Arama sonuçlarınız

1. N

Yeşil Vadi (Yenifoça)

Ynt: Yeşil Vadi (Yenifoça) Evlerin yükseklere kurulması sadece rumlara özgü bir durum değil.Geçen yüzyılların yaşam tarzı insanları evlerini yükseklere kurmaya zorlamış.Güzel fotoğraflar için teşekkürler...Yusuf Zeytinci

2. N

Karaburun Gezisi

Ynt: Karaburun Gezisi
  3. N

Karaburun Gezisi

Ynt: Karaburun Gezisi Sayın Tolga Cevizci'ye ve Dostum Cavid Sezen'e yüreklendirici mesajları için teşekkür ederim.Yusuf Zeytinci(namarne)

4. N

Karaburun Gezisi

Ynt: Karaburun Gezisi Gezimiz burada bitiyor.Dönüş yolunu anlatmayacağım.Mordoğan üzerinden Balıklıova.Sonrada ver elini İzmir.Bu arada yolda birkaç dosta merhaba demeyi ve en önemlisi Balıklıova'dan tereyağlı un kurabiyesi almayı unutmuyoruz.Yeni gezilerde birlikte olmak umuduyla...
  5. N

Karaburun Gezisi

Ynt: Karaburun Gezisi Sabah erkenden kalkıyoruz.Bu gün 29 Ekim.Cumhuriyet Bayramı.Geçen yıl aynı gün Cavid Bey'lerle Tire'deydik. Bayram törenini izlemek üzere kasaba meydanına geliyoruz.Karaburun'da Cumhuriyet Bayramı

6. N

Karaburun Gezisi

Ynt: Karaburun Gezisi Yukarıdaki iki fotoğrafın daha önce yaz tatili sırasında tarafımdan çekildiğini belirteyim.Karaburun'un havasından olsa gerek 35 günlük tatilin yarıdan çoğunda güneş doğmadan kalktım ve gördüğünüz fotoğraf o anlardan birine ait. Burada yine yazın çektiğim iki fotoğrafa...

7. N

Karaburun Gezisi

Ynt: Karaburun Gezisi Yeniliman balıkçı barınağı bu bölgenin en önemli barınaklarından.Burada Trabzon'lu balıkçılar var ve hemen sohbet başlıyor.Nede olsa yabancı sayılmayız,hemşehriyiz.Konu ,balık elbette ve bilinen şikayetler umutları köreltmiyor yine de. Sohbet tatlı ama akşam da olmakta...
  8. N

Karaburun Gezisi

Ynt: Karaburun Gezisi Hamzabükü'nden Yeniliman'a giderken girdiğimiz toprak yol kıyı boyunca ilerliyor ve rastladığımız manzaralar "iyiki buradan gelmişiz"dedirtiyor.
  9. N

Karaburun Gezisi

Ynt: Karaburun Gezisi(devam) Evet,yine teknik bir uyarı aldım ve yeni başlık açmadan konuyu sürdürüyorum.(Cavid Bey teşekkürler.Bu gidişle yeni bir uzmanlık alanım olacak) Küçükbakçe'den Karaburu'na iki ayrı yoldan gidilebilir.Birisi Akdağ üzerinden karaburun'a ulaşan kısa yol(haritada...

10. N

Karaburun Gezisi

Karaburun Gezisi(devam) Merhaba; Daha çok fotoğraf yüklememe forum alanı izin vermediğinden ayrı bir gönderi ile devam ediyorum. Dünkü anlatımda Küçükbahçe Köyü'ne kadar gelmiş ve"bakalım burada bizi neler bekliyor" demiştim.

11. N

Karaburun Gezisi

Merhaba; Dün başlattığım Karaburun Gezisi macerasını maalesef teknik bilgi eksikliğinden aynı fotoğrafı yineleyerek sürdürmüşüm.Bunun için özür dilerim.Bugün öncelikle bölgenin haritası ile başlayayım ki dün anlattıklarım anlam kazansın.
  12. N

Karaburun Gezisi

Merhaba; Ben Yusuf zeytinci.Emekli öğretmenim ve Manisa-Akhisar'da yaşıyorum.Foruma yakın zamanda üye oldum.Bunun için forumun varlığından beni haberdar eden dostum ve meslektaşım Cavid Sezen'e(gezmen) teşekkür etmek isterim. Geçtiğimiz yıl 29 ekimi Cavid Bey'le ve eşlerimizle birlikte...

13. N

Kısa Geziler; Akhisar - Kınık "Yunt Dağı Üzerinden" (6 Ağustos 2007)

Ynt: Kısa Geziler; Akhisar - Kınık "Yunt Dağı Üzerinden" (6 Ağustos 2007) Hocam,ben bu kemer köprüleri sadece Karadeniz'e has sanırdım.Çektiğin örneklerde çok orijinal.Eline sağlık....
  14. N

Kısa Geziler; Akhisar Doğusu (10 Nisan 2009)

Ynt: Kısa Geziler; Akhisar Doğusu (10 Nisan 2009) Hocam;harita teknolojisi süper olmuş.Şahinkaya için" kaya tırmanış" bölümüne fotoğrafları ve bilgileri yollarsan daha etkili olabilir bence.Unutmayalım İsmail yevmiye bekliyor:)Yusuf Zeytinci

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri