Arama sonuçlarınız

1. AB77

Yeni 4X4 Markalarından Mahindra Hakkında Bilgi Talebi

Ynt: Yeni 4X4 Markalarından Mahindra Hakkında Bilgi Talebi Merhaba arkadaşlar, şuan Hindistandayım ve heryer Scorpio .. özellikler SUV modellerde en çok tercih edilen model ve oldukça dayanıklı bir araç, burada trafik soldan olduğu için ve inanılmaz bir trafik olduğu için kullanma fırsatım...

2. AB77

Gezenbilir Köpek Balıkları ile Dalış Programı (Güncelleme)

Ynt: Gezenbilir Köpek Balıkları ile Dalış Programı (Güncelleme) rica ederim, benim bildiğim en ünlüsü şişli sualtı sporları derneği ama İstanbulda yaşayan arkadaşlar daha çok yardımcı olabilir sanırım..
  3. AB77

Gezenbilir Köpek Balıkları ile Dalış Programı (Güncelleme)

Ynt: Gezenbilir Köpek Balıkları ile Dalış Programı (Güncelleme) 2 yıldıza geçmek için minimum dalış sayınızı tamamlamışsınız. 2 yıldız sertifikanızı alıp 30 dalış engelinden kurtulabilirsiniz.

4. AB77

Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ?

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? hayırlı olsun, güle güle kullan Selim
  5. AB77

Kişisel Galeri (Aykut Çevik)

Ynt: Kişisel Galeri (Aykut Çevik) Aykut bet tebrik ederim, fotoğraflar çok güzel

6. AB77

Kişisel Galeri(Sal)

Ynt: Kişisel Galeri(Sal) çok güzel fotoğraflar, tebrikler...

7. AB77

Bu Fiyatlar Yurtdışı İçin Normal mi?

Ynt: Bu Fiyatlar Yurtdışı İçin Normal mi? hayırlı olsun Fatih bey, güle güle kullanın
  8. AB77

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Yardım

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Yardım sen en büyük aşamayı geçmişsin zaten Murat hocam, buna çok sevindim işte, inşallah gönlünde yatan makina veya housingine kavuşursun, (aynı duayı kendim içinde yapıyorum tabii :) ) geçen yaz Kaş'ta ve marmariste dalış yapma imkanım oldu fakat...
  9. AB77

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Yardım sualtına inmek için yapacağın tek şey bir hafta sonu 2 saat ayırıp Değirmenderede DESSAT a veya Karamürselde KARSAD a gelmek, bukadar basit, sadece 2 saat, sualtına birkere girdinmi emin ol gerisi kendiliğinden gelir, eğer birgün karar verirsen DESSAT...

10. AB77

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Yardım sizin housing indirime girmiş, 2399 $ dan 2149 $ a düşmüş :) http://www.divervision.com/catalog/index.php?gclid=COT05syau54CFYIA4wodKQiZkQ ben profesyonel olmadığımdan yüklü miktarda yatırım yapmak istemiyorum, Sualtı için maksimum G10 ayarında bir...

11. AB77

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Yardım Murat bey, CANON G10,14.7 MP. Makina, Orjinal Canon WP-DC 28 Housing ve + GB hafıza kartı ile birlikte 1530 tl fiyat var nette, Amerikada sadece hosuing 168-176 $ arasında, makina ise 480 $ civarinda, ben şuan dijital makina olarak canon A520...
  12. AB77

Yaşadığımız Şehirdeki Dalış Merkezleri?

Ynt: Yaşadığımız Şehirdeki Dalış Merkezleri? merhaba, ne enteresandır bu yaz dalış yaptığım dalış merkezlerinden sadece Hamsi dalış merkezini bulabildim ekteki dosyada :) kısaca affınıza sığınarak bikaç ilave yapmak isterim; -marmariste pro diving centre konusunda çok uzman bir dalış...

13. AB77

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Yardım Tolga bey, Canon G10 süper bir makina.. bende sizin amacınıza benzer sualtı çekimlerim için düşünüyorum bu makinayı, kayıt özelliğide fotoğraf özelliğide çok iyi, ayrıca sualtı için orjinal housing'i var.. Saygılarımla,
  14. AB77

Bu Fiyatlar Yurtdışı İçin Normal mi?

Ynt: Bu Fiyatlar Yurtdışı İçin Normal mi? merhabalar, bende haftalardır 500d mi D90 mı alayım diye düşünür iken bir taraftanda detaylı fiyat araştırması yapma fırsatım oldu. D90 'ı amerikada en ucuz 1049 $ a buldum. kargo dahil 1250 $ civarına geliyordu. Dubai freeshop'larda aynı makina 1380$...
  15. AB77

Aku Mach mi, Yoksa Boreal Mali mi? Tavsiye

Ynt: Aku Mach mi, Yoksa Boreal Mali mi? Tavsiye ayrıca genel bir not iletmek isterim, geçici süre ile botlara sugeçirmezlik özelliği veren spreylerden kullanmanızı tavsiye etmem, bu spreyler fazla kullanım neticesinde zamanla botun en üst katmanını sertleştirmekte, çatlamalara ve kırılmalara...

16. AB77

Aku Mach mi, Yoksa Boreal Mali mi? Tavsiye

Ynt: Aku Mach mi, Yoksa Boreal Mali mi? Tavsiye Bu soruyu görünce bikaç hafta önce fotoğraf makinası tercihim için kendi sorduğum soru aklıma geldi :) Bende bana verilen ve en çok işime gelen cevap yöntemi ile naçizane fikrimi söylemek isterim ; DRY-LINE ile Gore-tex benzer astar türleridir...
  17. AB77

Yalova Kurtkoy - Cihatlı Doğa Yürüyüşü (11 Ekim 2009)

Ynt: Yalova Kurtkoy - Cihatlı Doğa Yürüyüşü (11 Ekim 2009) Tebrik ederim Nazan hanım, güzel bir parkur, Güneyköy-Kurtköy parkurunuda tavsiye ederim. Oman içinden dik yokuşları, dere geçişleri olan eğlenceli bir parkurdur.
  18. AB77

Karamürsel Sualtı Sporları Kulübü Derneği

Ynt: Karamürsel Sualtı Sporları Kulübü Derneği Derneğimizin yoğun çalışmaları ve Kamürsel belediyesinin destekleri ile Karamürsel sahilinde suni resif oluşturma projesi başlatılmıştır. Tüm dalıcı arkadaşları bu resifleri görmeye davet ediyoruz. saygılarımla,

19. AB77

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu merhabalar, ismim Aydın, 36 yaşındayım, Ankarada doğup büyümeme ramen 10 yıldır Yalovada yaşamaktayım. Yalovaya gelene kadar hiçbir doğa sporu ile münasebetim olmamasına ramen buradaki imkanlara daha fazla dayanamadım :) dalış, dağcılık, kampçılık...
  20. AB77

Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ?

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? Teşekkürederim Seval, şimdilik sualtı fotoğrafları çekemeyeceğim için üzülüyorum ama dağ, tepe, orman idare edecez artık :), elime bile almaya kıyamadığım makinamı dağlara nasıl götürcem oda ayrı bir sorun ama.... ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri