Markalı anahtar ve lokma takımları - Çok az kullanılmış

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wastiee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,990

wastiee

Kamp II
Yer
Ankara
2011 Haziran-Eylül arasındaki arabayla İzmir-Moğolistan yolculuğu için topladığım tamir takımlarını satmak istiyorum. 3 ay boyunca 2 Lada Niva'nın yol boyuncaki tamir ve bakımlarını yapmak için kullanıldılar, çoğu parça kullanılmadı bile. Çöl koşullarında risk alınamayacağı için herşeyin kaliteli olmasına özen gösterildi.

Aşağıdaki listedekilerin hepsi Haziran 2011 'de İkmal yapı marketten alınmıştır (Ankara-Ostim). Alırken lokma ucu ve anahtar gibi önemli parçaların markalı olmasına dikkat edildi.

Uzatma kolları ve ıvır zıvır şeyler çin malı. Anahtarlar, lokma uçları ve takımları ALTAŞ ve RICO

Not: Rico 3/8 cırcır takımı 1-2 sene önceden alınmıştır, ama diğerleri kadar temiz durumda

Faturalardan aldığım fiyatlarımı çıkardım, yaklaşık 360TL ediyor ; hepsi için istediğim fiyat 250 TL. Bir Lada Niva'nın herhangi bir yerini sökebilecek numaraları ve boyutları kapsıyorlar, diğer araçlarda da önemli bir yüzdeyi kapsar diye düşünüyorum.

Detaylı liste için ekteki resme bakabilirsiniz

[attachment=1]

Tür Marka Ölçü
Yıldız anahtar ALTAŞ 27-30
Yıldız anahtar ALTAŞ 20-22
Yıldız anahtar ALTAŞ 18-19
Yıldız anahtar ALTAŞ 16-17
Yıldız anahtar ALTAŞ 10-11
Rekor anahtarı (fren hortumu için) Cetaform 10-11
Levye Cetaform 500mm / 20” Lastik levyesi
Levye Cetaform 400mm / 16” Lastik levyesi
Ayarlı pense Cetaform 190mm
Segman pensesi eğri uçlu Vip-tec 140mm
Alyan STANLEY 12
Lastik basınç ölçer kalem tipi Cetaform
Yakalama aleti (Kıskaçlı ve mıknatıslı) Cetaform 70cm
1/2” Uzatma kolu Cetaform 380mm
1/2” Uzatma kolu Cetaform 380mm
1/2” Uzatma kolu Cetaform 75mm
1/2” T kol ALTAŞ
1/2” Lokma ALTAŞ 30
1/2” Lokma ALTAŞ 27
1/2” Lokma ALTAŞ 22
1/2” Lokma ALTAŞ 20
1/2” Lokma ALTAŞ 19
1/2” Lokma ALTAŞ 17
3/8” Lokma ALTAŞ 8
3/8” 1/2” Dönüştürücü ALTAŞ 3/8” ucu 1/2” cırcıra takılabilecek hale getirir
3/8” Lokma Cırcır takımı RICO Professional Cırcır; 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 19, 21, 22 Lokma; 16, 21 Buji Lokması; Kısa, Uzun uzatma kolu
Tornavida-Bits seti, 122 parça Wert Anahtar uçları ve çeşitli şekilli tornavida uçları var

takimlar.jpeg

Etiketler
Ynt: Markalı anahtar ve lokma takımları - Çok az kullanılmış

takım satışı yapıyorsunuz hayırlı olsun ama gezi ne oldu?

yavuz abi selam :smiley:

gittik geldik, yol boyunca internet buldukça www.izmirmogolistan.com / www.izmirmongolia.com 'da blog tuttum, ama döndükten sonra özet geçmeye fazla fırsat olmadı :smiley: gittik geldik özetle :smiley:

kısa özet vermezsem içimde kalacak;

2 Lada Niva'yla 26000er kilometre yol yaptık, 86 gün sürdü. Hopa, Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan, Rusya, Moğolistan, Rusya, Kazakistan, Özbekistan, Kazakistan, Rusya, Soçi, Trabzon. Aslında Özbekistan'dan sonra Türkmenistan İran Doğubeyazıt diye devam edecekti, vizeler elvermedi son anda :smiley:

35 gününü Moğolistan'da geçirdik, asfalt yok bir şey yok, harita ve pusulayla gittiğimiz zamanlarımız da oldu, önümüze gideceğimiz yöne bakan iz çıktıkça saptığımız

Çok güzel bir coğrafya, yeşili de var, çölü de, dağı da. Ama batısındaki yüksek dağlar dışında, doğası her zaman her yöne gitmeye izin veriyor, yumuşak eğimli tepelerle dolu bir düzlük gibi ; tepeler büyücek olsalar da. Dünyanın en bakir yeri muhtemelen, Türkiye'nin 2-3 katı bir alanda 3 milyon insan 10 milyon at yaşıyor ; zaten insanların yarısı da başkente sıkışmış halde yaşıyorlar

Whole-Route.jpg

Keremcim seni tebrik ederim, cesaretin ve başarın için.Blogunu inceleyeceğim. Bence buradada paylaş maceranı.Selamlar.

Bir tebrik te benden Kerem ; sıkı bir nivacı olarak seninle gurur duydum nivaların performansını inanki çok merak ettim inşallah burda bizimle geniş olarak paylaşırsın. Yeniden tebrik ederim.

Kerem' cim...

Bi çiftte sehpa olacak sende ;) satılık

;D 1000 Tl' ye anlaşabilir miyiz acaba ;D

selam moğolistanda 4 gün kaldım coğrafya konusunda söyledikleri az bile ama hayal ederken hijyen konusunuda belirtmekte fayda var at üzerinde giden duran ve uyuyan bir halk herkesin mutlaka bir dürbünü ve kaliteli çakısı var akşam yanına yattığınız 30-40 kişilik insan 100-200 adet büyük küçük baş hayvan en az 4 çadır ama çadır gibi çadır sabah kalktığınızda yok oluyor kamp kurmak, toplamak onlarda bizim mangal yapmamızdan daha hızlı sessiz ve temiz ayrıca başkentte her araç taksi el atınca en lüks araç zınk diye durup sizi alıyor km gösterip ortak gideceğiniz noktaya kadar götürüp komik bir ücret alıyor başkent dışında hotel bulmak zor çadırları var konaklatıyorlar naadam şenliklerinde giderseniz ki onların bahar şenlikleridir o 3 milyon insanın yarısının katıldığı bir at yarışını ve statlarında yaptıkları ilginç bir güreş müsabakasını görürsünüz bu arada takımın fiyatı konusunda bilgi verirmisiniz dip not olarak komunizmin etkisindeler işler biraz yavaş ilerliyor bürokratik işlerde orada okuları olan bir grup var onlarla temasa geçerseniz her sorunu çok hızlı aşarsınız yoksa biraz doğrucular kestirme yolllları pek bilmiyorlar offroad onlara uğramamış daha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR