok güzel. Yoğun orman örtüsü de var, yüksek yaylalar da...Baraj gölü de çok hoş. Her mevsimi ayrı güzel. Eğer başka bir ülkede olsaydı burası...Haftasonları...
  12. Y

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak Güle güle kullanın. Kazasız belasız....

13. Y

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Ben de kışın ağır geçtiği bir yerde çalışan biriyim. Bu yüzden hem günlük giymek için, hem de kısa yürüyüşlerde ayak üşütmeyecek bir bot bakıyorum son zamanlarda. Soğuğu sevmeyen biriyim. Şansıma da ilk görev yerim Erzurum Hınıs Yolunda bir dağ köyüydü. Tahminen...
  14. Y

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Duster'ın kapısından dönüp de Niva alan biriyim ama cevaplıyayım: Tokat'ta çalışıyorum. Burada kışın kar yağar.Ama asıl sıkıntı yollarda bu karın buz yapması. Her gün köye gidiş geliş için 4x4 aldım. Üzerinde OK144 lastik var şu an. Bu lastikle derin karda çıkarım. Ama...
  15. Y

2000 Model Niva aldım Ben De...

Ynt: 2000 Model Niva aldım Ben De... Teşekkür ederim...

16. Y

Ynt: 2000 Model Niva aldım Ben De... Sağolun...Araç standart. OK 144 lastikli beyaz bir Niva. Hatta eksi olarak ön tarafına led şeritler yapıştırılmış... :) Fakat kış şartlarında eminim güzel resimler çekeceğim. Bu arada komşu sayılırız. Ben Tokat-Almus'ta çalışıyorum. Niva'yı da Eynesil'den...
  17. Y

Ynt: 2000 Model Niva aldım Ben De... Biraz önce lastikcim.com'dan çok hoş sesli bir hanım aradı. Lastiklerin ebatlarını görünce şaşırmış ve bir yanlışlık olmasın demiş :).
  18. Y

Geçen Cuma ben de bir Lada Niva aldım. İlçeden köye gidiş geliş yapmak için 4x4 araç bakıyordum bir süredir. Corolla'yı satıp Duster veya Terios alayım dedim... Bu işler böyle...Terios 2 bakıyorum...Sahibinden.com'da 30 civarı. 30 ona vereceğime Duster alsam....Sonuçta bagaj da lazım. Ufak...

19. Y

DACİA ALMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Ynt: DACİA ALMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR MCV lazım babanıza...
  20. Y

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Teşekkür ederim Erdal BEY.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,993
Kayıtlı Üye Sayımız
166,744
Kaydolan Son Üyemiz
özkan5757

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri