Arama sonuçlarınız

1. kaptan

Bolu'da Kis Kampi

Laçin selam, Biz de bu hafta sonu Bolu Aladağlar tarafına gitmeyi planlıyoruz. Mevkii olarak Bolu Aladağ Alpağut yaylasını baz aldık Şu an için kar varmış ancak yollar yaylaya kadar açıkmış. Oraya varmadan önce Aladağ gençlik kampı da oldukça uygunmuş. Ancak biz off road araçları ile gittiğimiz...

2. kaptan

Lada Niva Off Road Aracı Yaptık....

Ynt: Lada Niva Off Road Aracı Yaptık.... Tebrik ederim. Ben de bir nivacı olarak yarışlarda gözlerimiz hep nivaları arıyordu. Siz bizim gururumuzsunuz. Teşekkürler. Takipteyiz.
  3. kaptan

Markalı anahtar ve lokma takımları - Çok az kullanılmış

Ynt: Markalı anahtar ve lokma takımları - Çok az kullanılmış Bir tebrik te benden Kerem ; sıkı bir nivacı olarak seninle gurur duydum nivaların performansını inanki çok merak ettim inşallah burda bizimle geniş olarak paylaşırsın. Yeniden tebrik ederim.

4. kaptan

Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür

Ynt: Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür Yanlız şunu da belirteyim 4 yıl 93 model karbüratörlü ve gazlı niva kullandım. Son 5 yıldır da 2004 model çift enjeksiyonlu gaz taktırmadan benzinli olarak niva kullanıyorum aralarında güç olarak çok fark var eğer imkanınız varsa mutlaka çift...
  5. kaptan

Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür

Ynt: Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür Niva bir aşktır. Niva bir hastalıktır. Niva bir tutkudur.Niva çamurun belalısı doğanın sevgilisidir. Almadan önce bir kez bol çamurda sürün kararı siz verin. Sözkonusu NİVAise gerisi teferruattır. :D

6. kaptan

www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009) Arkadaşlar geçmiş olsun. Ben bu olayın nesini seviyorum biliyor musunuz Herşeyimizle her zaman doğalız, batacaksak beraber batıyoruz çıkacaksak beraber çıkıyoruz . Çamursa çamur emekse emek bizim için her zaman doğayla...

7. kaptan

Beyaz Defender 110 1990 Model

Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model Emeğinize sağlık iyi günlerde kullanın her şeyiyle tam bir defender.
  8. kaptan

satılık defender

Ynt: satılık defender takip
  9. kaptan

orman arazilerinde kamp

Ynt: orman arazilerinde kamp yani karavan var doğa yok geceleyin bir benzin istasyonuna çekip mi uyuyacağız akdenizde güzelim ormanları kesip golf sahası yapmanın cezası yok karavanla ormanda konaklamak yasak valla süpermiş. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.

10. kaptan

orman arazilerinde kamp

Arkadaşlar merhaba, denize kıyısı olan herhangi bir orman arazisinde çekme karavanla uzun süre kamp yapmak yasaya aykırımı bilgilerizi rica ediyorum.

11. kaptan

Karavan Kiralama Şirketleri

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri Teşekkürler Cem. Not: Sağlam nivacıyımdır. ;)
  12. kaptan

Erikli Yaylası

Ynt: Erikli Yaylası cesaret edemiyecek bir şey yok hiç abartısız 10 dan fazla gitmişimdir. Bu tarihlerde biraz yağmur yağabilir çadırlarınız su geçirmesin yeter yağmurda çadırda uyumak hem de erikli de işte keyfin zevkin kralı

13. kaptan

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri Kiralamak istiyorum tek aile gitmek istiyorum. İlgin için teşekkürler Cem
  14. kaptan

Balıkesir'den Off-Road Manzaraları

Ynt: Balıkesir'den Off-Road Manzaraları Vallahi özendim zorla getireceksiniz bizi İstanbul dan oralara Emeğinize sağlık.
  15. kaptan

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri Merhaba yaz aylarında 10 - 15 günlük moto karavan kiralamak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir yerler var mı ilginiz için şimdiden teşekkürler.

16. kaptan

Erikli Yaylası

Ynt: Erikli Yaylası Sevgili Bukalemun bu tarihte rahatça erikli yaylasına çıkabilirsin araçlı veya araçsız bence 1 2 hafta daha bekle tüm doğa uyansın tadına doyamazsın.
  17. kaptan

Salomon XT Wings 2

Ynt: Salomon XT Wings 2 Ben de Anadolu yakasında çalışıyorum ayakkabıyı deneme fırsatı olabilir mi sen de hak vereceksin spor ayakkabılarda ayak numaraları biraz şaşabiliyor bir de ayakkabı goratex ve doga koşuları için uygun mu eğer saat olarak müsait olduğun bir zamanı belirtirsen uğramaya...
  18. kaptan

Salomon XT Wings 2

Ynt: Salomon XT Wings 2 Merhaba İstanbul' da mısınız acaba

19. kaptan

88 Niva Adı ABBAS :-)

Ynt: 88 Niva Adı ABBAS :-) Engin hayırlı olsun bol çamurlu günlerde kullanman dileğiyle.
  20. kaptan

Satılık 2001 Model Full Off Road Donanımlı Vitara 1.6 16V

Ynt: Satılık 2001 Model Full Off Road Donanımlı Vitara 1.6 16V Eren bey tel no yazsanız araç hakkında görüşebilir miyiz teşekkürler hayırlı satışlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR