1.nesil 1.3 SX Terios lpg de şehiriçi ve şehir dışı100 km ne kadar lpg tüketir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kurt17 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,438

kurt17

Yeni Üye
SLM ARKADAŞLAR BURAYA YENİ KATILDIM VE YAKLAŞIK 20 GÜN ÖNCE 1.3 SX 2006 BİR TERİOS ALDIM %90 ŞEHİR İÇİ OLMAK ÜZERE VE BİR KEREDE OLMADAN YAKLAŞIK BİR HAFTA GİBİ BİR ZAMANDA TERİOSUM 105 KM DE 40 TL LPG TÜKETTİ SİZCE NORMALMİDİR EĞER NORMAL DEĞİLSE NEDEN DEĞİLDİR NORMAL OLMASI İÇİN NE YAPMAK GEREKİR .TERİOSUM MANUEL VİTESTİR.ÜZERİNDE ATİKER MARKA SIRALI SİSTEM LPG VAR.SİZLERDE YAKIT TÜKETİMLERİNİZİ YAZARSANIZ BİLGİ AMAÇLI SEVİNİRİM.BURADA LPG ŞUANKİ FİATI 2.54 TL BU AKŞAM ALDIM... ;D

SAYGILAR SEVGİLER...

Etiketler
Ynt: 1.nesil 1.3 SX Terios lpg de şehiriçi ve şehir dışı100 km ne kadar lpg tüketir

2005 sx im var tüplü.50tl ile 200 km civarı yapıyorum ş.içi ve dışı.sizinki biraz fazla gibi geldi bana.

Ynt: 1.nesil 1.3 SX Terios lpg de şehiriçi ve şehir dışı100 km ne kadar lpg tüketir

peki macit kardeşim neden yüksek olabilir yağı yeni değişti 10/40 yağ konuldu bu yağ yakıt tüketimini arttrırmı?siz nasıl yağ kullanıyorsunuz aracınızda.
5w 30 yağın 10w 40 yağa göre yakıtı düşüreceği söyleniyor bu konuda bir bilginiz varmı ? teşekkür ederim üstadım...

10-40 yağ kullanıyorum.yağla ilgisi olduğunu sanmam.iyi bir tüpcüye gösterin bence.

aracın teknik bi nedneden dolayıo fazla yakıp yakmadığını sanırım egzos emisyonundan öğrenebilirsiniz, orada sıkıntı varsa ayar ister,
normal görünüyosa sizin biraz gaza ayarlı basmanız gerek ;)

Akış Akaryakıt Otomotiv Ve İnsaat Tic.Ltd.Şti

Adres : Ayazağa Mah. Atatürk Oto San. Sit. 2. Kısım 22. Sokak
No:752 - 753 Maslak / İstanbul

Tel : +90 212 276 06 03
Fax : +90 212 276 06 04

Size tavsiyem : Raif ustaya gidip aracınızı kontrol ettirin ...

saol tameray kardeşim ilgin için fakat ben çanakkaledeyim istanbula raif ustaya gelme şansım biraz zor gibi.geçen bende bizim burda Dayıoğlu lpg diye bir yer var oraya gittim baktırdım teriosumda atiker marka lpg var baktılar ayarlara lpg ayarı yaptılar 87 km yol yaptım bunun 25-30 km civarı şehir içi geri kalanı şehir dışı tekrar aynı lpg istasyonundan fulledim depoyu 21 tl gaz aldı böyle olursa çok iyi bakalım önümüzdeki günlerde nasıl olacak bende merak ediyom açıkçası.bir de bu gün bor power koydum bir arkadaşım çok övdü bakalım ne olacak sonuç hayırlısı inşaallah tabi böyle az yakarsa son ayardaki gibi çok çok iyi ...görüşmek üzere arkadaşlar allaha emanet olunuz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR