Arama sonuçlarınız

1. mimesin86

Discovery 1 Almak İstiyorum

Ynt: Discovery 1 Almak İstiyorum güzel hikayeymiş :) :) :) :)

2. mimesin86

Ynt: Discovery 1 Almak İstiyorum Arkadaşlar uzun süredir siteye giremiyordum. Cevap yazamadığım için kusura bakmayın. Benim araç planı sanırım ertelendi yine çünkü beklenmedik harcamalar çıktı. Dolayısıyla benim disco biraz daha ertelendi :( Hayırlısı olsun bakalım ne diyelim
  3. mimesin86

Ynt: Discovery 1 Almak İstiyorum Tamam o zaman bilgilendirmenizi bekliyorum. Teşekkürler

4. mimesin86

Ynt: Discovery 1 Almak İstiyorum Aracınızı almayı tabiki düşünürüm. Sizin aracınız kaç model? Birde fiyat benim için önemli ne kadar düşünüyorsunuz acaba?
  5. mimesin86

Ynt: Discovery 1 Almak İstiyorum Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. vergi borcu olduğunu biliyorum ama istediği fiyatın içine dahilmiş bu borç. Ama diğer sorunlar aracın sıkıntılı olduğunu gösteriyor o zaman :(

6. mimesin86

Ynt: Discovery 1 Almak İstiyorum İlginiz için çok teşekkür ederim. Mutlaka göstermek lazım tabi. zaten çok fazla anlamıyorum araçtan. İstanbula gelebilirsem sitedeki servislerden birine gösteririm mutlaka. Beni tek tedirgin eden bildiğim kadarıyla Konya'da iyi bir land rover ustası yok. Bu da...

7. mimesin86

Ynt: Discovery 1 Almak İstiyorum öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. İlk etapta modifiye düşünmüyorum. Çünkü tek araç olacak. Şehir içinde ve uzun yoldada rahat kullanabilmeliyim. Ama sitedeki araçları da inceleyeceğim.
  8. mimesin86

Merhabalar Arkadaşlar; Konya'da yaşıyorum. Adım Esin. Discovery 1 almaya niyetlendim. İstanbulda bir tane buldum uygun fiyata ama şu an gidemiyorum...
  9. mimesin86

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Tayfun bey, Araç süper olmuş :D denenebilir diye düşünüyorum :D tek sıkıntı 4 çeker sistemi :D bide difflock olursa bu iş tamam :)

10. mimesin86

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Ömer abi kızılaydaki arkadaş askerliği yapmıştı benim sorunum vardı. bende ağustosta gittim ocakta geldim :) Zaten yine enginle geliriz gelebilirsek :D

11. mimesin86

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Şöyle bi yükseltme kiti falan olsa golf için iyi olurdu ama :D
  12. mimesin86

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Hayırlı olsun Mert abi :)

13. mimesin86

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Valla ömer abi anca öyle oluyor. araya bide benim askerlik girdi de :) yine kırmızı golfle gelecem sanırım :D Acaba onunla offroad parkuruna girsem ne olur ;D
  14. mimesin86

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Selamlar arkadaşlar; İş yerimden izin konusunda sorun olmazsa bende gelmeyi çok istiyorum. Eminim çok güzel bir organizasyon olacak. Geçen sene düzceye gitmiştim müthişti :D
  15. mimesin86

Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı

Ynt: Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı Arkadaşınız aracın içiyle ilgili bilgi verdi mi? nasıl bulmuş aracın içini?

16. mimesin86

Ynt: Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı internette dacia duster in mud diye aratırsanız offroad performansı ile ilgili aşağı yukarı bir bilgiye sahip olabilirsiniz.
  17. mimesin86

Ynt: Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı Önemli değil önemli olan paylaşmak :)
  18. mimesin86

Ynt: Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı Fakat gelecek olan 4x2 modelleri olsada aracın nasıl birşey olduğunu görmek için yeterli olacağını düşünüyorum. İç mekan aynı sadece 4x2,4x4 ayar butonu olacak. Dışındada sanırım uzunluk değişiyor ve tampon altına koruma yerleştiriliyor. Araç 4x2 modelinde...

19. mimesin86

Ynt: Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı Bu ayın 15 inde 4x2 modelleri geliyor. 4x4 modeller haziran ayında gelecekmiş.
  20. mimesin86

Ynt: Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı Araç ayın 15 inde gelecekmiş showroomlara. Gelir gelmez incelemeye gideceğim. Bakalım nasıl bir araç. Diğer dacia modelleri gibiyse içi çok köü :( umarım daha hoş bi araç yapmışlardır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri