Arama sonuçlarınız

1. worstq2

Araç Seçimi Hakkında Referandum! :)

Ynt: Araç Seçimi Hakkında Referandum! :) benimde gönlüm discodan yana. manueli bende seviyorum ama disco1 kullandım 300 dü galiva araç 1 den 2 ye geçmemek için çok direndi trafikte :)

2. worstq2

Ynt: Araç Seçimi Hakkında Referandum! :) ülkemde vergi, ötv, benzin, köprü geçişi fiyatlarını gördükçe resmen kahroluyorum. inşallah düzelir. rooftop tentleri çok beğeniyorum ancak genede 2 atv miz var canam renegarde onları biryerden biryere götürürken lazım olacak. zaten onu çekmekte problem...
  3. worstq2

Konaklama Tavsiyeleri

Ynt: Konaklama Tavsiyeleri konu ölümü bilmiyorum ama couchsurfing denen site var. türkiyeyi gez para ödeme. salonundaki koltuğu bedavaya veriyorsun çok güzel birşey yurtdışında denedim hiç it kopuk ! :) gelmedi zaten ben bayanların yanında kalmayı deniyorum oluyor arada sırada.

4. worstq2

Ynt: Araç Seçimi Hakkında Referandum! :) anket çok iyi olmuş :) sahibindenden ml 400cdi sahiplerine mesaj attım hepsi şimdiye kadar problem olmadı diye cevap yazdı :) onun yeri biraz ayrı diğer jiplere göre. Yurtdışında da bir sordum ordada genelde ml le disco arasında kaldılar. yedek parça...
  5. worstq2

Ynt: Araç Seçimi Hakkında Referandum! :)

6. worstq2

Ynt: Araç Seçimi Hakkında Referandum! :) Konuyu yanlış bölgeye mi açtım acaba o kadar bakandan bir tane cevap çıkmamış :D

7. worstq2

Merhabalar. Siteye birkaç ay önce üye olmuştum.İsmim Kutalmış. PM den bazı araçlar hakkında bazı arkadaşlardan yardım istedim açıkçası ancak burada konu açmadan tam kararımı veremeyeceğimi anladım. Bulgaristanda iş sebebiyle yaşıyorum ve çok geziyorum. Şimdi sırbistanda vizeyi kaldırdı sürekli...
  8. worstq2

boya kodu sorunsalı

Ynt: boya kodu sorunsalı göktuğ renk iyi değil mat gri yaptır :) s2k
  9. worstq2

ALINIK DEFENDER 1987 ....

Dizel durumu önemli değil 4 liraya kadar defender 110 arıyorum.1987 ve üzeri olmak şartıyla. satıcılara duyurulur. özelden mesaj atarsanız sevinirim. teşekkürler

10. worstq2

Land Rover Defender 110 El Kitapları

Ynt: Land Rover Defender 110 El Kitapları mükemmel kaynak.

11. worstq2

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22768.msg176962#msg176962 açmış olduğum başlık budur. yardımlarınızı ve yorumlarınızı 4 gözle bekliyorum :)
  12. worstq2

Disco II TD5 vs ?

Ynt: Disco II TD5 vs ? lrtd5. sabaha kadar bir cevap bekledim teşekkürler :) Land Cruiser 2006 model kiraladım ve sürdüm. o araç arazi taşıtı değil bence. deneyimlerim. otoban max speed 200. karda yol tutuş 0 virajlara giriş - 10 100 km de 19 litre euro diesel yaktı ayrıca. bunun %50 si tam...

13. worstq2

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Adım Kutalmış.24 yaşındayım şu an sofiada yaşıyorum. Disco 2 td5 var hedefimde. Sorularımla ilgili bir başlık açtım. Liseden arkadaşım cem erginde bu sitedeymiş sevindim. iyi forumlar dilerim. snowboard , dalış , paragliding , atv safari extrem...
  14. worstq2

Disco II TD5 vs ?

Merhabalar İsmim Kutalmis.Yaşım 24. Okulum gereği Bulgaristanın Sofiada kentinde yaşıyorum.Önümüzdeki 5 senede burada kalacağım. Şu an Honda S2000 kullanmaktayım. Yaşam tarzım gereği birde jip almak istiyorum. Tabikide s2000 kalacak :) Kışın snowboard dağa çıkmak karlarla boğuşmak için; yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,972
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

Geri