Arama sonuçlarınız

1. cslmehmet

BMW X5 3.0 kullanıcı yorumları

Ynt: Bmw X5 3.0 Kullanıcı Yorumları Herkese selamlar. Daha once range rover 3.0tdi kullandim uzun bi sure. Yaklasik 3 yildir x5 2004 3.0d kullaniyorum.. Benim aldigim arac temiz ve iyi bakilmis km yaklasik 120000 idi. Suan 180000.. Kis lastiklerim var ama cok iyi durumda degil. Ona ragmen...

2. cslmehmet

KAMP yeri için yardım

Ynt: KAMP yeri için yardım bahsettiğini yeri araştırıcam özellikle teşekkür ederim tavsiyen için. kaz dağlarına giden arkaşlar ne düşünür acaba
  3. cslmehmet

KAMP yeri için yardım

Ynt: KAMP yeri için yardım karaburun dediğin nerde kalıyo mithatcan.. walla ben şile dışında biyerde kamp yapmadım. birazda istanbulun merkezden uzaklaşıp farklı şeyler görmek istiyorum. balık tutabileceğim bi mekan olursa bonus olur tabi oda.

4. cslmehmet

KAMP yeri için yardım

Merhaba dostlarım.. istanbulda yaşıyorum. genelde şimdiye kadar sürekli şile taraflarına gitim kamp için. artık biraz daha açılmanın vaktı geldi diye düşünüyorum.kazdağlarını çok met ediyolar bana. sizlerin tecrübesinden yararlarnmak istedim birazda. kampa kız arkadaşlarımla katılmayıo...
  5. cslmehmet

Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı?

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? hayır canım herkesin aracı kendine göre 1 tanedir zaten.. resimlere çok detaylı baktım da.. o geziye transitlerde katılmış doblolarda:) artık ben bi zahmet katılayım ayıptır yoksa:):) bu arada sizin aracınızın bi alt müadillerinin ortalama fiyatı...

6. cslmehmet

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? teşekkür ederim verdiğiniz değerli bilgiler için. bu alacağım 2 de değil; 3. araç olacağı için açıkcası fiyat olarak düşük olmasını istiyorum. sonuçta sadece arazide dolaşıcam günlük kullanımda lazım olmayacak.. tavsiyeniz üzerinde defender 90 ları...

7. cslmehmet

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? tam olarak sizin gibi düşünüyorum.. çünkü arazide çok rahat kullanmak istediğiniz bi araç bu sefer şehir içinde sıkıntı yaratıyor. ben bu konuyu daha derinden araştırıcam. bu hafta kafamdan geçen araçlara gidip bakıcam. ama yakıt konusuda önemli...
  8. cslmehmet

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? evet haklısınız. offroad'a gidipte aman arabaya bişe olmasın diye kastırmak çok anlamsız olur. sizin XJ nin yakıtına da can dayanmaz ama:) kafamda cj var aslında.. ama bi bakıma da diorum ki jimmy alsam kontağa basar giderim.. sizin arazi...
  9. cslmehmet

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? haklısınız. aracı aldım hiç araziye sokayım deyip de aracı hırpalamak da mantık almayan bişey.. range günü gelir satılır ama ömürlük bir off road aracına girişmek sanki daha mantıklı gibi. önereceğiniz bi proje aracı varmı peki? benim kafamdan 84...

10. cslmehmet

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? aslında bi CJ düşünebilirim.. her zaman o kasa araca bi sempatim olmuştur. fakat eski model araçlarda kondisyon ne biçimdedir hiç bilmiyorum.. bide yakıt nasıl olur acaba?

11. cslmehmet

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? ben çizikler konusunda da bişey düşündüm. aracın kasasını koruma filmi adı altında bişeyle kaplıyorlar. eğer sert veya çizici bi madde araçla temas ederse en kötü ihtimalle bahsettiğim filmi tahrip ediyor. aslında görüşleriniz benm için çok önemli...
  12. cslmehmet

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? benim bikaç çıkmacıda o parça dikkatimi çekmişti. tekrar görürsem haber veririm. saygılarla ii geceler

13. cslmehmet

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? kazasız belasız kullanın.. sizin kasa range lerde stoplardaki koruma demiri(net olarak bilmiorum adını) bence çok şık. tabi deniz akkayanın defalarca bu aracı yakması araca farklı bi hava kattı.. bide sizin kasanın dizel seçeneği olmaması da ele...
  14. cslmehmet

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? bu aracı almadan önce senin kasa range alıp 2009lara çevirmeyi düşünüyodum. duyunca biraz apaçi işi gibi ama ben muğlada gördüm bu bahsettiğim projeyi yapan kişiyi. aracın sahibiyle konuştum. araç gayette çevrilebiliyor hemde sadece aracın...
  15. cslmehmet

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? paylaştığınız araçlar da kendini gösteriyor gerçekten. fakat bu araçlar supercharged deil. daha doğrusu supercharged gibi yapmışlar ama biraz masraftan kaçılmış:) benim ilk fotolarda paylaştığım fotodaki gibi yapmayı planlıorum aracı kısmetse...

16. cslmehmet

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? selam.. verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz. bu arada arazide aracın ağır olması büyük bi dezavantaj mıdır? bu arada bahsettiğiniz cooper lastik hangi tip? affınıza sığınıorum detaylı olarak tanımıorum lastikleri. çamur tipi mi yoksa normal arazi...
  17. cslmehmet

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 ilk sayfadaki fotoları inceledim de maşallah demek lazım hemde bol bol:) resmen yeni araç üretmiş gibi bi çalışma. tebrikler
  18. cslmehmet

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? kürşad bey bu akşam resmen hayal kırıklığı yaşadım desem yeridir:) hem arazide hem şehirde beni utandırmaz diye bu aracı tercih ettim. 1 saate yakın bi süredir youtbe da aracın müadillerinin videolarına bakıorum ama tatmin edicek bi sonuç alamadım...

19. cslmehmet

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? arazi aracını asfaltta eskitmek bana sokağa atılmış para gibi geliyor açıkcası. 2. araca girmek de zor olur benim için. en azından soft offroad'da beni üzmezse fazlasını da beklemem.. bu arada bahsettiğiniz aracı araştırıcam. dediğiniz gibi benim...
  20. cslmehmet

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? uğur ve kürşad bey bende açıkcası çok fazla aracı zorlayacak yerleri tercih edeceğimi sanmıyorum. yanlış anlamayın. ayrıca ''madem böyle yerleri sevmiyorsun burda ne işin var'' derseniz haksız olmazsınız. aracı hem şehir hem arazi şartlarında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri