Arama sonuçlarınız

1. macit

Terios 2005

Ynt: Terios 2005 rotdan difransiyel şanzımana niye atladınız.diğer markaların şanzımanları parçacılardamı satılıyor.

2. macit

Terios 2005

Ynt: Terios 2005 ben afyonda sanayide japoncu arkadaştan her türlü parçayı uygun fiyata alıyorum.elinde olmayanı hemen getirtiyor.siz niye bulamıyorsunuz.
  3. macit

Terios 2005

Ynt: Terios 2005 2005 sx var bende.çok memnunum tavsiye ederim.tüpte yakıtıda makul.içi biraz dar.sürekli 4 çekerdir.yol tutuşu o nedenle gayet iyi.savrulmaz.

4. macit

2005 terios 1.3 standarttan off road'a

Ynt: 2005 terios 1.3 standarttan off road'a bir arkadaşın suzikisi var gerçi o normalden ince takmıştı yolda dalıyodu araba sağa sola ondan sormuştum.yükseltme yapmadan 215-75-15 taksak uygun olurmu sizce.
  5. macit

Terios'a Uygun Lastik Arıyorum.

Ynt: Terios'a Uygun Lastik Arıyorum. kumho kl 78.205-75-15 te var arkadaşlar.bu lastik hesaplayıcıdaki oranları tutuyor.

6. macit

Ynt: Terios'a Uygun Lastik Arıyorum. bf goodrikte 215-75-15 var arkadaşlar.bu bize en uygunu olur galiba.ama benim tereddütüm lastik hesaplayıcıda hesaplatınca yüzde üçten fazla fark çılınca o lastiği önermiyorlar ama buçok önemlimi bilmiyorum.nete bf goodrick yazıp bi incelemenizi...

7. macit

Ynt: Terios'a Uygun Lastik Arıyorum. 235-75-15 taksak bizim araçlara nasıl olur acaba.bu ebatta çok güzel off road lastikleri var arkadaşlar.bf goodrick,cooper,nankang çok güzellastikler.önceden opel fronteram vardı,bf goodrick kullandım mükemmel lastiktir.aslında bir aracı gösteren...
  8. macit

Ynt: Terios'a Uygun Lastik Arıyorum. dentali kardeş arazi tamamda asfaltta nasıl.90-100 le giderken sağa sola dalma falan yapıyormu.teşekkürler.
  9. macit

Ynt: 2005 terios 1.3 standarttan off road'a arazi tamamda asfalt ve günlük kullanımda sorun oluyormu.90-100 le giderken sağa sola dalma oluyormu acaba.cevaplarınıza teşekkürler.

10. macit

1.nesil 1.3 SX Terios lpg de şehiriçi ve şehir dışı100 km ne kadar lpg tüketir

Ynt: 1.nesil 1.3 SX Terios lpg de şehiriçi ve şehir dışı100 km ne kadar lpg tüketir 10-40 yağ kullanıyorum.yağla ilgisi olduğunu sanmam.iyi bir tüpcüye gösterin bence.

11. macit

Ynt: 2005 terios 1.3 standarttan off road'a lastik ebadlarını ve markasını verirseniz memnun olurum.
  12. macit

1.nesil 1.3 SX Terios lpg de şehiriçi ve şehir dışı100 km ne kadar lpg tüketir

Ynt: 1.nesil 1.3 SX Terios lpg de şehiriçi ve şehir dışı100 km ne kadar lpg tüketir 2005 sx im var tüplü.50tl ile 200 km civarı yapıyorum ş.içi ve dışı.sizinki biraz fazla gibi geldi bana.

13. macit

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri didişmeye gerek yok arkadaşlar.bubir tercihtir.herkes imkanları ölçüsünde araçlar alıp kazasız belasız mutlu mutlu binsin.olguncandan kardeş süngeri havalandırma ızgarasının içine dikkatli bakarsan görürsün.önemli birşey değil.
  14. macit

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri sevgili dustero benim aracım 1.3 tüplü 2005 model terios.sürekli yol yaptığım için ölçme şansım oluyor.frontera bundan önceki aracımdı.bf godrick lastiklerle beni tatmin edecek seviyede offroad yaptım.tek kapı 2000 motor olan modeliydi.terios 1.5...
  15. macit

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri olguncandan kardeş senin dastır fanatikliğin olmadığını biliyorum.bende terios fanatiği falan değilim.ama benim üstümdeki yazıda arkadaş teriosa bişeyler demiş o yüzden yazma ihtiyacı duydum.benim önceki aracım opel fronteraydı.tam bir offroad...

16. macit

Ynt: Terios'a Uygun Lastik Arıyorum. 205-75-15 veya 215-70-15 takabilirsiniz.lastik hesaplayıcı var.lastik sitelerinde.yüzde 3 sapmaya kadar müsade ediyor.yazdığım ebatlar kullanılabilir.
  17. macit

Ynt: 2005 terios 1.3 standarttan off road'a terios sağlam kullanımı zevkli bir araçtır.ancak ağır offroad için uygun olduğunu düşünmüyorum.her koşulda kendi başının çaresine bakabilecek bir araba.
  18. macit

Ynt: 2005 terios 1.3 standarttan off road'a iki sis lambası ve domuzluk takarsan daha yakışıklı olur

19. macit

2013 te pazardan çıkma

Ynt: 2013 te pazardan çıkma evet doğru birdeğişiklik olmazsa .sıfır araç satışı duracakmış.ama servis devam.servise toyotada bakabilir.bu araçlar toyota zaten.
  20. macit

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? arkadaşlar çok kişiyiz ama gezi foto video yok.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri