Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: NİSSAN COUNTRY 4X4 LASTİK SEÇİMİ
benim lastiklerim 285.75.16 cooper stt marka 2 senedir gayet başarılı bir şekilde kullanıyorum yanlız aracı arka makaslarına bir makas daha attırmanız ve ön torsiyon çubuklarından yükseltmeniz gerekiyor.
Ynt: 5 mm Dalış Elbisesi
suda bir saatten uzun süre kalacaksanız avcı tipi fermuarsız bir elbise almanızı öneririm, eğer elbiseyi sadece yaz aylarında avcılık amaçlı kullanacaksanız 3 mm elbise almanızda yarar var eğer bir tek elbise alıp yaz kış kullanayım derseniz 5 mm alıp yazın sadece...
Ynt: dalış okulu tavsiyeleriniz
hem tatil yapıp hemde dalış eğitimi alabileceğiniz yer olarak Antalya'da beach parktaki yunus diving'i öneririm eğitimcisi çok tecrübelidir. cumhur tuğ ismi.
Ynt: Skystar Çekiş Problemi
aracımı ilk aldığımda yüksek rakımlarda aracın çekişinden dolayı bende sorunlar yaşamıştım ancak sorun benim kullanımımdaydı bunu daha sonra anladım aracıma alıştıktan sonra bu tür problemim olmadı...
Ynt: Skystar Çekiş Problemi
bendede 2005 model rally raid var. 0 metredede 2000 metredede çekişi gayet güzel hatta karlı çamurlu zeminde bile gayet başarılı.
Ynt: NİSSAN 4X4 (COUNTRY -- SKYSTAR - RALLY RAİD ) kaç kişiyiz.. tüm sorular..
bunlarda Antalya'dan kim ne derse desin nissan pick uplar on numara arazi taşıtıdır. ;)
Ynt: Navara Kullananlar
benim aracım nissan rally raid pek bir sorun olmadı arkaya bir makas daha attırdım önleride torsiyon çubuklarından yükselttirdim gayet güzel oldu yükseltme kiti kullanmaya gerek kalmadı sonuçta bu ebat discovery stt'de son ölçü...