Arama sonuçlarınız

1. necrobutcher

Çanta seçimi hakkında yardımlarınızı bekliyorum

Ynt: Çanta seçimi hakkında yardımlarınızı bekliyorum 60 lt'lik bir çantanın size rahat rahat yeteceğini düşünüyorum. fonksiyonel küçük cepleri olan bir çana seçmenizde fayda var. takınca belinize iyi oturacak, sırt kısımı ayarlanabilir olan modellerden tercih etmenizi tavsiye ederim.

2. necrobutcher

Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV

Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV çok başarılı bir çalışma olmuş, umarım projelerinizin devamı gelir.
  3. necrobutcher

TROFF Sosyal Sorumluluk Projesi...19.04.2012

Ynt: TROFF Sosyal Sorumluluk Projesi...19.04.2012 tebrik ediyorum, çok güzel bir olayı gerçekleştirmişsiniz.

4. necrobutcher

Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz

konu açılalı 3 haftayı geçmiş, kale alıp olumlu yada olumsuz cevap veren bir yönetici dahi olmamış.
  5. necrobutcher

Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar

Ynt: Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar 3400 cc Hasan Bey ;)

6. necrobutcher

4*2 aracları elektırıklı 4*4 yapmak

Ynt: 4*2 aracları elektırıklı 4*4 yapmak bende bikaç sene önce çok kafa yormuştum bu işe ama o zamanlar bunu projeye dökecek maddi gücüm ve yaşadığım yerde bu işle uğaraşacak biri olmadığı için silinip gitmişti.. birkaç ay önce gördüm, biraz daha geliştirip yapmışlar ama akıbeti ne oldu...

7. necrobutcher

Jeep kaynak ünitesi

Ynt: Jeep kaynak ünitesi süper bir sistem daha önce hiç görmediğim ve duymadığım bir uygulama, ufkumuzu genişlettiğiniz için size teşekkür ederim ;)
  8. necrobutcher

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum sentet,k malzemelerle bu tarz şeyleri kullanmak bence çok doğru değil, cep sobaları hem ucuz hem de işe yarayan malzemeler..
  9. necrobutcher

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum ilginiz için çok teşekkür ederim, kafamdaki soru işaretlerini giderdiniz.. bu arada maalesef faaliyetin ertelenme gibi bir lüksü yok benim dışımda gelişen bir faaliyet be sadece katılımda bulunacam.

10. necrobutcher

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum selamlar, bende husky anapurna almayı düşünüyorum, verilerine bakınca fiyat/performans oranı oldukça iyi geldi.. birkaç tane soru sormak istiyorum, fermuarının ortada olmasının bir dezavantajı var mı sizce? ocak ayının sonu gibi aladğlarda 4-5 günlük bir faaliyette...

11. necrobutcher

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. gerçekten enfes bir gezi olmuş.
  12. necrobutcher

Boreal Bulnes ve Boreal Cayenne - Boreal kaliteyi bozmuş

Ynt: Boreal Bulnes ve Boreal Cayenne - Boreal kaliteyi bozmuş Gerçekten ilginç ve ciddi anlamda deformasyon var botlarda.. sizin paylaşımınızdan borealın kaletiye düşürmüş olduğunu çıkarabiliriz..

13. necrobutcher

Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi

Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi Yıllardır Boreal Atlas modelini kullanırım, hiç bir sorun çıkarmadı hala daha taş gibi duruyor, onun haricinde boreal super latok modelini de yaklaşık 2 senedir kullanıyorum o da taş gibi sorunsuz. Boreal'in ürünlerinden özellikle de atlas gibi...
  14. necrobutcher

Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti

Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti çok üzücü, mekanı dağlar gibi cennet olur umarım..
  15. necrobutcher

CJ 7

Ynt: CJ 7 gerçekten harika ve tüm cj tutkunlarının sahip olmak isteyecği bir araç.. değerini bilen birin elinde olması iyi olmuş.. keyifli günlerde tadını çıkararak kullanmanızı dilerim..

16. necrobutcher

KJ cherokee 2003 3.7 cc aracıma LPG tavsiye ?

Ynt: KJ cherokee 2003 3.7 cc aracıma LPG tavsiye ? LPG konusunda benim tavsiyem, markadan önce, işinin ehli bir ustaya iyi bir montaj yaptırmanız.. pahalı markaların kötü montajla sorun çıkarttığına çok şahit olduğum gibi ucuz markaları sorunsuz olarak kullanana da şahit oldum..
  17. necrobutcher

xj inegölde yoldan çıkıyo

Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo umarım uygulanacak işlemler sonucunda kazasız belasız binebileceğiniz bir canavar yaratmış olursunuz ;D
  18. necrobutcher

cj7 almak istiyorum ama

Ynt: cj7 almak istiyorum ama bence lpg de 50 kuruştan aşağı inmem zor ve en önemlisi örjinal cj7 bulman zor..

19. necrobutcher

Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ?

Ynt: Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ? bende merak ettim, araştırdım ama bir sonuca varamadım sadece KKTC'de bir jeep ilanında denilmiş 1600 cc hurricane motor. http://www.kktcarabam.com/19964-1977-JEEP-CJ5.html#ilan_detay
  20. necrobutcher

Çatlak Karabinler Hakkında

Ynt: Çatlak Karabinler Hakkında Karabinleriniz çelik ise mikro çatlak oluşmaz fakat eğer alüminyum alaşım ise muhtemelen mikro çatlak oluşmuştur.. kesinlikle kullanmayın hayatınızı riske atmaya değmez.. röntgen çektirip hangi karabinlerin çatlak olduğunu anlayabilirsiniz..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri